Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان نیک اقبالی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: تمام خسارت‌های وارده به جاده‌های شهرستان دنا و به خصوص جاده‌های اطراف شهر سی سخت چه به لحاظ زلزله و چه به لحاظ ترافیک ماشین‌های سنگین در این محدوده بلافاصله همزمان با بازسازی شهر جبران می‌شود.

وی با اشاره به دو سفر وزیر راه به شهر سی سخت اظهار داشت: در این سفرها خوشبختانه پیگیری‌های بسیار خوبی برای چند مورد اساسی در شهر سی سخت صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهر سازی در خصوص اقدامات صورت گرفته حوزه بازآفرینی شهری نیز گفت: با بازدیدی که معاون محترم بازآفرینی وزیر از شهر سی سخت داشت، مبلغ ۲۰۵ میلیارد ریال برای شهر سی سخت در نظر گرفته شد.

وی افزود: این اعتبار برای ساخت یک باب مدرسه مبلغ به ۳۵ میلیارد ریال، اعتبار ۲۵ میلیارد ریال برای یک باب کتابخانه، مبلغ ۴۵ میلیارد ریال برای یک باب فرهنگسرا و۱۰۰ میلیارد هم برای بازسازی معابر این شهر اختصاص داده شد.

وی بیان کرد: همچنین قرار است اعتبار لازم برای تصویب طرح جامع و تفصیلی شهر سی سخت در نظر گرفته شود و اینکه به صورت ویژه و خارج از نوبت طرح جامع و تفصیلی شهر سی سخت تدوین شود.

نیک اقبالی خاطر نشان کرد: برای باز سازی اماکن عمومی مثل ساختمان‌های دولتی و اداری برآورد لازم انجام شده و در اختیار مسئولین محترم قرار گرفته که انشاالله به موقع بتوانند اعتبار لازم رو جذب کنند.

وی افزود: حدود یک هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان به حوزه‌های زیرساخت‌های روبنایی و زیربنایی در شهر سی سخت خسارت وارد شده بود که در اماکن دولتی و عمومی گزارش شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: با دستور مقام عالی وزارت و معاون اول رئیس جمهور وضعیت جاده شهر سی سخت که قبلاً در شرایط خاصی قرار گرفته بود مجدداً اصلاح طرح انجام شد و طرح را از منطقه حفاظتی کاملاً خارج کردیم.

وی گفت: بر این اساس با جابجایی محل احداث تونل‌ها به گونه‌ای که شروع محل تونل و خروج محل تونل‌ها با جاده موجود منطق و به به جنگل چه در حوزه منابع طبیعی و چه در حوزه محیط زیست خسارت وارد نشود.

شناسایی گسل‌ها در شهر زلزله زده سی سخت

مدیرکل راه و شهرسازی در رابطه با شناسایی گسل‌ها در شهر زلزله زده سی سخت گفت: ما گسل‌های فعال شهر سی سخت را شناسایی و به طبع آن با همکاری آزمایشگاه مکانیک خاک استان و سازمان زمین شناسی شهر را به صورت شطرنجی تقسیم و سی نقطه از شهر سی سخت گمان زنی شد.

وی افزود: اطلاعات خاکشناسی و اطلاعات گسل شهر زلزله زده سی سخت کاملاً مشخص شده که با توجه به محدودیت زمین در شهر سی سخت امکان جابجایی خانه‌ها از محل گسل‌ها وجود ندارد اما تأکیدات ما بر مقاوم‌سازی این ساختمان‌ها در محل گسل‌ها است.

کد خبر 5198822

منبع: مهر

کلیدواژه: زلزله سی سخت ویروس کرونا واکسن کرونا کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر گرگان محدودیت های کرونایی ماه مبارك رمضان کمک مومنانه اردبیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتخابات 1400 بارش باران میلیارد ریال شهر سی سخت گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل

علیرضا آقا شاهی رئیس بخش تحقیقات تغذیه دام و طیور موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اینکه  بیش از ۷۰ درصد هزینه های دامداری ها را خوراک مصرفی شامل می شود، گفت: با بهره برداری از خوراک کامل دام، این هزینه ها را به نسبت های مختلف در دامداری های گوناگون، کاهش داد و خلاء عملکردی موجود را تا حدودی پر کرد.

به گفته او، هرچند که نهاده های مورد استفاده به عنوان مثال در مرغداری های کشور از کیفیت مطلوبی نسبت به کشورهای همسایه برخوردار است، اما بهره وری تولیدات، کمتر از حد انتظار است. بنابراین خلاء عملکردی خوراک، در این بخش  نیز کاملا مشهود است. 

او با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد جو و بالای ۸۰درصد ذرت و کنجاله مصرفی در خوراک دام از خارج از کشور وارد می شود، افزود: طبق آمارهای موجود، بیش از ۴۰ درصد تولیدات دامی اعم از گوشت و شیر، در واحدهای متوسط و خرده پا انجام می شود. این در حالی است که چنین واحدهایی یا بهره کمی از دانش تغذیه دارند و یا امکان بکارگیری آن در مزرعه به دلایل مختلف را ندارند.

آقاشاهی یکی از دلایل وجود خلاء عملکردی را عدم پشتیبانی و توجه به این واحدها را در مقایسه با واحدهای بزرگ دانست و گفت: یکی از وظایف موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، انجام پژوهش های کاربردی در این زمینه است. به عبارتی محققان علوم دامی برای حل مشکل تامین خوراک، برای دامداران متوسط و کوچک، به پژوهش های گسترده ای در قالب خوراک کامل دست زده اند تا خلاء بهره وری را کاهش  دهند. در این راستا در قالب تفاهم نامه با شرکت خصوصی و بهره مندی از توان این بخش مهم، اقدام به گسترش این تکنولوژی کرده است.

به گفته رئیس بخش تحقیقات تغذیه دام و طیور موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، این موسسه علاوه بر خوراک خشک، در خصوص سیلاژ خوراک کامل مرطوب نیز به موفقیت های چشمگیری دست یافته و سعی در توسعه آن با مشارکت بخش خصوصی دارد.

این مقام مسئول گفت: اگر به طور مثال، یک گاو شیری، روزانه ۲۰کیلوگرم خوراک خشک مصرف کند و حدود ۱۰ درصد یعنی ۲ کیلوگرم از آن به دلایل مختلف، به مصرف دام نرسیده و پرت شود، با فرض شرایط عادی و مدیریت متوسط و نیز قیمت حدود ۱۵ هزارتومان برای هر کیلوگرم خوراک، این هدررفت در یک دامداری ۵۰ راسی ماهانه ۴۵ میلیون تومان خواهد شد. اما با بهره برداری از خوراک کامل دام، علاوه بر بهبود بهره وری، جبران خلاء عملکردی و عدم نیاز به انباشت سرمایه برای دامدار، این صرفه جویی برای واحد مورد نظر، حتمی خواهد بود.

آقاشاهی با اشاره به ضرورت توجه به تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: در کنار حل مشکلات دامداران، استفاده از پتانسیل های بخش خصوصی نیز مد نظر محققان بوده است. در همین راستا، دو تفاهمنامه برای ایجاد زنجیره تولید و گسترش فرهنگ خوراک دام کامل، با دو شرکت خصوصی در آذربایجان غربی و شرقی در دو زمینه متفاوت از خوراک دام کامل منعقد شده که امید می رود گامی بلند در راستای افزایش بهره وری و کاهش فشار واردات نهاده های ضروری باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اعتبار ۱۱ هزار میلیارد ریالی برای راههای آذربایجان شرقی
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل