Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@11:27:30 GMT

رکورد شکنی دانمارک در کاهش انتشار دی اکسید کربن

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۲۷۴۳

رکورد شکنی دانمارک در کاهش انتشار دی اکسید کربن

سال گذشته دانمارک متعهد به کاهش ۷۰ درصدی انتشار دی اکسید کربن طی ۱۰ سال شد و اکنون با گذشت تنها یک سال، این کشور بسیار زودتر از موعد مورد نظر به هدف ۱۰ ساله خود دست یافته است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، وزیر انرژی و آب و هوای دانمارک گزارش داده است که این کشور به ۴۰ درصد از اهداف خود در زمینه کاهش دی اکسید کربن دست یافته که این درصد برابر با کاهش ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون تن انتشار CO2 از خودروها در طول یکسال است.

وزیر انرژی و آب و هوای دانمارک، دن یورگنسن، خاطرنشان کرد کرد که سرعت بالای دستیابی به چنین هدف بزرگی به معنای توقف در ادامه فرآیند کاهش دی اکسید کربن نیست بلکه برای دستیابی به هدف اقلیم خنثی باید راه‌های جدیدتری را پیدا کرد.

مسئولان این کشور اروپایی که پیشتاز استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر نظیر انرژی بادی در جهان است، علت این کاهش چشمگیر را پیاده سازی سیاست‌های سبز عنوان کرده‌اند.

برای مثال شهروندان دانمارکی از خرید و فروش خودروهای سبز استقبال بالایی داشته‌اند. همچنین صنایع این کشور نیز با به کار گیری انرژی‌های تجدید پذیر و سبز در فرآیند تولیدی خود، بیشتر به سمت دوستدار محیط زیست شدن پیش رفته‌اند.

در حال حاضر دانمارک، ۱۱.۸ میلیون تن کاهش دی اکسید کربن نیاز دارد تا به هدف ۱۰ سال خود جامه عمل بپوشاند.

پیش از این نیز دانمارک با احداث نخستین مزرعه دریایی جهان و همچنین اولین جزیره تولید انرژی پاک دنیا، عزم جدی خود را برای حفظ محیط زیست و مبارزه با تغییرات اقلیمی نشان داده است.

کد خبر 489634

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانمارک شهرهای جهان کاهش انتشار دی اکسید کربن کشور دوستدار محیط زیست انرژی بادی انرژی تجدیدپذیر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دی اکسید کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار | عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابه جا کرد
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار/ عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابجا کرد
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • ویدیو/ ملی‌پوش واترپلو که پس از طلسم‌شکنی حذف شد!
  • رکورد شکنی ورزشکار کردستانی