Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@03:33:24 GMT

چگونه همراه با روزه داری انرژی خود را حفظ کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۹۴۳۶

چگونه همراه با روزه داری انرژی خود را حفظ کنیم؟

بسیاری از روزه داران در ماه رمضان از خستگی رنج می‌برند؛ زیرا غذای سحر را کنار می‌گذارند یا غذا‌هایی را می‌خورند که انرژی لازم را تامین نمی‌کند.

به گزارش برنا؛ متخصصان تغذیه اتفاق نظر دارند که حفظ سطح انرژی یکسان در ایام ماه رمضان از اوایل صبح تا غروب خورشید غیرممکن است، اما می‌توان آسیب را محدود کرده و تا حد ممکن از انرژی خود لذت برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر هدی بنانی متخصص تغذیه، راز حفظ این انرژی، در غذا‌های مصرفی در وعده سحر نهفته است.

هدی بنانی تاکید می‌کند که این وعده غذایی، سوخت و غذای مورد نیاز بدن ما را تامین می‌کند و به هیچ وجه نباید حذف شود.

این متخصص می‌افزاید: باید دو نکته اصلی یعنی زمان و اجزای تشکیل دهنده در مورد وعده سحری در نظر گرفته شود؛ به گونه‌ای که فرد باید یک ساعت قبل از اذان این وعده غذایی را بخورد تا زمان کافی برای جویدن غذا و جلوگیری از نفخ شکم و قولنج داشته باشد.

در رابطه با نوع غذا نیز، بنانی تأکید می‌کند که برخلاف وعده افطار، نباید در خوردن یک غذای متعادل و سرشار از کربوهیدرات تردید کنید؛ زیرا با سرعت کمتری هضم می‌شود، احساس سیری را برای مدت طولانی تری حفظ می‌کند، انرژی می‌دهد و حرکت را در طی روز تسهیل می‌کند.

غذا‌هایی که بنانی خوردن آن را برای سحر توصیه می‌کند شامل نان، غلات، سیب زمینی، حبوبات مانند لوبیا، عدس، انواع ماکارونی و میوه‌هایی مانند موز است.

او همچنین به اهمیت خوردن مغز بادام و فندق تأکید کرد زیرا حاوی مقادیر زیادی پروتئین، کالری، امگا ۳، ویتامین B و منیزیم است.

این متخصص تغذیه برای مقابله با تشنگی نیز توصیه می‌کند تمرکز خود را روی آب میوه‌های تهیه شده در خانه، آب سبزیجات، سوپ جو و سالاد‌های حاوی گوجه فرنگی و خیار بگذارید.

بنانی می‌گوید: تصور اینکه با حذف وعده غذایی سحر، قادر به کاهش وزن خود خواهیم بود، اشتباه است؛ زیرا بدن احساس کمبود می‌کند و به دنبال جبران آن در وعده افطار  خواهد بود که این باعث پرخوری و اضافه وزن می‌شود.

این متخصص توضیح می‌دهد هیچ گونه نگرانی در مورد اینکه خوردن سحری باعث اضافه وزن می‌شود، وجود ندارد؛ زیرا بدن در طول روز همه چیز را می‌سوزاند.

او توصیه می‌کند که از مصرف غذا‌های پرچرب مانند غذا‌های سرخ شده در وعده غذایی سحر خودداری کنید، زیرا فرد روزه دار را در طول روز به بی حالی، تنبلی و خستگی سوق می‌دهد. همچنین باید از مصرف ترشی زیاد و غذا‌های شور در وعده سحری خودداری کرد؛ زیرا حاوی مقدار زیادی سدیم است که باعث افزایش احساس تشنگی می‌شود.

البنانی می‌گوید: ماه رمضان فرصتی برای پاکسازی بدن، خلاص شدن از سموم و برخی از عادات غذایی نادرست است؛ بنابراین نباید در استفاده از نوشیدنی‌های محرک حاوی کافئین، مانند قهوه و چای افراط کرد؛ به خصوص آنکه این نوشیدنی‌ها ادرار آور هستند و این باعث افزایش نیاز بدن به آب در هنگام روزه داری می‌شود.

او تصریح کرد: در بین مردم معروف است که نوشیدن مقدار زیادی آب هنگام سحر، به ذخیره بیشتر مقدار آب در بدن کمک و از تشنگی جلوگیری می‌کند، اما این درست نیست؛ زیرا رطوبت رسانی به بدن باید در طول فاصله افطار تا سحر توزیع شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سبزیجات کاهش وزن گوجه فرنگی موز ویتامین وعده غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال
  • ببینید | فرصت چهار روزه پشت کنکوری‌ها برای مشاهده و چک سوابق تحصیلی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • ادعای وزیر امور خارجه انگلیس درباره پیشنهاد آتش‌بس ۴۰ روزه به حماس