Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@13:29:52 GMT

کابوس همه پرسی اسکاتلند برای دولت انگلیس

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۶۱۱۲

استقلال طلبی اسکاتلند بر مشکلات دولت بوریس جانسون افزوده است. خبرگزاری میزان – ماجرای استقلال اسکاتلند از انگلیس در پی خروج این کشور از اتحادیه اروپا، شکل جدی تری به خود گرفته و حزب «اس ان پی» اسکاتلند به ریاست «نیکولا استروژن»، مصرانه خواهان برگزاری همه پرسی دوم است.   در فاصله کمتر از ۱۰ روز مانده به برگزاری انتخابات پارلمانی در اسکاتلند، موضوع همه پرسی استقلال این کشور به مهم‌ترین مولفه و وعده انتخاباتی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نخستین همه پرسی اسکاتلند در سپتامبر ۲۰۱۴ برگزار شد اما این همه پرسی مورد تایید انگلیس، نتیجه دلخواه را برای دولت اسکاتلند به دنبال نداشت.   رخ دادن تحولات متعددی که عمده‌ترین آن‌ها برگزیت و ناکامی انگلیس در مقابله با شیوع کروناست، سبب شده تا اسکاتلند مجددا سودای برگزاری همه پرسی استقلال را داشته باشد.   «نیکولا استروژن»، بر این باور است که پیوستن مجدد به اتحادیه اروپا می‌تواند باعث افزایش سرمایه گذاری داخلی در این کشور و در نتیجه ایجاد اشتغال بیشتر شود.   اما این مسئله با اختلاف نظر‌های حقوقی مواجه است؛ در حالی که «ادینبورگ» بر اختیار خود مبنی بر برگزاری همه پرسی تاکید دارد، لندن، این امر را در حوزه اختیار «وست مینستر» می‌داند و ادعا می‌کند که همه پرسی مذکور تنها در صورت موافقت پارلمان انگلیس قابل برگزاری و دارای اعتبار است. بیشتر بخوانید: لندن و پیامد‌های برگزیت موج جدید استقلال طلبی اسکاتلند و موضوع تجزیه انگلیس موضوع استقلال اسکاتلند همانقدر که برای «ادینبورگ» به معنای دست یافتن به فرصت‌های فوق العاده جدید است، برای انگلیس مایه دردسر و نگرانی است؛ از هم فروپاشیدن اتحادیه ۴ عضوی با حضور اسکاتلند، ایرلند شمالی، ولز و انگلیس، عضویت اسکاتلند در ناتو، استقلال خواهی سایر اعضای اتحادیه و ... از جمله نگرانی‌های لندن با استقلال اسکاتلند و مخالفت با برگزاری آن است.   در واقع نتیجه انتخابات پارلمانی اسکاتلند در ۶ ماه می (۱۶ اردیبهشت) سال جاری، رای مردم این کشور به برگزاری یا عدم برگزاری همه پرسی استقلال است زیرا «اس ان پی» با تمام قدرت در انتخابات حاضر شده و نسبت به رقبای خود موقعیت بهتری دارد.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل انگلیس اسکاتلند برگزیت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس تحولات بین الملل انگلیس اسکاتلند برگزیت برگزاری همه پرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد