Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@06:51:27 GMT

شناسایی ۳ بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی در کشور

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۴۸۱۲

شناسایی ۳ بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی در کشور

وزیر بهداشت از شناسایی ۳ بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ سعید نمکی امروز با بیان این‌که با موج فراگیر ویروس جهش یافته انگلیسی به عنوان موج چهارم کرونا روبرو شده‌ایم اظهار داشت: متأسفانه مرگ‌های ناشی از بستری‌های زیادی که در این روزها داشتیم رو به افزایش خواهد بود و در روزهای آینده شرایط سخت‌تری از لحاظ بستری خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مراکز 16 ساعته سرپایی را افزایش دادیم و درمان سرپایی و بستری موقت را افزایش دادیم و توانستیم بار بستری را کاهش دهیم که باعث افزایش مراقبت بیمارستانی و ورودی کمتر بیمارستان‌های ما و کاهش مرگ و میرهای ما خواهد شد.

نمکی ادامه داد: از امروز واکسیناسیون جمعیت بالای 80 سال در کشور آغاز شد و امیدواریم بتوانیم طبق برنامه زمان بندی شده تا خردادماه گروه‌های هدف را علیه کرونا واکسینه کنیم.

نمکی یادآور شد: تولید واکسن داخلی به خوبی پیش می‌رود؛ فاز سوم واکسن پاستور و برکت آغاز شده است و در آینده بسیار نزدیک مجموعه واکسن‌های داخلی به واکسیناسیون خواهد پیوست.

وزیر با بیان اینکه ما لحظه به لحظه ورود ویروس‌های جهش یافته دیگر را به کشور رصد می‌کردیم؛ ویروس پاسپورت نمی‌خواهد و ما صدای پای ویروس‎های آفریقای جنوبی و برزیلی و هندی را نیز در پشت در مرزهایمان می‌شنیدیم، تصریح کرد: من علم به شیوع ویروس آفریقای جنوبی و برزیلی در کشورهای همسایه داشتم و به همین دلیل مکاتباتی را برای منع ورود و خروج موارد از برخی کشورهای همسایه داشتم و بعضاً برخی از این مکاتبات و درخواست‌ها دنبال نشد که متأسفانه ما دیشب اطلاع یافتیم در یکی از استان‌های جنوبی کشور برای اولین بار سه مورد ویروس آفریقای جنوبی را پیدا کردیم و در حال رصد هستیم که اخبار دقیق‌تر را به اطلاع خواهیم رساند.

وزیر بهداشت با خاطرنشان کرد: ویروس آفریقای جنوبی از همه ویروس های جهش یافته سرسخت‌تر است و بسیاری از واکسن‌های کرونا روی آن اثربخشی ندارند یا اثر کمی دارند.

نمکی بیان اینکه ورود ویروس هندی ما را تهدید می‌کند، گفت: صدای پای ویروس هندی را نزدیک‌ خود می‌شنویم تمام تبعه هندی و پاکستانی که وارد کشور شدند را بررسی می‌کنیم و دیروز در یکی از شهرستان‌های کشور هندی‌هایی که مبتلا به کرونا بوده‌اند را پیدا کرده‌ایم که در حال ارزیابی آنها هستیم و امیدواریم ابتلای آنها به ویروس جهش یافته هندی نباشد.

وی در پایان هشدار داد: باید پروتکل‌ها را بیشتر رعایت کنیم زیرا نظام سلامت در اوج گرفتاری است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت ویروس کرونا آفریقای جنوبی جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۴۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است