Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه حلاج نیا روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات مبارزه با آفت در خراسان رضوی توسط سمپاش‌های پشت تراکتوری توربو لاین و پهپاد در حال انجام است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تاکنون شهرستان های تربت‌جام، نیشابور، جغتای و مشهد،  بیشترین سطح مبارزه با این آفت را داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حلاج نیا با اشاره به اهمیت مبارزه با آفت سن مادری افزود: با مبارزه به موقع با این آفت در مرحله مادری می‌توان جمعیت آن را به حداقل رساند بنابر این به کشاورزان و غلاتکاران جو و گندم توصیه می‌شود که با این آفت به صورت جدی در مرحله سن مادری مبارزه کنند.

وی اضافه کرد: اگر کشاورزان این آفت را در این مرحله کنترل نکنند علاوه بر این که می‌تواند از جوانه مرکزی گندم استفاده و میزان خوشه را در واحد سطح کاهش دهد می‌تواند با انجام تخم‌ریزی، جمعیت سن پوره و افزایش جمعیت خود خسارت وارده به محصول گندم را افزایش و کیفیت آرد تولیدی را کاهش دهد.

سالانه برای تولید هشت میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود. بخش کشاورزی ۲۸ درصد اشتغال و ۳۰ درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.

۱۴۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خراسان رضوی امسال به کشت دیم و ۱۲۶ هزار هکتار نیز به کشت آبی گندم اختصاص یافته است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی افت نان و غلات گندم مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی افت نان و غلات وزارت جهاد کشاورزی افت نان و غلات گندم مشهد اخبار کنکور خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • مبارزه کاراته‌کاران خراسان رضوی در مسابقات آسیای مرکزی
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران