Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد شمس گفت: حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای رونق حوزه گردشگری و صنایع دستی شهرستان دهگلان امری مهم است و باید با همکاری ادارات و نهادهای مختلف پیگیری شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، فرزاد شمس فرماندار شهرستان دهگلان  در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان اظهار کرد: در سالی که با نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها مزین شده است این فرمانداری تمام توان خود را برای رفع مشکلات در تمامی بخش‌های اقتصادی این شهرستان به ویژه حوزه گردشگری و صنایع دستی و همچنین مرمت و احیاء آثار تاریخی بکار خواهد بست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی را برای رونق گردشگری و صنایع دستی شهرستان را مهم ارزیابی کرد و افزود: معرفی توانمندیها و پتانسیل‌های شهرستان دهگلان از طریق ارگانهای ذی ربط و بخش خصوصی را پیگیری خواهیم کرد.


زیرساخت‌های روستای کاکو در دهگلان تقویت می‌شود

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از توسعه و تقویت زیرساخت‌های روستای صنایع دستی کاکو در شهرستان دهگلان خبر داد.

 

یعقوب گویلیان افزود: با توجه به ثبت ملی روستای کاکو بعنوان روستای ملی گلیم بافی نیاز است در راستای توسعه زیرساخت‌ها و معرفی هرچه بهتر این روستا اقدامات لازم انجام شود.

 

وی با اشاره به وجود مقبره تاریخی شیدای نازار در این شهرستان اظهار داشت: «این اداره‌کل برای ساماندهی، مرمت و توسعه فضاهای جانبی این اثر تاریخی نیازمند همکاری بیش از پیش فرمانداری دهگلان و سایر ارگانهای ذی ربط است.

 

گویلیان شهرستان دهگلان را از شهرستان‌های توانمند استان به لحاظ فرهنگ و تاریخ غنی برشمرد و افزود: صدور مجوز برای اقامتگاههای بوم گردی، شناسایی روستاهای دارای قابلیت گردشگری و صنایع دستی در شهرستان دهگلان، در دستور کار این اداره کل است.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: میراث فرهنگی کردستان فرماندار دهگلان حمایت از سرمایه گذاران رونق گردشگری گردشگری و صنایع دستی شهرستان دهگلان بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران