Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای اولین بار در چهارمحال و بختیاری 5 هکتار از اراضی کشاورزی این استان به زیر کشت گل گلایول رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش جهانبین نیوز؛ گَلوی زاده کشاورز و سرمایه‌گذار کشت گل گلایول در جمع خبرنگاران در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برای بار اول در این استان 5 هکتار از اراضی کشاورزی به زیر کشت پیاز گلایول رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: حدود یک هزار نفر_روز از ابتدای تا آخرین روز برداشت گل‌های گلایول مشغول به کار خواهند بود.

کشاورز و سرمایه‌گذار کشت گل گلایول ادامه داد: رقمی که قرار است در چهارمحال و بختیاری کشت شود گلایول آمستردام و در سایزهای 6 و 8 در است.

گَلوی زاده عنوان کرد: پیش‌بینی شده است تا نزدیک به یک میلیون و 500 هزار پیاز گل گلایول در  اراضی کشاورزی کاشته شود و حدود 90 درصد بازدهی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: بازار فروش این گل‌های گلایول در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و همچنین بازارهای داخلی خواهد بود.

کشاورز و سرمایه‌گذار کشت گل گلایول اضافه کرد: هر دوره کشت گل گلایول تا زمان برداشت 85 روز طول می‌کشد ، همچنین بین کشت‌ها فاصله 10 روزه قرار می‌گیرد تا حجم سنگینی از گل وارد بازار نشود.

 

 

کیفیت مناسب گلایول به واسطه تابستان خنک، ارتفاع و میزان تابش نور خورشید در چهارمحال و بختیاری

ابراهیم شیرانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه با اشاره به اینکه گلایول از خانواده زنبق و پیازی‌ها است، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های پیش‌بینی شده امسال، کشت گل گلایول به‌عنوان یک گیاه شاخ بریده است.

وی افزود: اگر نتیجه کشت گلایول در چهارمحال و بختیاری مطلوب باشد در سال‌های آینده نیز کشت این گل به‌عنوان کشت‌های جایگزین در دیگر مناطق استان صورت می‌گیرد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در محیط‌زیست این استان ارقامی از گل‌ها مثل گل لاله واژگون رشد می‌کنند که تقریباً در هیچ نقطه دیگر کشور وجود ندارند.

شیرانی عنوان کرد: در حال حاضر گلایول در دو نقطه از کشور یکی در مناطق گرمسیری و جنوبی در فصول پاییز و زمستان و همچنین در مناطق سردسیری همچون چهارمحال و بختیاری در فصل بهار به‌ویژه اردیبهشت‌ماه کشت می‌شود و طول دوره برداشت آن نیز 80 روزه است.

وی بیان کرد: در هر هکتار از سطح زیر کشت فعلی گل گلایول در چهارمحال و بختیاری نزدیک به 300 هزار پیاز گل کشت می‌شود که انتظار می‌رود از این سطح نزدیک به یک و نیم میلیون گل شاخه بریده گلایول برداشت شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تابستان خنک، ارتفاع و میزان تابش نور خورشید در چهارمحال و بختیاری را سه فاکتور مهم دانست که باعث کیفیت مطلوب گل‌های گلایول می‌شوند.

شیرانی تأکید کرد: اگر نتیجه کشت گلایول در چهارمحال  و بختیاری مناسب باشد در سال‌های آینده این امکان برای متقاضیان کشت این گل‌ها فراهم می‌شود که در این عرصه فعالیت کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری کشت گل گلایول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان در واکنش به تغییر کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی و قطع درختان در صالحیه گفت: با مسئولینی که در تغییر کاربری غیرقانونی این اراضی دخیل بودند، برخورد خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سیدامیر احمدی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان با اشاره به تشکیل پرونده برای تغییر کاربری غیرقانونی اراضی کشاورزی در صالحیه، اظهار داشت: ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی به‌صورت غیرقانونی در حال تغییر کاربری بود که جلوی آن گرفته شد.

وی با اشاره به قطع یک‌صد اصله درخت در این اراضی جهت تغییر کاربری افزود: مسئولینی که در تغییر غیرقانونی کاربری ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی دخیل بوده و وظایف قانونی خود را انجام نداده و ترک فعل انجام شده باشد، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

دادستان بهارستان در ادامه گفت: تغییر کاربری غیرقانونی و قطع درختان با برنامه‌ریزی و مدیریت شده بود و این اتفاق در یک روز انجام نگرفته است.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد قوه قضاییه و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم در هر موردی که فساد اتفاق افتاده باشد، برخورد قاطعانه است و طبق مستندات و در چارچوب قانون با اشخاص حقیقی و حقوقی برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد