Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:43:12 GMT

آشنایی با دو نمونه از بهترین تبلیغات چاپی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۵۴۵۷

آشنایی با دو نمونه از بهترین تبلیغات چاپی

اگر دنبال راهی برای افزایش فروش محصولات خود هستید، بایستی آن ها را در معرض دید قرار دهید، تا وقتی کالای با کیفیت شما دیده نشود خریده نخواهد شد!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام خانه چاپ و گرافیک، در این متن از خانه چاپ و گرافیک به بررسی دو مورد از مهترین و کم هزینه ترین شیوه های تبلیغاتی خواهیم پرداخت تا برای برندینگ و شناساندن محصول خود به مشتریان بهترین انتخاب را داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغات کاغذی

تبلیغات کاغذی یکی از مهمترین شیوه های تبلیغاتی برای معرفی و شناساندن محصول و برند شما به مشتریان و همکاران شماست. دو مورد از مهمترین ابزارهای تبلیغات چاپی، بروشور و تراکت هستند. تفاوت اصلی این دو بیشتر مربوط به شیوه بازاریابی است، اینکه در چه مقیاسی قصد تبلیغات دارید، قصد جذب مشتریان جدید را دارید یا حفظ مشتریان قدیمی، اینکه محصول شما مناسب عموم مردم است یا مشتریان خاصی در نظر دارید و ... برای انتخابی مناسب تر با خصوصیات هر کدام از این برگه های چاپی آشنا خواهیم شد.

چاپ بروشور

بطور ساده به هر برگه ای که اطلاعات محصولی روی آن چاپ شود بروشور می گویند.

بروشورها در دو حالت کلی مورد استفاده قرار می گیرند: بروشور اطلاعات ضروری و بروشور تبلیغاتی.

بروشورهای اطلاعات ضروری، برگه هایی است که اطلاعات ضروری محصول مانند شیوه و شرایط استفاده، نکات مهم و ... روی آن چاپ شده و درون بسته بندی کالا قرار داده می شود. در این بروشور ها معمولا از کاغذهای نازک، کوچک و بدون پوشش استفاده می شود که علاوه بر هزینه پایین درون بسته بندی محصول به آسانی جا شود.

بروشورهای تبلیغاتی برگه های هستند شامل عکس با کیفیت محصول و اطلاعات کلیدی آن، که برای معرفی محصول به مشتریان بالقوه داده می شود. بروشورها به دلیل ماهیت تبلیغاتی خود بایستی علاوه بر بهره مندی از طراحی جذاب و گیرا، روی کاغذی لوکس و مقاوم چاپ شوند. بروشورهای تبلیغاتی نماینده ای برای محصولی خاص هستند بنابراین برای طراحی آن ها باید از عکس های با کیفیت و واقعی محصول استفاده کرده، نکات کلیدی متن آن به دقت انتخاب شود و برای چاپ آن ها بایستی از کاغذی با کیفیت، چاپی تمام رنگی و پوشش های مقاوم و زیبا استفاده کرد.

در صورتی که می خواهید از اطلاعات و تصاویر زیادی روی بروشور استفاده کنید بهتر است برای بروشور خود خط تا در نظر بگیرید. برای خوانایی و زیبایی بیشتر بروشور، بهتر است که هر بخش از اطلاعات روی یک لت قرار بگیرد. متناسب با نوع تصاویر و اطلاعات محصول شما می توانید از بروشور های دو لت، سه لت و ... استفاده کنید.

بروشور سه لت

چاپ تراکت

تراکت ها روشی مستقیم برای دیده شدن هستند، این برگه های کوچک چاپی معمولا بصورت گسترده در سطح محل یا شهر پخش می شوند و در مدت کوتاهی اطلاع رسانی محصول شما را انجام می دهند. به دلیل پخش در تیراژ بالا معمولا در چاپ آن ها از کاغذهای نازک، ارزان قیمت و چاپ یک رو استفاده می شود.

مهمترین عامل برای تبلیغات با پخش تراکت، توجه به میزان بازدهی آن است. باید تراکتی پخش کنید که بتواند بالاترین بازدهی را برای شما داشته باشد. اینکه از تراکتی ده ها هزار عدد چاپ کرده و بدون توجه به بازدهی آن بصورت گسترده پخش کنید تا در کف خیابان ها لگد شده و انتظار معجزه داشته باشید اشتباه بزرگ بازاریابی شما خواهد بود و تنها عایدی آن اتلاف انرژی و هزینه خواهد بود.

برای افزایش بازدهی یک تراکت بایستی علاوه بر استفاده از طراحی زیبا و چشمگیر که رهگذران را به خود جلب کند و چاپی با کیفیت و رنگ بندی مناسب، ابتدا بازدهی را بررسی کنید.

تراکت روی کاغذ کرافت

برای بررسی میزان بازدهی تراکت باید از تکنیک تیراژ کم استفاده کرد. در این شیوه، از هر تراکت، چندین طرح با تیراژ پایین چاپ شده و در نقاط مختلف پخش می شود. سپس بالاترین بازدهی را برای چاپ گسترده انتخاب می کنید. از این تکنیک می توانید برای چاپ یک طرح روی کاغذهای متفاوت نیز استفاده کرد و بهترین کاغذ را برای چاپ تراکت انتخاب کنید. بطوری که بجای کاغذ نازک تحریر می توانید از گلاسه براق، کرافت خاص یا هر کاغذی که تراکت شما را چشمگیر کند استفاده کنید.

چاپ دیجیتال تراکت به شما کمک می کند که از هر تراکت با هزینه مناسب در تیراژ بسیار پایین چاپ کنید و بالاترین بازدهی را داشته باشید. دیگر مجبور نیستید کار خود را با چاپ هزاران عدد تراکت با بازدهی پایین شروع کنید و از نتیجه نا امید شوید.

تراکت یا بروشور؟

همانطور که در مطالعه نمودید هر دو این شیوه های تبلیغاتی، از ضروریات برندینگ و تبلیغات محصولات شما هستند و انتخاب آن ها بیشتر به نوع استفاده مربوط می شود. بروشورها برای ارائه اطلاعات محصول به مشتریان بالقوه کاربرد داشته و با ظاهر با کیفیت و زیبای خود محصول شما را با کیفیت نشان خواهند داد و موجب جذب مشتریان جدید خواهند شد. در کنار آن تراکت ها برای تبلیغات گسترده و دیده شدن محصول شما بین عموم مردم کاربرد خواهد داشت و برای افزایش بازدهی آن نباید از ارزانترین کاغذ ممکن استفاده کرد. کمی خلاقیت طراحی، استفاده از چاپ با کیفیت، کاغذی خاص و چاپ کم تیراژ بازدهی تراکت شما را چندین برابر کرده و باعث صرفه جویی در هزینه های شما می شود.

برای آشنایی بیشتر با چاپ دیجیتال، انواع کاغذ، سایر شیوه های تبلیغاتی، مشاهده قیمت ها و مشاوره رایگان طراحی و چاپ از وبسایت خانه چاپ و گرافیک بازدید نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چاپ تراکت چاپ بروشور شیوه های تبلیغاتی محصول شما برای چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با حضور هشت کاندیدای راه یافته به این دور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان در کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی مجلس با هم رقابت کردند که در پایان ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز بیست و یکم اردیبهشت ماه در ۲۱ حوزه و با رقابت ۸۸ نامزد راه یافته به این مرحله برگزار و فهرست اسامی راه یافتگان از سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه از سوی فرمانداران منتشر می شود و نامزدهای راه یافته به این مرحله از ساعت هشت صبح پنجشنبه سیزدهم تا هشت صبح بیستم اردیبهشت ماه فرصت دارند تا برنامه های خود را در قالب تبلیغات انتخاباتی ارائه کنند.

در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال گذشته در حوزه انتخابیه «تبریز، آذرشهر و اسکو» روح اله متفکرآزاد با کسب ۱۰۹ هزار و ۸۹۹ رای معادل ۲۷.۳۶ درصد آرا و مسعود پزشکیان با ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای معادل ۲۳.۹ درصد آرا به عنوان نماینده مردم از این حوزه راهی بهارستان شدند.

اما علی جعفری آذر با ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای، جواد عبادی با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای، علیرضا منادی ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای، رضا صدیقی ۵۵ هزار و ۱۷۷ رای، علی آجودان زاده ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای، محمد حسین فرهنگی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای، سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و علیرضا نوین با ۴۱ هزار و ۳۷۵ رای برای کسب چهار کرسی دیگر مجلس از این حوزه به دور دوم راه یافتند.

علی جعفری آذر

علی جعفری آذر در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با کسب ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای در جایگاه سوم ایستاد و راهی دور دوم شد.

وی متولد سال ۱۳۴۸ در تبریز است و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق عمومی بوده و از سوابق وی می توان به فرماندار شهرستان تبریز، مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی، مدیر حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

جواد عبادی

جواد عبادی متولد سال ۱۳۵۳ در شهر تبریز است، مدرک تحصیلی وی دکترای اقتصاد و تحصیلات حوزوی است و از سوابق وی می‌توان به عضو شورای فقهی بانک مرکزی، تدریس در دانشگاه‌ها و حوزهای علمیه در مقطع دکترا اشاره کرد.

عبادی در دور نخست انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای در جایگاه چهارمی ایستاد و یکی از هشت نامزد راه یافته به دور دوم از این حوزه انتخابیه شد.

علیرضا منادی

علیرضا منادی متولد سال ۱۳۴۸ تبریز است و در دور نخست با ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای و قرار گرفتن در جایگاه پنجمی، به مرحله دوم انتخابات راه یافت.

استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران و مولف ۶ جلد کتاب از جمله سوابق این نماینده اصولگرا است.

رضا صدیقی

رضا صدیقی در سال ۱۳۴۴ در تبریز متولد شده است و در دور نخست انتخابات با ۵۵ هزار و ۱۷۷ رایی که به دست آورد در جایگاه ششمی ایستاد و راهی دور دوم شد.

مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسئولیت و فرماندهی در رده های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.

علی آجودان زاده

علی آجودان زاده متولد سال ۱۳۵۵ در تبریز بوده و فارغ التحصیل رشته دکترای پزشکی مدیریت سلامت و فرزند شهید است در دور نخست با ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای در رده هفتمی قرار گرفت و راهی دور دوم شد.

از جمله سوابق و فعالیت‌های وی می توان به پزشک پایش سلامت جانبازان ویژه (شیمیایی، قطع نخاع) استان آذربایجان شرقی، مدیر کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان، عضو اصلی هیئت مدیره و خزانه دار مجمع خیرین سلامت استان عضو شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان اشاره کرد.

محمدحسین فرهنگی

محمد حسین فرهنگی متولد سال ۱۳۴۰ در تبریز و دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی فقه و مبانی حقوق اسلامی است.

از سوابق وی می‌توان به استاد دانشگاه، عضو هیات علمی دانشگاه، قائم مقام و ریاست ستاد لشکر عاشورا، فرمانده بسیج آذربایجان شرقی، رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور، دبیر منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی و فرهنگی لشکر عاشورا و پنج دوره متوالی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

وی در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای کسب کرد و با ایستادن در رده هشتمی راهی دور دوم شد.

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی متولد ۱۳۴۱ تبریز است و در دور نخست با کسب ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و قرار گرفتن در مکان نهمی به دور دوم راه یافت.

وی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم بوده و در مجلس هفتم و هشتم عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، در مجلس هفتم نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، در مجلس هشتم عضو هیئت رئیسه مجلس بوده و در دولت دهم معاون امور مجلس رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی و مسئولیت امور روحانیت را برعهده داشت.

علیرضا نوین

علیرضا نوین متولد سال ۱۳۴۰ در محله کوچه باغ تبریز و جانباز ۳۵ درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.

از سوابق اجرایی وی می توان به مسئول بسیج شهرستان تبریز، مسئول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رییس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه، شهردار تبریز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲، نامزد دوره هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

کد خبر 749237

دیگر خبرها

  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • کارگاه آموزشی مامان مربی؛ محصول جدید تلوبیون برای مادران ایرانی
  • آشنایی با استاد شعله
  • آشنایی با استاد اسماعیل آشتیانی
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه