Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@21:17:39 GMT

ورود هیئت اسرائیلی به آمریکا برای گفت‌وگو درباره برجام

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۹۷۰۱

ورود هیئت اسرائیلی به آمریکا برای گفت‌وگو درباره برجام

منابع اسرائیلی از ورود یک هیئت صهیونیست به واشنگتن برای رایزنی با مقام‌های آمریکایی درباره برجام خبر دادند.

به گزارش مشرق، منابع خبری از ورود هیات بلندپایه اسرائیلی به واشنگتن برای گفت‌وگو درباره برجام با مقام‌های آمریکایی خبر دادند.

طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی «مئیر بن شابات»، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «آویو کوچاوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم، «تمیر هیمن»، رئیس دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل و «یوسی کوهن»، رئیس موساد برای گفت‌وگو با همتایان آمریکایی خود در خصوص ایران عازم واشنگتن شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه نشنال گزارش داده انتظار می‌رود این گروه طی روزهای آینده با «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و سایر مقام‌های بلندپایه نظامی و اطلاعاتی آمریکا دیدار کنند.

این پایگاه گزارش داده اصلی‌ترین محور این سفر را اعلام مخالفت رژیم صهیونیستی با بازگشت آمریکا به برجام تشکیل می‌دهد.

یک مقام اسرائیلی به روزنامه تایمز اسرائیل گفته مقام‌های اسرائیل در واشنگتن به آمریکایی‌ها خواهند گفت که بازگشت به برجام را برای منطقه خطرناک می‌دانند.

یک مقام اسرائیلی گفت: «دستورکار اعلام شده به مقام‌های امنیتی‌ای که به واشنگتن سفر می‌کنند اعلام مخالفت اسرائیل با این توافق و عدم مذاکره بر سر آن است چون ما داریم درباره بازگشت به توافقی صحبت می‌کنیم که برای اسرائیل و منطقه خطرناک است.»

دولت «جو بایدن» گفته قصد دارد آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام که «دونالد ترامپ» اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از آن خارج شد بازگرداند.

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در مقاله‌ای که چندی پیش در مجله «فارن‌افرز» منتشر کرده بود شرط بازگشت آمریکا به برجام را رفع بی‌قید و شرط تمامی تحریم‌های اعمال‌شده (imposed)، بازاعمال‌شده (reimposed) یا دوباره برچسب‌گذاری‌شده (relabaled) اعلام کرده بود.

دولت بایدن از سوی دیگر شرط بازگشت به برجام را عقب‌نشینی ایران از اقدامات جبرانی‌ای عنوان کرده که تهران در واکنش به خروج آمریکا از برجام و محقق نشدن وعده‌های طرف‌های اروپایی در دستور کار قرار داده است.

جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به برجام ندارد تأکید کرده واشنگتن با توجه به نقض یکجانبه برجام در جایگاهی نیست که برای اجرای این توافق شرط بگذارد.

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا برجام آمریکا واشنگتن رسانه اخبار داغ مارک میلی جیک سالیوان توافق هسته ای برجام دولت بایدن برنامه جامع اقدام مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۹۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام صهیونیست: آمریکا از جنگ خسته شده است

گیورا ایلند، رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تاکید کرد آمریکا انتظار داشت جنگ غزه ظرف چند ماه پایان یابد، الان از ادامه آن خسته شده و خواهان پایان آن است.

براساس گزارش القدس العربی، ایلند در مصاحبه‌ای با رادیو رژیم صهیونیستی گفت: مهم‌ترین چیز برای آمریکا این است که جنگ را در عرض چند ماه به پایان برساند.

وی افزود: وضعیت در حال بدتر شدن است و (اسرائیل) هر روز از پیروزی مطلق دورتر می‌شود، یک مشکل سخت در طرف اسرائیل و یک مشکل به همان اندازه در طرف آمریکایی وجود دارد.

علیرغم حمایت بی قید و شرط آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ در غزه در حدود ۷ ماه پیش، ایلند مدعی شد که آمریکا بیش از آنکه در کنار ما باشد در موضوع اسرا و در هر چیز دیگری با حماس است. 

او افزود: اگر بحث رفح و کمک‌های اقتصادی به غزه باشد، آنها با حماس هستند و در بحث پایان جنگ، آمریکا و حماس بیشترین تمایل برای پایان دادن به جنگ را دارند. 

 ایلند مدعی شد: آمریکا در کنار حماس ایستاده است و یحیی السنوار، رهبر آن در غزه این مسائل را به خوبی درک می‌کند، بنابراین عصبی نیست و بهترین پاسخ از نظر او پاسخ ندادن است.

او با توجه به مطالب فوق، از دیدگاه خود معتقد بود که مشکل بسیار عمیقی با طرف آمریکایی وجود دارد.

در همین حال این مقام صهیونیستی تاکید کرد: در حالی که آمریکا در پرونده ایران از اسرائیل حمایت می‌کند، در موضوع مناقشه اسرائیل و فلسطین با ما همراه نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • چرا مقام های اسرائیلی از دیوان کیفری بین المللی واهمه دارند؟ / غرب بر سر دوراهی؛ بازداشت نتانیاهو یا برباد رفتن اعتبار باقی مانده
  • مقام صهیونیست: آمریکا از جنگ خسته شده است
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • هراس وزرای اسرائیلی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام