Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - با گذشت حدود ۱۴ ماه از شیوع ویروس کرونا در استان، مازندران به دلیل خاصیت گردشگرپذیری خود همچنان کانون شیوع ویروس منحوس انگلیسی نیز شده و آمار فوتی‌ها در این استان افزایشی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  ساری ، مردم تلاش می کنند تا بتوانند غول کرونایی را شکست دهند اما طبق آمارها روند بستری‌ها کاهش اما فوتی‌های استان رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مازندران روز گذشته با 18 فوتی مرگبارترین روز استان بوده است. متاسفانه به واسطه گرم بودن و هوای مطلوب مازندران، بسیاری از مسافران به صورت پنهانی در ویلاها و سواحل اتراق کردند.

شیوع کرونا در مازندران و آن هم انگلیسی در مازندران روند رو به رشدی داشته و در مقابل رعایت شیوه نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم نیز بهتر شده است.

شهرهای قائم‌شهر و بهشهر از وضعیت قرمز به نارنجی سوق یافته اند ولی همچنان مسئولان استان مردم را به خانه ماندن و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی دعوت می‌کنند.

به گفته سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، شهروندان باید بدانند شاید اکنون برخی شهرها از حالت قرمز به نارنجی سوق یافته اما عدم رعایت نکات و پروتکل‌های بهداشتی ممکن است مازندران قرمز را سیاه کند.

وی با تاکید بر در خانه ماندن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، افزود: به نظر می رسد  تعطیلی اصناف که وارد روز چهاردهم خود شده به احتمال زیاد تا یک هفته دیگر تمدید می‌شود‌.

جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) با رعایت پروتکل‌ها در حرم رضوی برپا می‌شودواکنش چین به حضور هند در کنفرانس مقابله با کرونابیلد: ناگلسمان سرمربی بعدی بایرن مونیخ است/ قراداد فلیک فسخ می‌شود

فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با اشاره به اینکه هنوز وضعیت شهرهای مازندران به حالت عادی بازنگشسته است، افزود: ورودی بیمارستان‌های استان در بخش کرونایی افزایشی است ولی آمار فوتی‌ها در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بابل کاهشی است.

وی با بیان اینکه کادر درمان در واحدهای درمانی زیرپوشش دانشگاه فعالیت دارند و نیاز به کمک مردمی دارند، گفت: بهتر است مردم رعایت کنند تا شاهد شیوع بیشتر این ویروس منحوس در استان نباشیم.

انتهای پیام/ 682/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل ها فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

بر اساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هلدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین تأمین می‌شود.

همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 6100278

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • آخرین آمار مصدومان حوادث جوی ۱۴۰۳
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی