Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@04:31:52 GMT

تردد دریایی ایران و هند در انتظار تصمیمات ستاد ملی کرونا

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۸۲۳۶

تردد دریایی ایران و هند در انتظار تصمیمات ستاد ملی کرونا

یک مقام مسئول در سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تردد دریایی ایران و هند تجاری است، گفت: سازمان بنادر تابع تصمیمات ستاد ملی کروناست.

به گزارش مشرق، حسین عباس نژاد با تاکید بر اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا، بنادر دنیا و همینطور ایران تعطیل نشد، اظهار کرد: در این رابطه فعالیت حوزه بندری و دریایی بر اساس محدودیت‌های اعمالی از نظر تردد افراد و جریان کالا، طبق پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده مدنظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به مسائل به وجود آمده در کشور هند و شیوع ویروس کرونا در این کشور، سازمان بنادر و دریانوردی بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا اقدام خواهد کرد.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تردد مسافری دریایی بین ایران و هند وجود ندارد، عنوان کرد: تردد دریایی ایران و هند در حوزه تجاری است و تمامی تمهیدات و پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات نظارتی از کشتی‌ها در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا مدنظر قرار می‌گیرد تا مطمئن شویم کشتی و خدمه آن سلامت هستند و از سوی تردد افراد کنترل می‌شود.

عباس نژاد ادامه داد: ستاد ملی مقابله با کرونا هر کشوری را که به عنوان کشور حساس در رابطه با شیوع ویروس اعلام شود، سازمان بنادر و دریانوردی بر اساس تمهیدات در نظر گرفته شده رفتار خواهد کرد و کنترل و تست از پرسنل کشتی قبل از ورود به بندر و نیز بررسی شرایط درون کشتی پیش از پهلودهی در دستور کار قرار می‌گیرد و بازرسی‌های لازم انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در مورد کشتی‌هایی که از برزیل به ایران می‌آیند نیز عیناً مطابق پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده، برخورد می‌شود، گفت: تشدید پروتکل‌های بهداشتی در مورد کشورهای حساس وجود دارد و تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت راه و شهرسازی در این زمینه اجرا می‌شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ستاد ملی کرونا وزارت راه و شهرسازی بندر کشور هند سازمان بنادر ویروس کرونا هند سازمان بنادر و دریانوردی پروتکل های بهداشتی ایران و هند شیوع ویروس ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته‌هایی از غرق شدن کشتی تایتانیک

پانزدهم اپریل، درست یکصدو دوازده سال از غرق شدن لوکس‌ترین و بزرگ‌ترین کشتی زمان خودش که یکی از هول‌ناک‌ترین حادثه‌های دریایی را با مرگ بیش از ۱۵۰۰ مسافر رقم زد، می‌گذرد.

تایتانیک، در سال ۲۰۱۲، صدسال پس از غرق شدنش، به عنوان میراث فرهنگی محافظت شده زیر آب در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد.

هرچند حالا پژوهشگران تخمین می‌زنند با باکتری‌هایی که به جان بدنه کشتی افتاده تا سال ۲۰۳۰ بیشتر ماندگار نباشد.

با این وجود سالهاست؛ حتی از زمان ساختن کشتی، که راز‌ها و داستان‌های تایتانیک و مسافرانش همچنان از جذابترین قصه‌های شنیدنی دنیای سفر دریایی است؛ و البته سوژه‌ای برای خلق آثار سینمایی، نوشتاری، مستند و ایجاد جاذبه‌های گردشگری گوناگون و طراحی و برگزاری تور‌های مختلف از ماجراجویی تا عاشقانه!

حالا تایتانیک حتی در آستانه نابودی، همچنان از پس چهره نمادین خود در بیان اختلاف طبقاتی جاودانه تاریخ بشریت، راز‌هایی برای شنیدن دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فیلیپین با خدمه‌های کشتی توقیفی
  • ناگفته‌هایی از غرق شدن کشتی تایتانیک
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید (فیلم)
  • ◄ تجلیل از تلاشگران نوروز 1403 هرمزگان با اجرای ویژه برنامه های مفرح
  • تصادف والدین و دختری خردسال در انتظار پدر و مادر 
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر