Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ افزایش قیمت هر چند اندک بازار فلزات گرانبها در نخستین روز معاملاتی هفته، بیانگر کمترین سطح مقاومت در برابر روند صعودی است. بر این اساس روز گذشته طلای آتی ژوئن با ۰.۷۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۷۸.۴۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک با ۰.۱۰ دلار افزایش به قیمت ۲۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۷۵ دلار در هر اونس معامله شد.

از جمله مهمترین اخبار اقتصادی تاثیرگذار بر روند قیمت‌های بازار فلزات گرانبها جلسه کمیته بازار آزاد فدرال رزرو FOMC است که قرار است از امروز آغاز و عصر چهارشنبه با انتشار بیانیه و نشست مطبوعاتی جروم پاول رییس فدرال رزرو به پایان برسد. این در حالی است که انتظار هیچ تغییری در سیاست‌های پولی فدرال رزرو وجود ندارد و چشم انداز تورم و هر گونه اظهارنظری در مورد سیاست‌های پولی بانک چندان دور از آنچه که اکنون اجرا می‌شود، نیست.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته روند ترکیبی داشتند. در ایالات متحده شاخص داو جونز در حالی کاهش یافت که هر دو شاخص اس‌اندپی و نزدک روز معاملاتی سبزی را پشت سر گذاشتند. همزمان با پایان معاملات، نزدک نخستین رکورد خود را از ماه فوریه تا به امروز به ثبت رساند. معامله‌گران و سرمایه‌گذاران در حال ارزیابی جنبه سرسختانه تقویت اقتصاد جهانی پس از دوران همه گیری کرونا هستند. همزمان باید به این نکته توجه داشت که اگرچه برخی از کشورهای جهان از اوج شیوع کرونا فاصله می‌گیرند اما برخی دیگر از کشورها از جمله هند با جمعیت بیش از یک میلیارد نفری به شدت درگیر موج جدیدی از شیوع ویروس است. مساله دیگری که بر دیدگاه سرمایه‌گذاران تاثیرگذار بوده، طرح افزایش مالیاتی جو بایدن رییس جمهوری دموکرات آمریکاست.

در بازارهای کلیدی خارجی، در میان روند نزولی کوتاه مدت، شاخص دلار آمریکا اندکی افزایش یافت. قیمت نفت خام نیمکس با اندکی کاهش به ۶۱.۹۰ دلار در هر بشکه رسید و همچنین بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری آمریکا در محدوده ۱.۵۷ درصدی معامله شد. برای مقایسه کافی است نگاهی به بازده اوراق دیگر کشورها داشته باشیم، در حال حاضر اوراق آلمان منفی ۰.۲۵۶ درصد و اوراق قرضه ده ساله انگلیس در حدود ۰.۷۵۳ درصد بازده دارد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلای ژوئن از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است، نمودارهای روزانه بیانگر روند صعودی چهار هفته‌ای است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت بالاتر از ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی ۱۷۲۳.۲۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات ماه آوریل یعنی ۱۷۹۸.۴۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۰۰ دلار در هر اونس است در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا در کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۶۸.۲۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۱۷۶۳.۵۰ دلار در هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند صعودی معاملات آتی نقره می به نظر می‌رسد که از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. نمودارهای روزانه نقره هم به نوعی بیانگر یک روند صعودی چهار هفته‌ای در معاملات آتی است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۷ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایت کامل ۲۴.۶۸ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره ۲۶.۵۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بر روی بالاترین سطح قیمت معاملات ماه آوریل یعنی ۲۶.۷۳ دلار در هر اونس مشاهده شده است در حالی که سطح پشتیبانی نخست نقره در پایین‌ترین سطح معاملات روز گذشته یعنی ۲۵.۸۹۵ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم در پایین‌ترین سطح معاملات هفته گذشته یعنی ۲۵.۶۷ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین طلا وارد کانال ۹۰۰هزار تومان شد / ادامه روند نزولی با شیب ملایم قیمت دلار ۷ اردیبهشت ماه۱۴۰۰ قیمت دلار ۶ اردیبهشت ماه۱۴۰۰ قیمت دلار ۵ اردیبهشت ماه۱۴۰۰ پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۷اردیبهشت / روزهای بد در انتظار نوسان‌گیران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا دلار در هر اونس و سطح سطح پشتیبانی قیمت معاملات سطح مقاومت گذشته یعنی روند صعودی قیمت دلار روز گذشته ترین سطح هدف بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات دلار و درهم و رشد یورو در معاملات امروز مرکز مبادله

به گزارش قدس آنلاین، هر اسکناس دلار امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان دادوستد شد.

قیمت حواله دلار آمریکا نیز بدون تغییر نسبت به دیروز ۴۱ هزار و ۳۷۷ تومان معامله شد.

قیمت هر اسکناس یورو نسبت به روز کاری گذشته با افزایش ۶۸ تومانی به ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و حواله آن با رشد ۶۴ تومانی، ۴۴ هزار و ۳۴۳ تومان قیمت خورد.

اسکناس درهم امارات نیز در روز جاری بدون تغییر قیمت، ۱۲ هزار و ۶۶ تومان رسید و حواله درهم نیز بدون تغییر قیمت، ۱۱ هزار و ۲۶۷ تومان معامله شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ثبات دلار و درهم و رشد یورو در معاملات امروز مرکز مبادله
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان