Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@08:49:38 GMT

ضرورت برخورد قاطع با عاملین آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۷۸۰۸

ضرورت برخورد قاطع با عاملین آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع

تورج رزمجو در جلسه مدیریت بحران شهرستان از ضرورت برخورد قاطع با عامل یا عاملین آتش‌سوزی‌ها در جنگل ها و مراتع خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس ظهر امروز تورج رزمجو جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان لنده گفت:توجه به رفع مشکلات معیشتی یکی از مهمترین نیازهای دولت است که امیدواریم دولت جدید در این راستا کوشش لازم را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:شیوع بیماری منحوس کرونا و توجه به رعایت پروتکل های بهداشتی یکی از ضرورت است و در شهرستان کوچکی همانند لنده وقتی ٢۴فوتی داریم می طلبد که همه احساس مسولیت کنند.

فرماندار شهرستان لنده تصریح کرد: همه ما در امر کاهش و افزایش بیماری کرونا به طور مستقیم درگیر هستم چرا که برابر مسولیت های که داریم باید کار کنیم.

وی افزود: برخورد قاطع با متخلفین کرونایی از سوی دادستانی باعث شد تا مراسمات عزاداری و شادی برابر نرم های تعیین شده و برابر دستورالعمل های کرونایی اجرایی شود.

رزمجو گفت: درختان شریان های حیاتی ما برای تنفس زمین هستند که به واسطه عدم مسولیت پذیری ما انسان ها با یک سهل انگاری به آتش کشیده می شوند.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان لنده تاکید کرد: اگر در آتش سوزی های گسترده گذشته احکام محکمی برای عامل و عاملین این آتش سوزی ها برخورد قاطع می شد شاهد این همه خسارت نبودیم.

رزمجو گفت: همه ادارات شهرستان برابر مصوبه هیئت وزیران وظیفه دارد در مواقع آتش سوزی و بحران همه باید زیر مجموعه مدیریت بحران باشیم.

فرماندار شهرستان لنده گفت: از زحمات و تلاش های بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده که خدمات قابل قبولی ارائه دادند قدردانی می کنیم.

وی گفت:در مواقع آتش سوزی سعی کنیم همه ما برابر وظیفه انسانی و فارغ از مسائل کاری گام های مهم و اساسی برداریم تا سرمایه های ملی برای آیندگان نیز حفظ شود.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان لنده از تلاش ها و زحمات خوب سپاه و بسیج، هلال احمر، نیروی انتظامی و همه دستگاه ها و نهادهای که در اطفای حریق همکار و همراه اداره منابع طبیعی بودند قدردانی کرد.

در ادامه نیز برخی از مدیران به اظهار نظر راجع به عملکرد خود در مدیریت بحران و چگونگی کمک رسانی در بحران های شهرستان را بیان کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیریت بحران شهرستان شهرستان لنده برخورد قاطع آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم بسیاری از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله نهبندان، سرایان، زیرکوه وبشرویه دچار سیل شده‌اند.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم در استان بسیاری از شهرستان‌ها دچار سیل شده‌اند و بارندگی در سرایان نیز جزو هشدارها بود که به صورت نقطه‌ایی و رگباری شدید خواهد بود که روان آب را به دنبال خود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان سرایان منطقه‌ایی است کهع مستعد سیل خیزی است و زمانی که سیل می‌آید به مناطق شهری مانند سه قلعه، و بخش‌های مرکزی را نیز درگیر می‌کند و خارج از مناطق مسکونی در فردوس نیز درگیری‌هایی ایجاد می‌کند که اراضی کشاورزی و اگر در اطراف شهر کارخانجاتی باشد تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

آخوندی تصریح کرد: در سرایان خسارات به راه‌های روستایی، آبنماها و روکش راه‌ها بوده است که مورد ارزیاابی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در فردوس، بشرویه خساراتی نیز بر اثر سیل وارد شده  است که در بشرویه 3 روستا دچار آبگرفتی شده است که 15 دستگاه ابنیه فنی دچار مشکل شدند، 10 واحد مسکونی دچار آبگرفتی و 12 رشته قنات و خسارت به مزارع و جاده‌ها بیشتر از باقی مناطق بوده است.

وی با بیان اینکه تا به الان با توجه به سیل‌های رخ داده در استان خسارات جانی گزارش نشده است، بیان کرد: در نهبندان حدود 30 روستا درگیر سیل شده‌اند که تا دیشب نیز هنوز سیل ادامه داشته است و خساراتی نیز در تمام ابعاد از جمله راه‌ها و اراضی کشاورزی، قنوات، استخرهای ذخیره آب و واحدهای مسکونی و زیرساخت شبکه انتقال آب روستایی و مزارع و شبکه‌های انتقال برق و... دچار خسارت شده‌اند.

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست اما تردد در برخی از محورها باید به صورت بسیار کنترل شده و محورهای آهنگران – زیرکوه و شهداد-نهبندان مقداری ناایمن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • شناسایی و دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام