Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از شبکه بلومبرگ؛«انگوزی اوکونجو ایوالا» مدیرکل سازمان تجارت جهانی در نشست مجازی در باره سیاست های بازرگانی به میزبانی کمیسیون اروپایی، افزود: ملی گرایی و نابرابری در حوزه توزیع واکسن، بهره ای به همراه نخواهد داشت.

او با تاکید دوباره بر ضرورت لزوم تضمین رها نشدن کشورهای فقیر، از کشورهای ثروتمند به ویژه انگلیس و ایالات متحده درخواست کرد در صورتی که مایل به گذر جهان از این همه گیری هستند، میزان صادرات واکسن های کووید - ۱۹ را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوکونجو ایوالا با درخواست از کشورهایی که این واکسن ها را در اختیار کشورهای دیگر قرار نمی دهند یا صادر نمی کنند، برای دست زدن به اقدام با سرعت هرچه تمام تر، افزود: اگر بتوانیم انگلیس و ایالات متحده را وادار کنیم مقداری از واکسن های تولید شده را صادر کنند که تصور می کنم برای این کار آماده می شوند، عالی خواهد بود.  

درخواست او برای برابری در توزیع واکسن در حالی است که کارزارهای واکسیناسیون با سرعت بسیار متفاوتی در کشورهای ثروتمند غربی که بخش های قابل توجهی از شهروندانشان را واکسینه کرده اند از یک سو و شهروندان فقیرتر کشورهای در حال رشد که به شدت برای دسترسی به واکسن تلاش می کنند، ادامه یافته است. هند به ویژه در میان پنجه های شدیدترین همه گیری جهان از هنگام آغاز همه گیری در بیش از یک سال پیش، دست و پا می زند.

از بیش از یک میلیارد واحد واکسن که تاکنون در سطح جهان تزریق شده، بیش از ۴۰۰ میلیون واحد آن به شهروندان ایالات متحده، بریتانیا و اتحادیه اروپا تزریق شده است.

بر اساس آماری که به دست بلومبرگ رسیده، اتحادیه اروپا تاکنون مجوز فروش بیش از ۱۳۶ میلیون واحد واکسن را به ۴۳ کشور صادر کرده که از این میزان بیش از ۵۲ میلیون واحد به ژاپن، ۱۶ میلیون واحد به بریتانیا و ۱۲.۸ میلیون واحد به کانادا صادر شده است.

مدیرکل سازمان تجارت جهانی با سپاسگزاری از اتحادیه اروپا، چین و هند، افزود: تزریق ۸۰ درصد یا بیشتر از واکسن های کنونی عمدتا در کشورهای ثروتمند، قابل پذیرش نیست و چنانچه توجه سریعی به واکسیناسیون همگانی نکنیم، به سادگی می توان گفت که جهان امن نخواهد شد.

برچسب‌ها انگلیس هند اتحادیه اروپا سازمان تجارت جهانی ژاپن چین ایالات متحده آمریکا کانادا بریتانیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس هند اتحادیه اروپا انگلیس هند اتحادیه اروپا سازمان تجارت جهانی ژاپن چین ایالات متحده آمریکا کانادا بریتانیا اخبار کنکور سازمان تجارت جهانی اتحادیه اروپا ایالات متحده میلیون واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • ناتو، قلدر ۷۵ساله
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • پیونگ‌یانگ به آمریکا درخصوص «اقدامات عملی قدرتمند» برای تقویت قدرت نظامی خود هشدار داد
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • بانک های چینی در معرض تحریم
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟