Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@19:38:17 GMT

اوضاع کیفی سواری‌ها در سال99

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۱۴۰۹

طبق آخرین ارزیابی صورت‌ گرفته از وضعیت کیفی خودروهای سواری تولیدی اسفندماه ۱۳۹۹ همچنان (مشابه بهمن‌ماه) از دو خودروی پژو ۲۰۰۸ و نیومزدا ۳، پنج ستاره خبری نیست و تنها خودروی پنج ستاره این گزارش دناپلاس توربواتوماتیک است. ضمن اینکه آخرین گزارش ارزیابی کیفی سواری‌ها در سال ۱۳۹۹ و مقایسه آن با گزارش بهمن ماه نشان می‌دهد که هیچ تغییری در کیفیت خودروها صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: براساس  گزارش ارزیابی صورت گرفته از خودروهای تولیدی اسفندماه خودروسازان داخلی توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI)، در سطح قیمتی ۱ تنها به خودرو تیگو ۷ مدیران‌خودرو پرداخته شده که توانسته است سه ستاره از پنج ستاره کیفی را به خود اختصاص دهد.  

همچون روال گزارش بهمن ماه در بررسی و ارائه گزارش تولیدات اسفند ماه، خودروی نیومزدا ۳ شرکت بهمن‌موتور و پژو ۲۰۰۸ ایران‌خودرو/ایکاپ که پنج ستاره ظاهر می‌شوند، دیده نمی‌شود.

 در سطح قیمتی ۲، دو خودرو هایما S۷ و  SWM G۰۱F چهار ستاره کیفی را کسب کرده‌ و خودروهای جک S۵، جک S۳ تیگو ۵، آریزو ۵ و SWM G۰۱ سه ستاره‌ای شده‌اند.

در این سطح قیمتی،  MVM X۳۳ S مدیران خودرو تنها محصول دو ستاره کیفی گزارش‌های ارزیابی کیفیت سواری‌هاست. خوشبختانه چندین ماه است، علاوه‌براینکه دیگر خودروی تک ستاره کیفی تولید نمی‌شود، دو ستاره‌ها نیز به همین یک محصول مدیران خودرو محدود شده است.

در گروه قیمتی ۴ در میان خودروهای سواری تولیدی اسفندماه سال ۱۳۹۹، همچنان در صدر جدول دناپلاس توربو اتوماتیک با پنج ستاره کیفی قرار گرفته است و  پس از آن دناپلاس توربو (دنده‌ای)، پژو ۲۰۷ و دناپلاس موفق به کسب چهار ستاره کیفی شده‌اند.  

همچنین در سطح قیمتی ۴،  محصولات پژو ۲۰۶ صندوقدار و بدون صندوق آن، دنا، رانا، سورن (ایران‌خودرو تبریز)، پژو پارس اتوماتیک (تولید ایران‌خودرو کرمانشاه)، پژو پارس (ایران‌خودرو فارس، تهران، کرمانشاه، خراسان، مازندران و صنایع خودروسازی فردا)، سمند تبریز و پژو ۴۰۵ خراسان توانسته‌اند سه ستاره از پنج ستاره کیفی را در سطح قیمتی چهارم به خود اختصاص دهند.

در این گروه محصولات نیز  ثبات کیفیت نسبت به ماه‌های پیش‌تر وجود دارد.

در نهایت نیز در سطح قیمتی ۵، خودرو کوییک (سایپا) چهار ستاره کیفی و پس از آن کوییک R (پارس‌خودرو)، تیبا ۲ و تیبا ۲ پلاس (سایپا)، تیبا و ساینا کاشان (سایپا-سیتروئن) و همچنین ساینا (پارس خودرو) همگی در رده خودروهای با سطح کیفیت سه ستاره کیفی قرار گرفته‌اند که در این محصولات نیز ثبات کیفی بهمن ماه حفظ شده است. منبع: ایسنا برچسب ها: اوضاع کیفی ، سواری ها ، سال99

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سواری ها سال99 سطح قیمتی ایران خودرو ستاره کیفی پنج ستاره سه ستاره سواری ها بهمن ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان

به گزارش صدای ایران از آناتولی،بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان صنعت خودرو اولوداغ، گروه خودرو‌های سواری ۲۸.۲ درصد از صادرات ۹ میلیارد و ۱۳۲ میلیون و ۴۳۱ هزار دلاری صنعت خودرو را در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ از ترکیه تشکیل می‌دهد.

صادرات خودروی سواری که در ۳ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون و ۴۵۷ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۱.۷ درصد کاهش به ۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون و ۹۶۱ هزار دلار رسید.

خودروی سواری از ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری به ۷۳ کشور، منطقه خودمختار و آزاد صادر شد.

صادرات به ایتالیا که در ژانویه تا مارس ۲۰۲۳ میلادی ۲۲۵ میلیون و ۳۰۴ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۵۸.۵ درصد افزایش به ۳۵۷ میلیون و ۲۸۶ هزار دلار رسید.

انگلستان با ۳۲۸ میلیون و ۳۳۱ هزار دلار صادرات خودروی سواری در سه ماهه اول سال و ۹.۶۴ درصد رشد در رتبه سوم قرار داد.

صادرات یک میلیارد و ۹۶ میلیون و ۳۲ هزار دلاری به کشور‌های فرانسه، ایتالیا و انگلستان در ۳ ماه معادل ۴۲.۵ درصد از کل صادرات خودروی سواری از ترکیه بوده است.

آلمان با ۲۴۴ میلیون و ۶۱۱ هزار دلار در رتبه چهارم صادرات خودروی سواری قرار دارد که ۱۲.۷۱ درصد افزایش داشته است.

صادرات به الجزایر که در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۳، ۸ میلیون و ۱۲ هزار دلار بود، در ماه‌های مشابه سال جاری با ۴۴۱ درصد افزایش به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار دلار رسید.

صادرات به استرالیا با ۶۳۸ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۷۷۴ هزار دلار و به مصر با ۸۱۶ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۸۶ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۱۳۰ هزار دلار رسید.

دیگر خبرها

  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان
  • دعوای لفظی محمد صلاح و کلوپ پیش از ورود ستاره به زمین | تلاش هم تیمی ها برای آرام کردن اوضاع | ویدئو
  • راننده خودرو سبب مرگ پاکبان شد
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • کشف ۱۳ گوسفند قاچاق در خودرو سواری
  • ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو
  • واژگونی خودرو سواری در جاده رامجرد به درودزن
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان