Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: با توافق یکی از بانک های بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در انتقال آب سد طالقان به استان قزوین در صورت نهایی شدن همکاری، اجرای این طرح در فاز دوم با سرعت عملیاتی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ لطف الله سیاهکلی در خصوص ضرورت مشارکت بخش خصوصی برای اجرای سریعتر طرح انتقال آب از سد طالقان به استان اظهارداشت: همانطور که مردم استان مطلع هستند موضوع نبود آب شرب بهداشتی سالم و بهداشتی سالهاست مردم آبیک و روستاهای اطراف را دچار چالش جدی کرده که پس از پیگیری هایی که در گذشته و بویژه سالهای اخیر شد توانستیم با اجماعی که میان استاندار، معاونان، نمایندگان و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای صورت گرفت همه امکانات را بسیج کرده و این طرح را عملیاتی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: خوشبختانه با پیگیری مدیرعامل آب منطقه ای استان و حمایت هایی که از سوی مجمع نمایندگان صورت گرفت توانستیم آرزوی دیرین مردم آبیک را برآورده کنیم و فاز اول این طرح برای انتقال آب سد طالقان به آبیک بسرعت در حال اجراست و امیدواریم در سه ماه آینده به بهره براری برسد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین تصریح کرد: اولویت بعدی انتقال آب به 14 شهر و 194 روستای استان است که این کار بیش از 2 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و بدون تردید با شرایط موجود و محدودیت منابع اعتباری دولت این طرح بدون مشارکت بخش خصوصی امکان اجرا ندارد.

سیاهکلی گفت: در خوشبینانه ترین حالت اگر انتقال آب سد طالقان توسط دولت اجرا شود با تزریق سالانه 10 تا 20 میلیارد تومان تکمیل این پروژه دهها سال طول می کشد لذا تصمیم گرفته شد سرمایه گذاران توانمندی را شناسایی و وارد پروژه کنیم تا مردم بیش از این منتظر نمانند.

بانک پاسارگاد طرح انتقال آب از سد طالقان به قزوین را اجرا می کند

وی اظهارداشت: با شناسایی شخصیت های تاثیرگذار و صاحب مسئولیت اهل قزوین خوشبختانه توانستیم با رئیس یکی از بانک های خصوصی که اصالت قزوینی هم دارد و بسیار علاقمند به کمک به توسعه استان هستند وارد مذاکره شویم و به نتایج خوبی برسیم.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: هفته گذشته نشست مهمی با حضور استاندار، مجمع نمایندگان، معاون عمرانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان با ریاست این بانک در تهران برگزار شد تا این طرح را نهایی کنیم.

وی اظهارداشت: با مذاکرات طولانی و جلب رضایت مدیرعامل بانک مقرر شد 5 میلیون مترمکعب سهم آب از سد طالقان و 25 میلیون متر مکعب از پساب استان در اختیار سرمایه گذار به عنوان ( آورده دولت) قرار گیرد تا انگیزه ورود به این طرح مهم و پر هزینه را داشته باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین بیان کرد: همچنین در مسیر اجرا برای صدور مجوز ایجاد گلخانه و نیز شهرک صنعتی به عنوان مشوق های دیگر موافقت شده و تلاش می کنیم تا این تفاهم در ماه آینده به عقد قرارداد منجر شود.

وی گفت: انتقال آب از سد طالقان به شهرستان آبیک خوشبختانه با سرعت پیش می رود و در ماههای آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد که جا دارد از تلاش مدیرعامل آب منطقه ای و همکارانشان و نیز پیمانکار تشکر کنیم و ادامه طرح تا استان هم اگر با مشارکت بانک بخش خصوصی نهایی و عملیاتی شود بسیار امیدواریم تا انتقال آب سد طالقان به 14 شهر و 194 شهر در 18 ماه انجام شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لطف الله سیاهکلی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین انتقال آب سد طالقان مجمع نمایندگان سد طالقان استان قزوین آب منطقه ای بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟