Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@01:55:31 GMT

ازدحام درمحل‌های تزریق واکسن ممنوع

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۴۵۱۷

وزیر بهداشت با اشاره به آغاز فاز دوم واکسیناسیون همگانی علیه کووید19 در کشور گفت: علی‌رغم همه دغدغه‌هایی که برای تهیه واکسن داشتیم، با دو هفته تاخیر توانستیم جمعیت گروه هدف اول را واکسینه کنیم و امروز خوشحالیم که در موعد مقرر فاز دوم واکسیناسیون کشوری را آغاز می‌کنیم. ناطقان: دکتر سعید نمکی در مراسم آغاز واکسیناسیون فاز دوم برعلیه بیماری کرونا، گفت: آرزوی قبولی طاعات را دارم برای همه عزیزانی که در ماهی که نفس کشیدن عبادت است، همه تلاش خودشان را گذاشتند تا نفس‌های مومنین گرفتار کرونا راحت‌تر از قبل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همه همکارانم در سراسر کشور که در مدیریت موج چهارم بیماری بسیار بسیار خوب و زیبا عمل کردند و بیش از آنچه که ما فکر می‌کردیم، توانستند بر تسلط بر این موج موفق باشند و از دکتر ریسی هم تشکر می‌کنم که امروز در استان تبریز برای آغاز فاز دوم واکسیناسیون همگانی حضور پیدا کردند.

وی افزود: در زمینه واکسیناسیون از همه کسانی که فاز یک را مدیریت کردند تشکر می‌کنم. گرچه آغاز راه بود، مشکلات و کندی‌هایی داشت که بعضا مورد قبول من نیست، اما به هر حال کار تازه‌ای بود و هر کار تازه‌ای ممکن است فراز و فرودهایی داشته باشد. اما خوشحالم که علی‌رغم همه دغدغه‌هایی که برای تهیه واکسن داشتیم، چه با سازوکار کووکس و چه از قراردادهایی که از ماه‌ها پیش با شرکت‌های خارجی بسته بودیم و متاسفانه با مشکلات ناشی از تولید آن‌ها و تامین‌کنندگان، دیرتر از موعد و کمتر از حد مورد نظر واکسن دریافت کردیم، اما با دو هفته تاخیر توانستیم جمعیت گروه هدف اول را واکسینه کنیم و امروز خوشحالیم که در موعد مقرر فاز دوم واکسیناسیون کشوری را داریم آغاز می‌کنیم.

وی ادامه داد: در عین حال با تکیه بر تولید داخلی توانستیم فاز سوم آزمایش بالینی یکی از معتربرترین و موثرترین واکسن‌های جهان که در پاستور با انتقال دانش فنی از کوبا انجام می‌شود را آغاز کنیم و همچنین واکسنی که در مجموعه برکت است به فاز سوم رسید.

نمکی ادامه داد: امروز با مجموعه دیگری از شرکت‌های بایوتکنولوژی کشور که واکسن‌ دیگری را با استرالیا پیش می‌برد جلسه داشتم که آنهم یک نقطه امید است. هر شب هنگام خواب از خدا می‌خواهم که خبری خوش در مدیریت بیماری به من بدهد. خبر خوش دیگر امروزم این است که یک شرکت دیگر هم دارد به جمع سایر شرکت‌ها در فاز کلینیکال ترایال می‌پیوندد. از طرفی مجموعه واکسن اسپوتنیک وی در داخل کشور دارد آغاز می‌شود و تولیدات داخلی هم در اوایل خرداد خواهیم داشت و سفارشات خارجی هم به دستمان می‌رسد تا از این ماه سرعت پوشش واکسیناسیون کرونا را در گروه‌های هدف طبق جدول سند ملی افزایش دهیم.

وی تاکیدکرد: مردم نباید سرگردان و نا آگاه از شیوه واکسیناسیون باشند. همکارانم باید با مهارت و تکیه بر زیرساخت نظام شبکه به موقع به مردم خبر دهند که کسی در لحظه‌ای دچار ابهام نشود که مستحق دریافت واکسن است یا خیر و یا باید به کجا مراجعه کند. ما نباید ازدحامی از مردم در محل‌های تزریق واکسن را شاهد باشیم‌.

وزیر بهداشت گفت: امروز واکسیناسیون جمعیت ۸۰ سال به بالا آغاز می‌شود و ممکن است برخی از این عزیزان قابلیت آمدن به مراکز تزریق واکسن نداشته باشند و همکاران من باید ساز و کار مناسبی برای تکریم این عزیزان داشته باشند. نگذارید پیرزن و پیرمردی تنها که جز خداوند کسی را ندارد آهی بکشد که ای کاش کسی به او واکسن بزند. از همکارانم و عزیزان بهداشت می‌خواهم هیچ پیرزن و پیرمردی مبادا به دلیل نداشتن خانواده از واکسیناسیون دور بماند.

وی افزود: در این زمینه اگر لازم است از عزیزان بسیجی، هلال احمر و خیرین کمک بگیرید که کار را انجام دهیم و پیرزن و پیرمردی در خانه نماند که از واکسیناسیون جا بماند.

وی با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق واکسیناسیون، بیان کرد: اطلاعات را باید به موقع به مردم داد. امروز واکسیناسیون بالای ۸۰ سال است، سپس بالای ۷۵ سال و...این افراد باید مطلع باشند و دچار سردرگمی نشوند. اگر جایی در استانی واکسن کم داریم و ۸۰ سال به بالا در منطقه‌ای بیشتر است باید ساختاری فراهم شود که فردی بالای ۸۰ سال در استانی با عدم تزریق واکسن روبرو نشود.

نمکی گفت: امروز دوست داشتم در آذربایجان شرقی بودم و مردم نازنین را زیارت می‌کردم. امیدوارم این حرکت بزرگ گامی موثر در کاهش ابتلای این گروه عزیز به بیماری باشد و برای گام‌های بعدی واکسیناسیون توفیق یابیم. منبع: ایسنا برچسب ها: ازدحام ، محل های تزریق واکسن ، پیر زن و پیر مرد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ازدحام محل های تزریق واکسن پیر زن و پیر مرد فاز دوم واکسیناسیون تزریق واکسن ۸۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور