Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@21:42:31 GMT

کمبود ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در مخزن سد بارون ماکو

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۰۷۳۵

کمبود ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در مخزن سد بارون ماکو

ایسنا/آذربایجان غربی فرماندار ماکو گفت: سد بارون یکی از سدهای مهم و استراتژیک شهرستان است ولی متاسفانه این سد با یک سوم ظرفیت ومخزن پر است.

محمدی ایروانلو شامگاه ۶ اردیبهشت ماه در اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان با بیان اینکه تأکیدات مقامات کشوری با توجه به خشکسالی‌های یک دهه اخیر در بحث اولویت گذاری برای تامین آب شرب است، اظهار کرد: اولویت اول ما تامین آب شرب سالم مردم است و تامین سایر منابع مصرفی در اولویت دوم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آب شرب شهرستان های ماکو، شوط و شهر بازرگان از سد بارون تهیه می شود، افزود: ۱۳ میلیون مترمکعب آب مصرف سالیانه این سه شهر است و این رقم نیز باید در سد ذخیره بماند ولی این در صورتی است که امسال نسبت به سال گذشته ۱۰ میلیون متر مکعب کمبود ذخیره آب داریم که چیزی برای مصرف اراضی کشاورزی نمانده است.

 وی خاطرنشان کرد: متاسفانه کشاورزان بنا به دلایلی یا متوجه قضیه نیستند و یا از عمق فاجعه اطلاع ندارند چون هم سطح کشت هایشان بالا رفته و هم الگوی کشت را رعایت نکرده‌اند و هم یک سری اراضی دیمی را تبدیل به اراضی آبی کرده اند که این عمل الگوی کشت را عوض نموده است.

محمدی ایروانلو افزود: مدیران جهاد کشاورزی سه شهرستان خصوصاً شهرستان‌های پلدشت و شوط نقش محوری دارند که باید به هر طریق ممکن جهت اقناع سازی کشاورزان اقدام کنند تا هر کس به اندازه حق آبه خود اقدام به کاشت نماید.

به گزارش ایسنا، نیازی رئیس دادگستری ماکو نیز در این جلسه با بیان اینکه هرکس اقدام به خرید زمین بدون آب می کند دولت هیچ گونه مسئولیتی در آن نداشته و به هیچ وجه به این زمین‌ها آب داده نخواهد شد لذا هرگاه احساس شود شخص یا افرادی پایبند قوانین و عرف حاکم در تقسیم آب و بهره برداری از آن نمی شود حتماً در مرتبه اول تذکر و در صورت تکرار و عدم پایبندی به قوانین مطمئنا برابر مقررات قانونی با متخلفین برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها سد بارون ماکو تغییر الگوی کشت كشت ديم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۰۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است