Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@02:58:43 GMT

طرح پالایش پارسیان سپهر به بهره‌برداری رسید

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۲۹۳۱

طرح پالایش پارسیان سپهر به بهره‌برداری رسید

طرح پالایش پارسیان سپهر وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با ظرفیت تولید سالانه 3.3 میلیون تن اتان، پروپان، بوتان و میعانات گازی و برآورد درآمدزایی یک میلیارد دلاری برای کشور، با عاملیت و سرمایه گذاری گروه مالی پارسیان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایران اکونومیست-طرح پالایش پارسیان سپهر به ‌عنوان یکی از طرح‌های پیش رونده صنعت پتروشیمی در دو بخش واحد بازیابی اتان در سایت مُهر در استان فارس و واحد تفکیک اتان در سایت عسلویه استان بوشهر احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه مالی پارسیان که به عنوان بانک عامل و یکی از اصلی ترین تامین کننده مالی این پروژه است، همواره در تلاش برای ایجاد رونق اقتصادی و رشد اشتغالزایی بوده است. جالب است که بدانید این طرح در زمان ساخت برای بیش از ۵۳۰۰ نفر به‌طور مستقیم و بالغ بر ۱۵ هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرد و در زمان بهره‌برداری برای ۸۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و بیش از ۲ هزار نفر نیز به‌صورت غیرمستقیم اشتغال خواهد داشت.
« پالایش پارسیان سپهر » مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی

این پروژه را می توان از مصادیق واقعی" اقتصاد مقاومتی" نام برد چرا که در اجرای طرح پالایش پارسیان سپهر استفاده حداکثری از توان داخلی صورت گرفته است. جالب است که بدانید تمام پیمانکاران طراحی و راه‌اندازی این طرح ایرانی بوده و سهم بخش داخل در اجرای این طرح حدود ۶۰ درصد است. شرکت همپا و هدکو پیمانکار اصلی و شرکت‌های دریاساحل، توسعه پارسیان، انرژی‌گستر نصیر و هیربد انرژی از پیمانکاران اجرایی طرح پالایش پارسیان سپهر هستند.
اما رشد درآمد ارزی از دیگر مزایای سرمایه گذاری گروه مالی پارسیان در این پروژه پالایشی است. آنگونه که اعلام شده طرح پالایش پارسیان سپهر به ‌عنوان یکی از واحدهای تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، سالانه ۱.۳ میلیون تن اتان به خط سراسری اتان برای مصرف واحدهای الفینی تزریق خواهد کرد. یک میلیون تن پروپان و بوتان و یک میلیون تن کاندنسیت تولیدی این شرکت نیز صادر خواهد شد.
سرمایه‌گذاری در طرح پالایش پارسیان سپهر که در اوج شرایط سخت تحریمی آغاز و به اتمام رسیده، یک میلیارد و ۱۳ میلیون دلار است که از دو منبع اصلی تسهیلات صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک پارسیان و آورده سهامداران تأمین شده و گروه توسعه انرژی تدبیر، گروه مالی پارسیان و نفت پارس سرمایه‌گذاران اصلی طرح هستند.
عملیات اجرایی طرح پالایش پارسیان سپهر در سال ۹۴ آغاز و سال گذشته به همت متخصصان ایرانی راه‌اندازی شد. واحد استحصال اتان پارسیان سپهر در سایت مُهر روزانه ۷۴ میلیون مترمکعب گاز غنی چهار میدان تابناک، شانول، وراوی و هما را از طریق پالایشگاه پارسیان دریافت می‌کند که پس از جداسازی سالانه ۱۶ میلیون تن متان به شبکه گاز شهری اختصاص می‌یابد و اتان تولیدی برای تفکیک نهایی و تولید سالانه ۳.۳ میلیون تن اتان، پروپان، بوتان و میعانات گازی به‌عنوان محصول اصلی به‌وسیله خط لوله ۱۸ اینچ به طول حدود ۶۳ کیلومتر به مجتمع پالایشگاه پارسیان سپهر در سایت عسلویه منتقل می‌شود.
واحد استحصال اتان شرکت پالایش پارسیان سپهر در سایت مُهر در شهرستان مُهر در منطقه‌ای در جنوب استان فارس و واحد تفکیک اتان شرکت پالایش پارسیان سپهر در سایت عسلویه در استان بوشهر احداث شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: طرح پالایش پارسیان سپهر پارسیان سپهر در سایت گروه مالی پارسیان میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ این مدرسه با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان توسط موسسه خیریه نیک گامان جمشید (تهران) با حضور خیر، مسئولین استانی و شهرستانی، اهالی روستا به بهره برداری رسید.

این مجموعه آموزشی دارای زمین چمن مصنوعی بوده که سومین مدرسه دارای زمین چمن در سطح شهرستان خنداب است.
در سه سال گذشته بیش از ۳۰ طرح آموزشی، پرورشی، کیفیت بخشی مدارس، فرهنگی، ورزشی در سطح شهرستان کلنگ زنی شده یا به بهره برداری رسیده است.
سال گذشته تعداد طرح‌های نیمه تمام مردمی و مشارکتی آموزشی در استان ۱۲۹ طرح بود که ۴۵ طرح آن به اتمام رسیده و سهم شهرستان خنداب ۸ طرح بود که افتتاح شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • واکنش توهین‌آمیز سپهر حیدری خطاب به امید نورافکن + عکس
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور صفه
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان