Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد فرماندار شهرستان دنا گفت: تاکنون ۲۵۸۰ پرونده زلزله زدگان سی سخت به بانکهای جهت دریافت تسهیلات معرفی شده است.

«عبدالحمید پناهی» در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود:۵ اسفند سال ۹۸ زمان شروع فرمانداری من در شهرستان دنا با شیوع بیماری کرونا مصادف شد که این بیماری ویروسی اولین چالش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارکرد: در طول سال ۹۹تنها شهرستان استان بودیم که وضعیت کرونای قرمز نداشتیم و همچنین در غربالگری دو مرتبه رتبه اول استان را کسب کردیم و در سال اول کرونا نسبت به جمعیت کمترین آمار مبتلا به کرونا را داشتیم.
فرماندار شهرستان دنا به دومین چالش مدیریتی خود در فرمانداری شهرستان دنا اشاره و خاطرنشان کرد: بدلیل پوشش وسیع جنگلی در شهرستان دنا همواره این شهرستان در معرض آسیب های آتش سوزی جنگل قرار دارد اما از همان زمان اولین آتش سوزی مدیران را پای کار آوردیم.
پناهی با بیان اینکه در روستاهای شهرستان جهت مقابله با آتش سوزی جنگل‌ها ستادهای بحران تشکیل دادیم، تصریح کرد: در جریان آتش سوزی ها دمنده ها را بین دهیاران تقسیم کردیم  که ماحصل این تلاش‌ها کاهش ۹ درصدی مساحت آتش سوزی‌های شهرستان نسبت به سال ۹۸ بود.
وی با اشاره به حوادث سقوط هواپیمای تهران-یاسوج، آتش سوزی جنگل ها و زلزله سی سخت ادامه داد: در بحث زلزله با توجه به وقایع اخیر هیچ شهرستانی به اندازه شهرستان دنا طی این سه سال با بحران مواجه نشده است.
فرماندار شهرستان دنا گفت: لازم می‌دانم از زحمات تمامی مدیران شهرستان و مدیران استانی به همراه مدیران ارشد استان و همچنین مقامات عالی امنیتی، نظامی قضایی و ائمه محترم جمعه نماینده محترم ولی فقیه در استان، روحانیون بدلیل همکاری و همدلی در زلزله اخیر سی سخت صمیمانه تقدیر کنم.
پناهی به وقایع شب اول زلزله در شهر سی سخت اشاره و بیان کرد: در شب اول زلزله در تماس با مدیران شهرستان در شهر حضور پیدا کردیم و بنده هم بعنوان سرباز کنار مدیران عزیز بودم.
وی تصریح کرد: در همان ساعات اولیه برق شهر باوجود آسیب فراوان وصل شد، قرار بر احداث دو کمپ شد که کمپ‌ها را اندازی شدند اما استقبالی از آن نشد.
فرماندار شهرستان دنا بیان کرد: بیش از ۸۰درصد خانه های شهر سی سخت از صفر تا ۱۰۰درصد تخریب شده بود مردم مشکلات پس لرزه ها را داشتند که آسیبهای روحی و روانی زیادی به آنان تحمیل می کرد.
پناهی خاطرنشان کرد: همه چیز فراهم شد مشکل دیگر ما کمبود کانکس بود که بجای آن ۲۰میلیون تومان هزینه به متقاضیان پرداخت شد.
وی ادامه داد: شهر را به ۹بلوک تقسیم کردیم که هر بلوک متشکل از ۵نفر بود و بیش از ۶هزار چادر بین مردم تقسیم شد در این میان خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم و مورد امنیتی و سرقتی را در روزهای اول را  نداشتیم.
فرماندار شهرستان دنا با اشاره به همکاری بی سابقه مردم و دستگاه‌های دولتی و خصوصی در بحث زلزله سی سخت عنوان کرد: همه کمک کردند در جای جای ایران اسلامی مردم و دستگاههای خصوصی و دولتی پای کار آمدند در این مشکلات بخوبی مردم را شناختیم اقدامات خیلی خوبی طی این مدت انجام شد.
پناهی بیان کرد: ۳۶نفر ارزیاب کارشناسی ساختمانهای تخریب شده را بر عهده گرفتند تمامی ساختمانها توسط این کارشناسان که از دیگر استانها آمده بودند راست آزمایی و بررسی شد.
وی گفت: ۲۵۸۰ پرونده به بانکها جهت دریافت تسهیلات اعطایی ارجاع شد و در شهر برای ۴۴۰نفر پروانه صادر شد.
وی از همکاری بانک‌ها خبر داد و اضافه کرد: در  نشستی که برای تسریع در پرداخت تسهیلات زلزله با مدیران بانک‌ها برگزار شد مصوب شد بانکها علاوه بر افزایش باجه و نیرو تا ساعت ۱۶برای تسهیلات بانکی فعالیت داشته باشند و حتی بانکی که در سی سخت شعبه نداشت یک شعبه راه اندازی کردند، هر چند که در جریان زلزله سی سخت به ۴تا ۵بانک آسیب وارد شد.
فرماندار شهرستان دنا گفت: تاکنون۶۴۰مجوز صدور پروانه و ۲۷۰مورد اصلاحیه پروانه صادر شده است، ۲۷۰واحد تجاری آسیب دیده است که مقرر شد برای هر واحد تا ۴۰متری ۳۰میلیون تومان تسهیلات و ۱۵میلیون بلاعوض پرداخت شود و برای واحدهای بیش از ۴۰مورد دو برابر این مبلغ پرداخت می شود.
پناهی با بیان اینکه ۸۵میلیارد تومان به مدارس و فضاهای آموزشی سی سخت آسیب دیده وارد شده است، اظهار کرد: ۸واحد تخریبی، ۵واحد مقاوم سازی و ۲۶واحد تعمیری آسیب‌های وارده به واحدهای آموزشی بوده است.
وی به خسارت‌های وارده در دیگر حوزه‌ها اشاره کرد و افزود: در بحث کشاورزی آسیب های جدی به حوزه کشاورزی شهرستان وارد شد چرا که عمده فعالیت مردم در این شهرستان کشاورزی و باغداری است که حدود ۲۵درصد باغات استان در شهرستان دناست.
وی اضافه کرد: خسارت وارده به حوزه راهسازی ۱۶میلیارد تومان، بخش گردشگری ۱۵ میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان، آب و فاضلاب ۳۰میلیارد تومان است که خسارت وارده به زیر ساخت‌های شهر سی سخت حدود ۳۰۰میلیارد تومان بوده است.
به گزارش ایسنا، فرماندار شهرستان دنا تصریح کرد: طی زلزله ۵.۶ریشتری به ۳۶اداره شهرستان دنا در شهر سی سخت آسیب جدی وارد شده است البته برخی ادارات کامل تخریب شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها كهگيلويه و بويراحمد شهرستان دنا فرماندار زلزله سی سخت سی سخت فرماندار شهرستان دنا شهر سی سخت آتش سوزی وارد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در جلسه ستاد جوانی و جمعیت این شهرستان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در اجرا و پیگیری تعهدات دولت در بخش جوانی جمعیت از جمله وام‌های ازدواج، فرزند‌آوری، ودیعه مسکن و واگذاری زمین و تامین مسکن جوانان اهتمام داشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین مقابله با تخلفات حوزه تسهیلات و خریدوفروش وام‌های جوانی جمعیت که باعث شده دست جامعه هدف از این تسهیلات کوتاه بماند هم باید مورد توجه و راستی آزمایی قرار گیرد.

فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه موضوع جوانی جمعیت طی یک دهه اخیر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، اضافه کرد: فقدان فرهنگ‌سازی و اقناع جامعه به فرزندآوری و آسیب‌های خانواده تک فرزندی باید از طریق افکار عمومی و اصحاب رسانه مورد توجه قرار گیرد.

عباسی با اشاره به اقدامات بخش مسکن نیز بیان کرد: هم اکنون بیش از ۷ هزار و ۱۷۹ قطعه زمین در روستا‌های حاشیه مهاباد همراه با وام ۳۵۰ میلیون تومانی آماده واگذاری یه متقاضی مسکن است.

وی اقدامات دولت در بخش واگذاری زمین به متقاضیان را در سطح شهرستان قابل توجه دانست و گفت: با تخصیص زمین به طرح‌های نهضت ملی در سطح شهر و روستا طی چند سال آینده گرانی کرایه و اجاره مسکن فروکش خواهد کرد.

در ادامه جلسه هر یک از مدیران بانک‌های عامل شهرستان گزارش و عملکرد خود را در بحث پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت ارائه کردند.

مهاباد با جمعیت ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است