Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری مدیر دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: اطلاع از موجودی انسولین در داروخانه‌های یزد را غیرحضوری دنبال کنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز حیدری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه انسولین یک داروی وارداتی است، گفت: هرچند در ماه‌های اخیر تولید انسولین در کشور آغازشده ولی بازهم مواد اولیه آن وارداتی است و متاسفانه به خاطر تحریم‌های ظالمانه‌ای که وجود دارد، جابه‌جایی مالی به وجود می‌آید و به‌طور مقطعی کمبود انسولین رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اینکه به‌طور متوسط سال گذشته ماهانه 22 هزار قلم انسولین نوورپید در استان یزد توزیع شد، اظهار داشت: همچنین سال گذشته 20 هزار قلم انسولین نوومیکس در استان توزیع داشتیم که به نسبت بیمارانی که داریم نباید با کمبود مواجه می‌شدیم ولی بااین‌وجود در سال جدید نسبت به سال گذشته با کمبود کمتری مواجه خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به اینکه در توزیع فروردین انسولین در استان خرید بالاتری توسط بیماران صورت گرفت، در اواخر ماه دچار مشکل شدیم اما خوشبختانه بحث توزیع از امروز در حال انجام است.

حیدری با بیان اینکه برای شناسایی هدفمند بیماران واقعی که به انسولین نیازمند هستند، بحث ثبت‌نام آن آغازشده است، گفت: پس از ثبت‌نام می‌توانیم برآورد دقیق‌تر و توزیع بهتری را در استان یزد داشته باشیم.

مدیر دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اینکه کمبود مقطعی انسولین به‌صورت کشوری اتفاق می‌افتد، اضافه کرد: شرکت‌های توزیع در استان یزد به بهترین شکل ممکن در جهت رفع مشکل بیماران دیابتی تلاش خود را به کار بسته‌اند.

وی در پایان گفت: انسولین در 120 داروخانه یزد در حال انجام است ولی بیماران بیشتر در دو یا سه داروخانه چمران و هلال‌احمر حضور پیدا می‌کنند که سبب به وجود آمدن صف‌هایی برای تهیه انسولین شده است.

حیدری با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه نیازی به تجمع برای دریافت انسولین نیست، اذعان داشت: بیماران دیابتی می‌توانند با نصب اپلیکیشن تیتک بر روی تلفن‌های همراه خود از شارژ انسولین در داروخانه مطلع شوند و حتی اگر افرادی برایشان مقدور نیست که از این نرم‌افزار استفاده کنند، می‌توانند از سامانه 190 استعلام گرفته و نسبت به تهیه انسولین اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت

دکتر مینا آژوغ اظهار کرد: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش درمورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد، همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

منبع: ایفدانا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد