Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@05:59:10 GMT

بلوای صوت ظریف

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۸۵۲۰

جدای از بخشی از گفت وگو درباره تقابل نهادها در سیاست خارجی که بسیار مهم است  ،نکته ای که در کانون توجه قرارگرفت سرچشمه انتشار فایل صوتی بود. منتقدان دولت این اتفاق را نفوذ جاسوس ها در برخی نهادهای دولتی از جمله وزارت خارجه می دانند. آیا  سعید لیلاز به عنوان مصاحبه کننده از سر عمد فایل صوتی را به جاهایی داده است یا اینکه نهادها وگروههایی اورا زیر فشار قرارداده و فایل صوتی را به بیرون درز داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا حسام الدین آشنا که پیمانکار پروژه تاریخ شفاهی وزارت خارجه دردولتهای روحانی است واین گفت وگو نیز در ذیل همین پروژه انجام شده این فایل صوتی را به بیرون درز داده یا کسانی در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری این فایل صوتی را به بیرون از مرکز داده اند. گمانه زنی دیگر این است که کسانی در وزارت خارجه تصمیم گرفته اند فایل صوتی را به بیرون بفرستند.

ذی نفوذان

محمد جواد ظریف نشان داده است سیاستمدار پیچیده ای است. تردیدی نیست او از انتشار فایل صوتی جنجالی اش در گفت وگو با سعیدلیلاز ناخشنود نیست. دراین فایل صوتی ظریف اشاره هایی دارد به مخالفان ذی نفوذان  مخالف صلح با غرب. برجام همان راهی بود که صلح را تضمین می کرد .  اشاره های پوشیده ظریف به این مخالفان نشان می دهد آنها گروهی پرده نشین اند که  برخلاف منافع ملی و برخلاف تمایل نظام سیاسی رفتارکرده ومنافع خود را پیش می برند. . به همین دلیل برجام که  می توانست منافع هنگفت پرده نشینان را برباد دهد اجرا نشد.  پرده نشینان بدون مشورت با نیروهای مرموز وکار کشته بیرون از کشور توانایی طراحی به هم زدن برجام را نداشتد و باید این را واکاوی کرد. عباس آخوندی می گوید دراآمد فساد آلود سالانه 15 میلیارددلاری فقط  بخشی از منافع این حرام خواران مخالف برجام است. پایه های خیمه این پرده نشینان و منفعت برندگان از آشتی نکردن ایران وغرب واجرای کامل برجام با انتشار فایل صوتی به لرزه افتاده است. حالا  باید منتظررخدادهای ناشناس از سوی این حرام خواران مخالف برجام بود.

روسیه دودوزه باز

تحلیل وتفسیر در باره ماهیت وراهبرد انتشار فایل صوتی محمد جواد ظریف ابعاد گوناگونی دارد وتفسیرهای متفاوتی در باره آن ارایه شده است.  یکی از تفسیرها در باره این است که چرا ظریف با صراحت می گوید روسیه مخالف برجام است و پیش از عقد قراداد و پس از آن راه را بست؟ هواداران روسیه امروز و شوروی سابق می گویند اولا انتشار فایل یک راهبرد ارادی است وثانیا آدرس به غرب است. آنها به  سخنان 50 روز پیش صالحی  معاون روحانی ورییس سازمان انرژی اتمی استاناد می کنند.  صالحی گفته بود : «ایران آخرین سگگ کمربندی است که غرب و امریکا می خواهند دور روسیه ببندند.»با حرف ظریف که روسیه سد راه صلح با غرب است پازل تکمیل می شود. نظام سیاسی ایران به غرب می گوید می توانید با برداشتن تحریم ها روسیه را درایران بی مصرف کنید. عقل و منطق هم می گوید این راهبرد درستی است. روسیه برنده اصلی ادامه منازعه ایران وغرب بوده است. روسیه نفت وگاز خود را می فروشد ونفت وگاز ایران هدر می رود. به نظر می رسد ساختار این تحلیل با توجه به مجموعه شرایط دقیق و درست است. روسیه حذف می شود و تحریم هم می رود.

سخنان محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران که معلوم نیست چگونه به بیرون درز کرده است در کانون توجه قراردارد و به یکی از اخبار هیجان انگیز تبدیل شده است. در این فایل منتشر شده ، وزیر خارجه به نکاتی درباره سیاست خارجی و اختلاف در پیشبرد راهبرهای متفاوت اشاره کرده و در باره داستان برجام نیز به نکات عجیبی اشاره می کند. یکی از شگفت انگیزترین نکات ارایه شده از سوی محمدجواد ظریف درباره نقش ریاکارانه روسیه در مسیر ایران برای صلح با غرب در برجام است. وی می گوید وزیر امور خارجه روسیه در حالی که ایران و گروه کشورهای 5+1 به نقطه عطف رسیده و در مرز رسیدن به توافق بودند می خواست راه صلح را مسدود کند .ظریف می گوید "پس از امضای برجام نیز روسیه با ترفندهای گوناگون راه اجرای برجام به طور کامل را بست و در اجرایی نشدن همه مفاد برجام نقش قابل اعتنایی داشت. محمدجواد ظریف می‌گوید روس ها فکر نمی‌کردند برجام به نتیجه برسد و در هفته‌های آخر که دیدند برجام دارد به نتیجه می‌رسد شروع کردند به طرح پیشنهادهایی جدید.  در این مرحله روسیه پیشنهاد داد ایران هر ۶ ماه یک بار موظف به تمدید مجوز از شورای امنیت برای ادامه توافق هسته‌ای باشد". یعنی ایران مجبور بود هر شش ماه یک بار با ۵ عضو ثابت و ۱۰ عضو غیرثابت شور مذاکره کند تا برجام تمدید شود.اراده روسیه به آن بود که دستاورد وزارت خارجه ایران را نابود کند".

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد فایل صوتی را به بیرون انتشار فایل صوتی وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزارها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگرهای وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگرها هستند. آنها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کارها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکرها از مرورگرها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزارها وارد فایل‌های شما شوند و آنها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کارهای معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکرها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگرهای مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگرهای گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگرهای سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگرها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکرها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگرهای امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آنها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایوهای خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکرها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکرها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آنها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزارهای مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکرها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزارهای سنتی پس از اینکه هکرها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگرهای وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آنها را غیرقابل دسترس می‌کند.  این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگوهای باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکرها می‌توانند از آپلودهای شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

 این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • تحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کرد
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان