Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - حمل و نقل متکی بر کرامت انسان ها و احترام به حقوق شهروندان یکی از اصلی ترین ارکان شهر انسان محور است زیرا ضروری ترین سیستم آمد و شد شهری در این زمانه وسایل حمل و نقل عمومی و بهبود زیرساخت مسیر های دوچرخه سواری است.
حمل و نقل به عنوان یکی از اصلی ترین ستون های اقتصاد پویا در جوامع امروز مورد توجه برنامه ریزان اقتصادی کشورها قرار دارد و ایمنی در صنعت حمل ونقل از آنچنان اهمیتی برخوردار است که بنا به تصمیم شورای عالی فرهنگ عمومی و موافقت شورای انقلاب فرهنگی همه ساله هفتم اردیبهشت به عنوان روز حمل و نقل ایمن گرامی داشته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بحث ایمنی نیز یکی از مهمترین مسایل مربوط به عارضه های اجتماعی حمل و نقل است، به گونه ای که هر ساله در مسیرهای شهری شاهد انواع تصادفات ترافیکی بوده که بیشترین درصد از حوادث شهری را به خود اختصاص داده اند، بنابراین تأمین ایمنی و شناخت عواملی که در این مقوله تاثیرگذار باشند، امری ضروری به شمار می آید.
در همین راستا تمرکز بر بهبود زیرساخت های این صنعت می تواند توسعه پایدار را رقم زند که تحقق این امر مستلزم مدیریت کلان نگر و کارآمد است تا اینگونه بتواند دانش موجود را به منظور بهره برداری بهینه به کار گیرد.
از سوی دیگر حمل ونقل متکی بر کرامت انسان ها و احترام به حقوق شهروندان یکی از اصلی ترین ارکان شهر انسان محور است زیرا ضروری ترین سیستم آمد و شد شهری در این زمانه وسایل حمل ونقل عمومی و بهبود زیرساخت مسیر های دوچرخه سواری است.
موقعیت جغرافیایی منطقه 16 به عنوان مسیر ورودی 23 استان به پایتخت و همچنین قرارگیری پایانه مسافربری جنوب و ایستگاه راه آهن در منطقه منجر به تردد حجم بالایی از مسافر در روز شده و به تبع آن مسئولیت ما به عنوان مدیران شهری وتامین ایمنی حمل ونقل ایشان بسیار چشمگیر است.
از این رو اصلاحات هندسی در بزرگراه های پرتردد مانند بعثت، اجرای خط کشی های عابر پیاده، احداث پل های عابر پیاده، نصب سرعت گیر در خیابان های پرتردد و اجرای تقاطع غیر همسطح در بزرگراه تندگویان و نواب در سال 1400 از جمله اقدامات مهمی در منطقه است که کمک می کند تا جای ممکن آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات و سوانح حمل ونقل کاهش یابد.
همچنین در منطقه 16علاوه بر این اقدامات زیرساختی به افزایش فرهنگ ترافیکی شهروندان نیز توجه شده و در بوستان آموزشی ترافیک آموزش دوچرخه سواری و آشنایی با قوانین ترافیک برای کودکان ونوجوانان در نظر گرفته شده است.
در مجموع با افزایش ایمنی حمل ونقل عمومی از یک طرف به اقتصاد جامعه کمک می شود و از سوی دیگر با کاهش مرگ ومیر شهروندان و حفظ سرمایه انسانی رو به رو خواهیم شد و در نهایت با بهبود و ارتقای وسایل حمل ونقل عمومی کاهش آلودگی های صوتی و محیط زیستی نیز محقق می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حمل ونقل عمومی نقل عمومی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج

تین نیوز

فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و گفت: احداث پارکینگ های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه ریزی لازم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حسن عسکری، امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با استاندار که با حضور شهردار سنندج و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری سنندج در حوزه توسعه فضای سبز، پرداخت به موقع حقوق پرسنل، نهضت آسفالت و غیره، اظهار کرد: اقدامات خوبی طی ۲ سال اخیر در این حوزه ها انجام گرفته که امیدواریم امسال نیز این روند با قدرت استمرار پیدا کند.

وی با بیان اینکه وظیفه هیئت تطبیق، تطبیق مصوبات با قانون است، افزود: هیئت تطبیق با اعضای شورای شهر نهایت همکاری را دارد این در شرایطی است که مسئولیت این مصوبات متوجه اعضای هیئت تطبیق است.

فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و ادامه داد: احداث پارکینگ های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه ریزی لازم است.

وی به اجرای طرح ساماندهی وانت های میوه فروش در ۱۵ اردیبهشت ماه جاری توسط شهرداری هم اشاره کرد و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح توسط شهرداری و با همراهی دستگاه های مختلف شاهد رفع بخشی از مشکلات ترافیک در سطح شهر باشیم.

وی رفع مشکل اراضی قولنامه ای در سنندج را ضروری خواند و گفت: اختصاص سهمی برای تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری سنندج که طیف قابل توجهی را شامل می شود به عنوان یکی از مصوبات سفر رییس جمهور دنبال شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای