Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان در خصوص اینکه چه کسانی نمی‌توانند واکسن کوبایی - ایرانی دریافت کنند، توضیح داد.  

پرویز قزلباش ظهر امروز (۶ اردیبهشت‌ماه) در نشست خبری که به‌ صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: خانم‌های باردار و شیرده و کسانی که تا سه ماه پس از تزریق آخرین دز واکسن قصد بارداری دارند، افراد دارای فشار خون بالای کنترل نشده به میزان ۱۴ روی ۹، کسانی که سابقه مصرف سیگار بیش از ۲۰ نخ در روز را دارند، کسانی که بیش از ۲۰ سال است که سیگار مصرف می‌کنند، افرادی که دیابت نوع ۲ کنترل نشده دارند، افراد دارای بیماری مزمن کلیوی کنترل نشده هستند، افراد دارای بیماری مزمن کبدی و نیز افرادی که داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی بدن را دریافت می‌کنند، نمی‌توانند وارد فاز مطالعاتی واکسن کوبایی - ایرانی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پروتکل‌های بهداشتی که در سطح جامعه وضعیت اطلاع‌رسانی می‌شود، بر اساس یک کار علمی است، عنوان کرد: هیچ تبعیضی در حوزه سلامت و نظارت نداریم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با بیان اینکه روز شنبه در ستاد ملی کرونا پیرامون شب‌های احیا و نماز عید فطر تصمیماتی گرفته شد که حتماً پشتوانه این تصمیمات، کار کارشناسی در ابعاد مختلف انجام شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تصمیمات به صورت مصوبه است، صرف نظر از اینکه ما این تصمیمات را قبول داشته باشیم یا نه، به‌ عنوان مدیریت عالی استان موظف به اجرای آن‌ها هستیم.

قزلباش با اشاره به اینکه در وضعیت قرمز کرونایی که هنوز هم آمار آن روند صعودی دارد، هر گونه تجمعی می‌تواند آسیب‌زا باشد، اظهار کرد: کماکان از شهروندان درخواست داریم ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از حضور در تجمع‌ها پرهیز کنند.

وی با یادآوری اینکه قرار بر این بود که واکسیناسیون کوبایی - ایرانی در یک روز در کل کشور آغاز شود اما حسب تصمیمات ستاد کشوری، قرار شده است که هر روز یکی از هفت شهر منتخب واکسیناسیون آغاز شود، ادامه داد: بر اساس تقویم، روز پنج‌شنبه هفته جاری در استان زنجان تزریق این واکسن‌ آغاز خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه از مسئولان کشوری و استانی نیز برای ورود به فاز مطالعاتی تزریق واکسن‌های ایرانی - کوبایی اعلام آمادگی کرده‌اند، تاکید کرد: این امر به نوبه خود تاثیر بسیار زیادی در جلب اعتماد مردم دارد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با یادآوری این مطلب که در واکسن‌های سهمیه‌ای تبعیض به هیچ‌وجه مطرح نیست و رعایت عدالت با دقت انجام می‌شود، افزود: در حال رایزنی با شبکه استانی و شبکه خبر برای پخش مستقیم آغاز واکسیناسیون ایرانی - کوبایی در سطح استان هستیم و از خبرنگاران نیز به‌ صورت حضوری و مجازی برای پوشش این روند دعوت خواهد شد.

این مسئول با پرداختن به آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌های استان، گفت: در حال حاضر شهرستان‌های زنجان، خرم‌دره، سلطانیه، ابهر، طارم، ماه‌نشان و خدابنده در وضعیت قرمز قرار داشته و وضعیت ایجرود نیز نارنجی است.

وی با یادآوری این موضوع که بر اساس پروتکل‌های کشوری به همه کارآموزان و کارورزانی که در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند، حتماً باید واکسن زده شود، متذکر شد: لیست این افراد تهیه شده و اگر شامل تزریق واکسن باشند به آن‌ها واکسن‌ تزریق خواهد شد و تاکنون ۵۳۷ نفر از دانشجویان و ۷۰ درصد کادر درمان در استان زنجان واکسینه شده‌اند.

این مسئول با اشاره به آخرین وضعیت اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت بهداشت، بیان کرد: اصلی‌ترین مشکل در این زمینه، نحوه محاسبه امتیاز کرونا است که به صورت ابتدایی وزارت بهداشت چارچوبی برای آن مشخص و برای نظرخواهی به دانشگاه‌ها ارسال کرد که بر اساس شاخص‌های اعلامی وزارت بهداشت، اسامی اعلام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان عنوان کرد: علی‌رغم آن که زنجان، یزد و سمنان از استان‌های پیشرو در رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند، اما برای اینکه این پروتکل‌ها بر روند بیماری تاثیرگذار بوده و روند صعودی تبدیل به روند نزولی شود، نیازمند این هستیم که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه به بیش از ۹۰ درصد برسد.

قزلباش، عادی‌انگاری، عادت کردن مردم به روال کنونی، خسته شدن مردم از رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اثرات روانی که کرونا داشته را از دلایل عمده کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی عنوان کرد و افزود: با این حال کماکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بهترین راهکار مقابله با کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با بیان اینکه جدیت در نظارت‌ها و رعایت محدودیت‌ها از مطالبات جدی دانشگاه علوم‌پزشکی است، تصریح کرد: علاوه بر مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ که در مناطق قرمز باید بسته باشد، از گروه‌های یک نیز که در حال فعالیت هستند درخواست داریم که حتماً رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

این مسئول با تاکید بر اینکه واکسیناسیون در همه جهان با اولویت‌بندی انجام می‌شود، ادامه داد: در ایران نیز با توجه به میزان محدود واکسن، واکسیناسیون به صورت بسیار هدفمند و با اولویت‌های تعیین شده انجام می‌شود.

وی از بسته شدن پرونده فاز یک تزریق واکسن کرونا به صورت موقت از امروز در استان خبر داد و تاکید کرد: از فردا، وارد فاز دوم واکسیناسیون که جامعه هدف بالای ۸۰ سال را شامل می‌شود، خواهیم شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با پرداختن به این مسئله که طبق سال، لیستی که در سامانه سلامت وجود دارد، زنجان نزدیک ۱۸ هزار نفر سالمند بالای ۸۰ سال دارد که اسامی عمده این سالمندان در سامانه سیب ثبت و ضبط شده است، گفت: برای تزریق واکسن به همه جامعه هدف، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

قزلباش با بیان اینکه علاوه بر مراکز جامع و سلامت چهار مرکز اصلی نیز برای واکسیناسیون راه‌اندازی می‌شود، ادامه داد: با افراد بالای ۸۰ سال برای واکسینه شدن تماس گرفته می‌شود و با توجه به سن حساس آن‌ها، نیازی به مراجعه حضوری نیست. همچنین افراد می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۳۰۱۹۰ تماس بگیرند.

این مسئول با تاکید بر اینکه هنوز قضاوت درباره تاثیرگذاری واکسن کرونا بر روی ویروس هندی زود است، اظهار کرد: تزریق واکسن می‌تواند در بحث مرگ کاهش مرگ و میرها تاثیرگذاری بالایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه فراخوان تزریق واکسن به افراد ۱۸ تا ۸۰ سال در استان داده شده است، خاطرنشان کرد: کسانی می‌توانند نسبت به تزریق واکسن کوبایی - ایرانی اقدام کنند که دارای ۱۸ تا ۸۰ سال تمام، بومی شهر زنجان بودن، داشتن تابعیت ایرانی، توانایی تبعیت از برنامه‌های واکسیناسیون، ویزیت و آزمایش، برخورداری از سلامت عمومی و بیماری زمینه‌ای کنترل شده داشته باشند.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان رعایت پروتکل های بهداشتی واکسن کوبایی تزریق واکسن خواهد شد بر اساس ۸۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!