Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-30@02:03:07 GMT

جابجایی کالا در دنیای حمل و نقل هوایی و بازرگانی

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۵۸۱۰

حمل و نقل هوایی به دلیل سرعت بالای ترانزیت، از محبوبیت خاصی بین بازرگانان و مسافران برخوردار است؛ تا جایی که تعداد بسیاری از آن ها این روش را به سایر روش ها ترجیح می دهند.

روش های زیادی برای حمل و نقل بین المللی کالا ها وجود دارد که حمل و نقل هوایی یکی از پرطرفدارترین، محبوب ترین و البته امن ترین آن ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روش در جهت راحتی حال مسافران، انواع مختلفی داشته که این امر لزوم توجه بیشتر به این روش از ترانزیت در کشور را ضروری می سازد. این روز ها به دلیل تحریم های بین المللی، تعداد کثیری از خرید های شرکت های هواپیمایی بلوکه شده و امکان بازرگانی و واردات آن ها به ایران مقدور نیست؛ اما با این حال ترانزیت کشور با همفکری شرکت های حمل و نقل هوایی توانسته اند بخش عمده ای  از نیاز های جامعه را برطرف نمایند. به طور کلی می توان گفت که حمل و نقل هوایی شیوه هایی مختلفی داشته که مسافران بسته به شرایط و خواسته های خود، یکی از آن ها را انتخاب کرده و برای ترانزیت از آن استفاده می کنند. در ادامه قصد داریم تا در مورد حمل و نقل هوایی و بازرگانی اطلاعاتی در اختیارتان بگذاریم. با ما همراه باشید.

پرواز بازرگانی

یکی از انواع حمل و نقل هوایی، استفاده از روش ترانزیت بازرگانی است. در این روش تنها کالاها طبق قواعد و اصول خاصی که توسط شرکت هواپیمایی بین المللی و شرکت هواپیمایی ایران تعیین شده اند، جابجا می شوند. حمل و نقل کالا به دو روش فریت کارگو انجام می شود که روش دوم، مقرون به صرفه تر است. روش فریت مربوط به حمل کالاهای مسافرانی است که سفری طولانی مدت را در پیش داشته و کالا های آن ها در دسته کالا های تجاری قرار نمی گیرد. به همین دلیل در هنگام سفر بایستی شرکت هواپیمایی را انتخاب کنید که امکان حمل و نقل هوایی به این روش را داشته باشد. ناگفته نماند که اکثر هواپیمایی های مسافربری قابلیت حمل کالا به روش فریت را دارند. در روش کارگو نیز که یک روش تجاری محسوب می شود، حمل کالا به صورت دسته جمعی بوده و افراد می توانند بار های کمی که دارند را به همراه باقی محصولات به مقصد مورد نظر ارسال کنند. این روش که پر طرفدار تر از روش قبلی است، زیر نظر هواپیمایی های مخصوص باربری، طبق استانداردهای ایمنی، انجام می شود.

مزیت استفاده از باربری هوایی

انتقال سریع السیر کالا ها در کنار امنیت بالای آن در این نوع حمل و نقل، آن را به عنوان گزینه مناسب و با ارزشی برای حمل کردن محموله های حساس در کمترین زمان ممکن، تبدیل کرده است. باربری هوایی به سرعتی بسیار سریع تر از 497 مایل بر ساعت یا 800 کیلومتر بر ساعت، برای حمل کالا ها نیاز دارد. از آنجاییکه این روزها روش  باربری هوایی بیش از پیش رونق گرفته، پیش بینی شده است تا حداقل دو دهه آینده بر میزان ترافیک هوایی تا 6% افزوده شود.

مشتریان بازرگانی و باربری هوایی، چه کسانی هستند؟

می توان گفت که بازرگانانی که عمدتا کالاهای کم حجم و جرم اما با ارزش بالا دارند، این روش را برای انتقال کالای خود انتخاب می کنند. دسته ای دیگر افرادی هستند که می خواهند کالای خود را در کوتاهترین زمان ممکن ارسال کرده یا آن را بدست آورند. بازرگانان زیادی در صنف های مختلف از این روش استفاده می کنند؛ از جمله:

وارد کنندگان قطعات کامپیوتری، لپ تاپ و تجهیزات وابسته با آن وارد کنندگان قطعات صنعتی وارد کنندگان کالا های فاسد شدنی وارد کنندگان تجهیزات پزشکی و مواد دارویی که بایستی در کوتاهترین زمان ممکن برسند وارد کنندگان گوشی های موبایل، قطعات موبایل و لوازم وابسته به آن وارد کنندگان تجهیزات و قطعات خودرو های لوکس وارد کنندگان تجهیزات پتروشیمی و قالب های صنعتی حمل و نقل اثاثیه و لوازم اداری و منزل

تعداد افرادی که از بازرگانی و باربری هوایی استفاده می کنند بسیار بوده و می توان گفت که این روش، از روش های پرطرفداری است که در تمامی اصناف قابل استفاده است.

روش حمل و بازرگانی کالا در انواع باربری هوایی

کالاها در باربری هوایی به دو روش عمومی و ویژه از طریق هواپیما ترانزیت می شوند. کالا های عمومی که کالاهایی با ارزش کم را مثل لوازم الکترونیکی را در خود جای می دهند، حدود 35% از کل باربری هوایی را در سطح بین الملل به خود اختصاص می دهند. در مقابل آن، بسته و کالا های ویژه مثل غذا های دریایی، مواد شیمیایی پرخطر، طلا، فلزات با ارزش، حیوانات و غیره از این طریق جابجا می شوند. در باربری هوایی ویژه خدماتی اعم از سرویس درب به درب، پرداخت وجه از طریق دستگاه پوز پس از دریافت محموله، ارسال سریع کالا طبق استاندارد های بین المللی، ارائه سرویس فرودگاه به فرودگاه و غیره، ارائه می شود. ناگفته نماند که پیش از ارسال کالا، از نوع محموله و قوانینی که برای ترانزیت آن در نظر گرفته شده است مطلع شوید تا در هنگام ارسال آن، به مشکلی برنخورید.

جمع بندی

حمل و نقل هوایی به دلیل سرعت بالای ترانزیت، از محبوبیت خاصی بین بازرگانان و مسافران برخوردار است؛ تا جایی که تعداد بسیاری از آن ها این روش را به سایر روش ها ترجیح می دهند. اگر قصد ارسال کالا به نقاط مختلف جهان را دارید، می توانید از شرکت های باربری هوایی برای این کار کمک بگیرید. راد کامرشیال گروپ در این زمینه به کمک شما آمده است. این شرکت یکی از شرکت های معتبر و بنام در زمینه بازرگانی و باربری هوایی بوده و شما را در این راه همراهی و همیاری می کند. با ورود به سایت radcommercialgroup.com  می توانید از دیگر خدمات این شرکت مطلع شوید.

برچسب ها: جابجحایی ، جابجحایی ، بازرگانی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O9p

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازرگانی حمل و نقل هوایی باربری هوایی وارد کنندگان بین المللی حمل کالا کالا ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۱ اردیبهشت برابر ۳۰ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

پزشکی فضایی

۳۰ آوریل ۱۹۹۳ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۷۲ خورشیدی، پزشک شاتل فضایی کلمبیا برای خنثی‌کردن عوارض جانبی ناشی‌از بی‌وزنی، نزدیک به نیم گالن محلول نمکی را به فضانورد همکارش، هانس شلگل، فیزیکدان آلمانی، تزریق کرد که اولین آزمایش در نوع خودش بود. مسافران فضا معمولاً از پف صورت و لاغری شدید پاها رنج می‌برند، زیرا مایعات بدن در حالت بی‌وزنی حرکت می‌کنند. تغییر مایعات بدن به کم‌آبی بدن در مدار منجر می‌شود. بدن مایع اضافی را در قفسه سینه حس می‌کند و هورمون‌ها را فعال می‌کند تا میزان خون و سایر مایعات بدن را کاهش دهد. درنتیجه، زمانی‌که فضانوردان به زمین بازمی‌گردند و دوباره با جاذبه مواجه می‌شوند، کاهش شدید فشار خون و سرگیجه را تجربه می‌کنند. در تلاش برای جلوگیری از این امر یا حداقل کاهش علائم، فضانورد-پزشک برنارد هریس جونیور و سه فضانورد دیگر این آزمایش را انجام دادند.

خفاش قهوه‌ای کوچک پیر

۳۰ آوریل ۱۹۶۰ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۳۹ خورشیدی، پیرترین خفاش ایالات متحده با ۲۴ سال سن شناسایی شد. این خفاش قهوه‌ای کوچک ماده از گونه میوتیس‌لوسیفوگوس، فراوان‌ترین خفاش در ایالات متحده، در غاری در کوه آئولیس در ورمونت پیدا شد. خفاش قهوه‌ای کوچک دارای طول بال‌های ۲۲۲ تا ۲۶۹ میلی‌متر با خز براق در پشت و رنگ‌های زیرین کم‌رنگ‌تر از خرمایی کم‌رنگ تا قهوه‌ای تیره است. این گونه در سراسر مناطق جنگلی آمریکای شمالی و آلاسکا، در حفره‌های درختان یا صخره‌ها، غارها، معادن و اتاق‌های زیر شیروانی یافت می‌شود. آنها از طیف گسترده‌ای از حشرات تغذیه می‌کنند. ۲۵ آگوست ۱۹۹۹روزنامه‌ای از خفاش وحشی ۳۳ ساله‌ای در اروپا خبر داد. ۲۰ ژوئن ۲۰۰۵ مجله‌ای مقاله‌ای دریافت کرد که از شناسایی خفاش ۴۱ ساله‌ای در سیبری خبر می‌داد.

مندلویوم

۳۰ آوریل ۱۹۵۵ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۳۴ خورشیدی، عنصر ۱۰۱، به‌عنوان یک عنصر مصنوعی جدید اعلام شد. آلبرت گیورسو، برنارد جی. هاروی، جی.آر. شوپن و اس.جی تامپسون، شیمیدانان پژوهشی، به سرپرستی برنده جایزه نوبل، گلن تی سیبورگ با بمباران ایزوتوپ ۲۵۳ عنصر ۹۹ با نام اینشتینیوم با هسته هلیوم و با استفاده از سیکلوترون در آزمایشگاه تابش دانشگاه کالیفرنیا به عنصر ۱۰۱ دست یافتند. این عنصر رادیواکتیو است و نیمه عمری بین نیم ساعت تا چند ساعت دارد و نمی‌تواند در طبیعت وجود داشته باشد زیرا به سرعت به عناصر سبک‌تر تجزیه می‌شود. به افتخار دیمیتری مندلیف، شیمی‌دان روسی که روی طبقه‌بندی دوره‌ای عناصر و ارائه جدول تناوبی کار می‌کرد، آن را مندلویوم نامیدند.

کوه یخی

۳۰ آوریل ۱۸۹۴ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۲۷۳ خورشیدی، یک قطعه کوه یخی در قطب جنوب در عرض جغرافیایی ۲۶.۵۰ درجه جنوبی مشاهده شد که به‌عنوان نزدیک‌ترین کوه یخی قطب جنوب به خط استوا شناخته می‌شود. سال ۱۸۹۳ یعنی یک‌سال قبل از این کشف، ۱۵ کشتی مشاهده کوه‌های یخی بزرگ تا ۴۲ درجه جنوبی را گزارش کرده بودند. یک کوه یخ به‌طور معمول بین ۱ تا ۷۵ متر بالاتر از سطح دریاست و  بین ۱۰۰هزار تا ۲۰۰هزار تن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ◄ سهم 8 درصدی راه آهن در جابجایی بار
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • (تصاویر) رخ‌نمایی سونگ هه کیو در دنیای مدلینگ
  • حواشی دنیای فوتبال
  • قارچ خور در دنیای واقعی! (فیلم)