Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در حاشیه دیدار از نمایشگاه گزیده آثار مسابقه بین‌المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر «فلسطین تنها نیست» گفت: حضور کیفی و هنرمندانه نمایندگان ۶۶ کشور دنیا با آثار هنری خود در این مسابقه مایه افتخار، غرور و امیدواری است.

دادمان ادامه داد: نقشه شوم عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و سازش با آن از سوی اتاق‌های فکر صهیونیستی و آمریکایی طراحی شده است که در پی آن برخی دولت‌های ذلیل منطقه با پذیرش طرح سازش در پیشروی آن مشارکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیانت دولت‌های مذکور از یاد و خاطر مردم منطقه و تمامی آزادی‌خواهان و مدافعان مظلومین نخواهد رفت.

دادمان در همین راستا افزود: هنرمندان ۶۶ کشور جهان با آثار خود در این مسابقه بین‌المللی، به عنوان نماینده ملت خود حضور یافتند و از مردم مظلوم فلسطین حمایت و برابر ظلم ایستادگی کردند. هنرمندان، فطرت پاک و پر طراوت هر جامعه‌ای هستند که با اقدام هنری و حضور به موقع خود بار دیگر به همه جهانیان یادآور شدند که به معنای واقعی کلمه «فلسطین تنها نیست».

وی افزود: فلسطین مسئله اول جهان اسلام و منطقه ماست. ان‌شاءالله فلسطین به زودی به صورت کامل و برای همیشه از چنگال ظالمان آزاد خواهد شد. جشن آزادی فلسطین از سوی مردم آن و تمامی آزادی‌خواهان جهان به فضل الهی و به مجاهدت همه جهادگران و مدافعین مظلومان عالم به زودی برپا می‌شود.

بر پایه این خبر، بیش از ۳۰۰۰ اثر از ۶۶ کشور در مسابقه بین‌المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر «فلسطین تنها نیست» شرکت کردند که نمایشگاه گزیده‌ای از این آثار در گالری ابولفضل عالی حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه نرسیده به خیابان حافظ در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است. همچنین علاقه‌مندانی که امکان حضور در نمایشگاه را ندارند می‌توانند آثار را در فضای مجازی و با مراجعه به سایت «ایران کارتون» تماشا کنند.

 

 

* وبینار «رمضان در آیینه هنر و آیین‌های ایرانی»

 معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر، وبینار «رمضان در آیینه هنر و آیین‌های ایرانی» را برگزار می‌کند.

«رمضان در آیینه هنر و آیین‌های ایرانی» عنوان وبیناری است که هوشنگ جاوید، پژوهشگر موسیقی نواحی و دبیر نشست علمی، محمدجعفر قنواتی، دانش‌آموخته دکترای فرهنگ و ادبیات عامه، مهدی امین‌فروغی، پژوهشگر موسیقی و ادبیات آیینی و متین رضوان‌پور، پژوهشگر حوزه موسیقی، در آن به سخنرانی می‌پردازند.

علاقه‌مندان روز سه‌شنبه، 7 اردیبهشت ساعت 15، می‌توانند از اینجا در این وبینار شرکت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فلسطین تنها نیست نمایشگاه کارتون محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری وبینار فلسطین تنها نیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۵۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری