Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@16:42:31 GMT

آفریقای جنوبی واکسن جانسون اند جانسون را بررسی می‌کند

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۰۱۱۹

آفریقای جنوبی واکسن جانسون اند جانسون را بررسی می‌کند

به گزارش تابناک به نقل از فارس به نقل از رویترز، وزارت بهداشت آفریقای جنوبی اعلام کرد: یک تحقیق در آفریقای جنوبی با ارزیابی بیشتر واکسن کووید ۱۹ «جانسون اند جانسون» از روز چهارشنبه از سر گرفته می‌شود.

اداره دارو و غذای آمریکا (اف. دی. ای) چندی پیش تزریق واکسن کرونای شرکت دارویی جانسون اند جانسون» را به دلیل نگرانی از بروز لخته‌های خونی متوقف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان دارویی اروپا نیز اعلام کرد که بطور مستقل بررسی واکسن جانسون اند جانسون را با توجه به انتشار گزارش‌های ایجاد لخته‌های خون آغاز کرده است.

وزارت بهداشت آفریقای جنوبی به تازگی اعلام کرده، بررسی‌ها در زمان تقوف واکسیناسیون و مطالعه بر آن نشان داده احتمال بروز لختگی خون در یک نفر از هر یک میلیون نفر وجود دارد، بنابراین تزریق آن توصیه می‌شود.

در آمریکا بیش از ۶.۸ میلیون واکسن کرونای تک دوزه شرکت دارویی جانسون اند جانسون تزریق شده است.

شورای تحقیقات پزشکی آفریقای جنوبی و وزارت بهداشت این کشور تلاش کرده‌اند تا اطمینان حاصل کنند که هنگام شروع مطالعه جانسون اند جانسون، ارزیابی قبل از واکسیناسیون و نظارت بر پس از واکسیناسیون تشدید شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی ماه رمضان کرونای هندی دعای روز سیزدهم رمضان دعای مجیر آفریقای جنوبی واکسن کرونا واکسن جانسون اند جانسون گروه های شغلی ماه رمضان کرونای هندی دعای روز سیزدهم رمضان دعای مجیر جانسون اند جانسون آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند