Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از ورج، شرکت فضایی جف بزوس یعنی Blue Origin، علیه تصمیم ناسا برای انعقاد قرارداد ۲.۹ میلیارد دلاری با SpaceX برای فرودآمدن فضانوردان روی کره ماه تا سال ۲۰۲۴ موضع گرفته است.

انتظار می‌رفت برنامه سیستمی فرود انسانی ناسا، که بودجه توسعه سه نمونه اولیه (از جمله Blue Origin’s) را تأمین می‌کرد، در ماه آوریل دو مورد از آن‌ها را انتخاب کند، اما ناسا فقط استارشیپ اسپیس ایکس را انتخاب کرد آن هم به دلیل اینکه کنگره بودجه کمی را برای این برنامه کنار گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل انتخاب SpaceX برای برنامه فرود انسانی ناسا

اعتراض ۱۷۵ صفحه‌ای شرکت بلو اوریجین، کمتر از دو هفته پس از بردن قرارداد اسپیس ایکس، به اداره پاسخگویی دولت ارسال شد و ناسا را به قضاوت نادرست در مورد چندین بخش از پیشنهاد خود برای پروژه ماه آبی، متهم کرد.

ناسا تصمیم خود را برای انتخاب سیستم موشکی استارشیپ SpaceX را در تاریخ ۱۶ آوریل اعلام کرد و هزینه و ظرفیت حمل و نقل فضاپیما را دلیل اصلی انتخاب خود عنوان کرد. طبق این قرارداد، استارشیپ دو مأموریت را انجام می‌دهد.

سخنگوی شرکت بلو اوریجین در این رابطه گفت : ناسا طرح انتخاب سازنده برنامه فرود انسانی را به شکلی ناقصی پیاده کرده و در لحظه آخر تصمیم خود را تغییر داده است. تصمیم ناسا باعث حذف رقابت شده و زنجیره تامین را کوچک می‌کند و روند بازگشت آمریکا به ماه را به خطر می‌اندازد.

البته شایان ذکر است تاکنون اکثر پرواز‌های آزمایشی استارشیپ با شکست روبرو شده‌اند، اما این شرکت چندین بار فضانوردان را به ایستگاه فضایی منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید

فرود فضانوردان در سال ۲۰۲۴ روی ماه با اسپیس ایکس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اسپیس ایکس فضانوردان ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • کونسیسائو: مشکلی با رئیس جدید پورتو ندارم
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟