Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@14:26:13 GMT

مرد سرایدار صاحبکارش را با تبر به قتل رساند

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۰۴۹۹

مرد سرایدار صاحبکارش را با تبر به قتل رساند

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این مرد ۱۳ سال قبل در جریان درگیری صاحب یک باغ را به قتل رسانده بود. بر اساس اوراق پرونده سال ۸۷ به مأموران پلیس خبر دادند مرد جوانی که صاحب یک باغ بود در شهریار کشته شده است. وقتی مأموران به محل رفتند، مشخص شد درگیری رخ داده و قتل احتمالا بر اثر درگیری رخ داده است چراکه ضرباتی بر بدن مقتول وارد شده بود که نشان از درگیری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انتقال جسد به پزشکی قانونی تحقیقات آغاز شد. بررسی‌ها نشان داد مقتول که آرش نام داشت، با سرایدارش اختلافاتی داشته است. ضمن اینکه مشخص شد مرد سرایدار به مکان نامعلومی رفته است. به این ترتیب مأموران تحقیقات خود را آغاز کردند و بعد از چند روز موفق شدند مرد سرایدار را که کامران نام دارد، شناسایی و بازداشت کنند.

بیشتر بخوانید:

اسیدپاشی به شوهر برای مهاجرت

کامران بعد از دستگیری به قتل اعتراف کرد و گفت: من سال‌ها بود که در باغ آرش سرایدار بودم و همه کار‌هایی را که باغ داشت، انجام می‌دادم. همچنین به‌جز کار‌های باغ و نگهداری از آن من کار‌های شخصی آرش را هم انجام می‌دادم؛ اما مدتی بود که با هم اختلاف داشتیم؛ او حقوق من را نمی‌داد و زندگی‌ام با مشکل مواجه شده بود. متهم گفت: من چندباری با آرش در این باره صحبت کردم، اما جواب سربالا داد. ما مدتی بود که با هم اختلاف داشتیم تا اینکه روز حادثه به من گفت اخراج شدم و باید خانه را هرچه سریع‌تر خالی کنم. من خیلی ناراحت شدم و اعتراض کردم. آرش با عصبانیت به من حمله کرد و من هم با واردکردن ضرباتی سعی کردم عصبانیتم را خالی کنم. همه چیز در یک لحظه اتفاق افتاد. آن‌قدر موضوع سریع اتفاق افتاد که من نمی‌توانستم دیگر کاری بکنم. از ترس فرار کردم. چند تکه از وسایلم را جمع و فرار کردم. من آن‌قدر ترسیده بودم که حتی نتوانستم تبری را که با آن ضربه زدم، مخفی کنم و فقط فرار کردم.

بعد از اعترافات کامران صحنه قتل بازسازی و درنهایت کیفرخواست علیه متهم صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی به این پرونده بعد از اینکه کیفرخواست علیه متهم خواند شد، اولیای‌دم در جایگاه حاضر شدند. آن‌ها گفتند حاضر به گذشت نیستند. پدر و مادر مقتول گفتند: پسر ما هیچ کار خلافی نکرده بود. او مثل هر صاحب‌باغی حق داشت سرایدارش را اخراج کند، اما این مرد پسر ما را به طرز فجیعی به قتل رساند؛ بنابراین ما درخواست صدور حکم قصاص داریم. در ادامه متهم در جایگاه حاضر شد. او گفت: من اتهام را قبول دارم، ولی به عمد این کار را نکردم. مدت‌ها بود من حقوق درست و حسابی نگرفته بودم، با این حال ماندم و کار کردم، روز آخر به من گفت بروم. این مسئله برایم خیلی مهم بود. بعد از گفته‌های متهم و وکیل مدافع او هیئت قضات برای صدور رأی دادگاه وارد شور شدند و متهم را به قصاص محکوم کردند. رأی صادره مورد اعتراض متهم قرار گرفت، اما دیوان عالی کشور حکم را تأیید کرد و پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارسال شد تا حکم اجرا شود. با انجام مراحل اداری پرونده برای اجرای حکم آماده شد. در نهایت زمان اجرای حکم تعیین شد و متهم پای چوبه دار رفت. در جلسه اجرای حکم با درخواست‌های متهم و خانواده‌اش اولیای‌دم قبول کردند که شش ماه دیگر اجرای حکم را به تعویق بیندازند تا رضایت آن‌ها جلب شود. به این ترتیب پرونده دوباره به دادسرا برگشت. در مدتی که اولیای‌دم تعیین کرده بودند رضایت آن‌ها جلب نشد. یک بار دیگر زمانی برای اجرای حکم تعیین شد، اما اولیای‌دم حضور نداشتند و اجرای حکم انجام نشد. تا اینکه بعد از مدتی کامران درخواست اعمال ماده ۴۲۹ کرد.

او در نامه‌ای به دادگاه نوشت: اولیای‌دم حاضر به مصالحه یا اجرای حکم نیستند و من درخواست تصمیم‌گیری از‌سوی دادگاه را دارم. در جلسه رسیدگی به این پرونده که در شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، متهم گفت: من ۱۳ سال است در زندان هستم. روز‌های سختی را گذراندم. پای چوبه دار رفتم و ساعات بسیار سخت و وحشتناکی را تحمل کردم. اولیای‌دم قبول کردند که شش ماه به من فرصت بدهند تا رضایت را جلب کنم؛ اما نتوانستم این کار را بکنم. بعد از آن دیگر آن‌ها اقدامی برای اجرای حکم نکردند و من همچنان در زندان هستم. متهم ادامه داد: من در جلسات دادگاه گفتم که تحت عصبانیت شدید قرار داشتم و اشتباه کردم. من برای قتل هم برنامه‌ای نداشتم. با همان تبری که وسیله کارم بود ضربه زدم. اشتباه بزرگی کردم. من بار‌ها درخواست بخشش کردم و باز هم از اولیای دم درخواست بخشش دارم؛ اما ادامه زندگی در زندان برای من غیرممکن است. بار‌ها با اولیای‌دم صحبت کرده‌ام، اما آن‌ها دیگر جواب تلفن من را نمی‌دهند و می‌گویند می‌خواهند من همچنان در زندان بمانم و عذاب بکشم. از دادگاه درخواست دارم بعد از ۱۳ سال تکلیف زندگی من مشخص شود. بعد از گفته‌های متهم دادگاه برای تصمیم‌گیری در این خصوص وارد شور شد.

منبع: شرق

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار حوادث قتل اولیای دم اجرای حکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • لشکرکشی وسط اتوبان تیم امنیتی دونالد ترامپ برای اسکورت به دادگاه | فیلم
  • (ویدیو) اسکورت عجیب ترامپ برای رفتن به دادگاه؛ لشکرکشی وسط اتوبان!
  • اسکورت باورنکردنی ترامپ برای رفتن به دادگاه؛ این یک لشکرکشی واقعی است! + ویدئو
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • دادگاه های صلح در محاکم اردبیل ایجاد می شود
  • سرقت ۱۵ هزار دلار توسط سرایدار خانه
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • تهدید رژیم صهیونیستی به انتقام از دادگاه کیفری بین‌المللی
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است