Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

کنایه سنگین روحانی اصلاح‌طلب به مطهری

ناصر قوامی فعال سیاسی اصلاح‌طلب به آزادی می‌گوید: «مواضع علی مطهری درباره حجاب در این مدت مشخص است».وی در گفت‌وگویی در واکنش به این سخنان مطهری می‌گوید: «متاسفانه کتاب مساله حجاب دیگر چاپ نمی‌شود اما من به آقای علی مطهری توصیه می‌کنم که حداقل آن کتاب مساله حجاب مرحوم پدرشان را بخوانند».وی همچنین می‌گوید: «من به ایشان یادآور می‌شوم که رضا خان خواست حجاب را بردارد و موفق نشد یعنی خانم‌هایی بودند که سال‌ها در خانه ماندند مبادا روسری آنان برداشته شود. ما هم موفق نمی‌شویم که حجاب را اجباری کنیم».قوامی تاکید کرد: «من به عنوان یک روحانی می‌گویم که نمی‌شود با زور را کسی را معتقد کرد. کسانی که اعتقاد راسخ به حجاب دارند در اروپا هم باشند حجاب خود را حفظ می‌کنند. کسی هم که اعتقاد ندارد با زور معتقد نمی‌شود».این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به اینکه این حرف‌ها چقدر به آقای مطهری در انتخابات پیش‌رو کمک خواهد کرد؟ گفت: «من فکر نمی‌کنم که شورای نگهبان اصلا او را تایید صلاحیت کند. وقتی برای نمایندگی مجلس تایید صلاحیت نشد، الان هم نمی‌شود. ضمن اینکه به نظر من بیان این حرف‌ها اخلاقی نیست».

کسانی که زودهنگام اعلام کاندیداتوری کرده‌اند می‌خواهند وزیر یا شهردار شوند

علی خضریان گفت: ما در شرایطی قرار گرفتیم که برخی افراد خیلی زودهنگام در انتخابات اعلام حضور کردند. برداشت من این است که آنها برای مسئولیت‌های دیگر مثل وزیر یا شهردار خود را مطرح می کنند یا ان شاءالله که این کار برای گرم کردن تنور انتخابات بوده است. اما آنچه مسلم است اینکه هنوز نامزدهای اصلی وارد صحنه نشده اند. این موضوع نگران کننده‌ای نیست. شاید دلیلش این باشد که جریان شناسی انتخابات برای نامزدهای اصلی شفاف نشده، لذا آنها خیلی ریسک نمی‌کنند و حضور و عدم حضورشان را به این راحتی اعلام نمی کنند بلکه با تامل بیشتری اقدام می کنند. همچنان که در انتخابات های گذشته هم همین طور بوده، البته این بار شرایط پیچیده تر است و بخشی از کم شور بودن فضا به خاطر مشکلات معیشتی است که برخی نامزدهای اصلی را با تردید مواجه کرده که آیا می‌توانند مطالبات اجتماعی را پاسخ بدهند یا نه؟این عضو جبهه پایداری تاکید کرد: کسانی که فکر می کنند آمدنشان به عرصه انتخابات منوط به آمدن یا نیامدن فرد دیگری است به خاطر روحیه ایثارگری آنها نیست بلکه پذیرفته‌اند که نسبت به آن فرد اصلح نیستند و همین شروط این را تایید و تاکید می‌کند گرچه ممکن است افراد دیگری معتقد باشند که آنها نه نسبت به یک کاندیدای خاص بلکه نسبت به خیلی‌های دیگر اصلح نیستند. این افراد کسانی هستند که مسئولیتی داشته‌اند اما نتوانسته اند برای معیشت مردم کاری کنند لذا در عرصه عدالت خواهی یک جای کارشان می‌لنگد و در مبارزه با فساد کارنامه خوبی ندارند.

آخرین وضعیت آیت‌الله مکارم شیرازی

آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعیان، با بهبودی کامل سه شنبه مرخص می شود.آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعیان، پس از اتمام دوره درمان در یکی از بیمارستان‌های تهران، بهبودی و سلامتی کامل خود را به دست آورده‌اند.این مرجع تقلید که از ابتدای ماه مبارک رمضان به دلیل ضعف شدید جسمانی در بیمارستان بستری شده بود، به گفته پزشکان، اکنون در وضعیت مساعدی به سر می‌برد و روز سه شنبه از بیمارستان مرخص و به شهر مقدس قم باز می‌گردد.

نظر یک اصلاح‌طلب درباره پیشنهاد تعویق انتخابات

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب، گفت: به‌عقیده من بهترین راه این است که تعداد شعب اخذ رای به‌اندازه‌ای افزایش پیدا کند که از عدم تجمعی که منجر به مخاطرات برای سلامت مردم باشد، اطمینان حاصل شود.مرتضی مبلغ معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات در گفت‌وگو با ایلنا، درباره مطرح شدن مساله برگزاری جداگانه انتخابات یا تعویق در برگزاری انتخابات به دلیل اوج گیری شیوع ویروس کرونا، گفت: برخی از این پیشنهادها مستلزم داشتن قانون خاص و همینطور مستلزم آمادگی‌های بسیار گسترده است که تقریبا در این فاصله کوتاه غیرقابل انجام است. اگر از مدت‌ها قبل تمهیدات لازم انجام می‌شد که انتخابات در بیش از یک روز برگزار شود به این معنا که هر کدام از انتخابات‌ها در یک روز جداگانه انجام شود، ممکن بود این پیشنهادات عملی شود اما در شرایط فعلی به نظر من قابل انجام نیست.وی ادامه داد: به‌عقیده من بهترین راه این است که تعداد شعب اخذ رای به‌اندازه‌ای افزایش پیدا کند که از عدم تجمعی که منجر به مخاطرات برای سلامت مردم باشد، اطمینان حاصل شود. در حال حاضر این تنها راهی است که باید انجام شود و همینطور اگر از قبل چاره‌اندیشی می‌شد که نشد یک راه دیگر هم بود و آن اینکه تعداد قابل توجهی از مردم محل رای‌دادنشان مشخص می‌شد که به نوعی بشود حجم مراجعه و تجمع مردم در زمان رای دادن را مدیریت کرد که این هم نشد.

حاجی‌دلیگانی: انتخابات حتی برای یک روز جابجا نمی‌شود

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات حتی برای یک روز جابجا نمی‌شود، زمان آن بر اساس تصمیمی است که بین وزارت کشور و شورای نگهبان توافق شده است و به هیچ وجه قابل تغییر نیست.حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به شائبه هایی در فضای مجازی برای تاخیر در برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ گفت: به هیچ وجه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ عقب نمی افتد و در موعد مقرر خود برگزار می شود.نماینده شاهین شهر، میمه برخوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آنهایی که دنبال این مباحث هستند که می خواهند مبانی مردم سالاری را مورد هدف قرار دهند،در واقع کسانی که در سنوات گذشته در پاسخ دادن به خواسته های به حق مردم ناتوان بودند و پاسخی برای افکار عمومی ندارند و خود را بازنده انتخابات می دانند دنبال طرح اینگونه شایعات بی اساس هستند.

ادعای نیروی دریایی آمریکا در مورد مواجهه با نیروهای ایرانی در خلیج فارس

نیروی دریایی آمریکا مدعی مواجهه با ایران شد.به گزارش بیزینس اینسایدر، نیروی دریایی آمریکا مدعی شد کشتی‌های جنگی آمریکا و ایران در اوایل این ماه میلادی در خلیج فارس با یکدیگر برخورد داشتند. ناوهای آمریکایی سعی کرده‌اند از طریق پیام‌های رادیویی و به صدا درآوردن بوق ها از بروز اتفاق جلوگیری کنند اما کشتی ایرانی هم‌چنان به ادامه مانور و حرکات خود در اطراف ناو آمریکایی ادامه می‌ دادند.

احمدی نژاد در انتشار فایل صوتی ظریف نقش دارد؟

حمله تند اخیر احمدی‌نژاد به ظریف و پاسخ توییتری ظریف به او نشان می‌دهد که کدام جریان این روزها به دنبال انتقام‌گرفتن از ظریف بوده‌اند. تا جایی که برخی شنیده‌ها از محافل احمدی‌نژادی‌ها خبر داده بودند که آنها به‌زودی یک بمب خبری پیش از انتخابات منفجر خواهند کرد. شاید بمب آنها همین فایل صوتی بوده است. محمود احمدی‌نژاد اخیرا مذاکرات هسته‌ای را محل انتقاداتش قرار داده و گفته است: چه کسی و به چه حقی به شما اجازه داده است برای مذاکرات بروید؟ از آن طرف دنیا تأسیسات ما را منفجر می‌کنند و بعد شما می‌خواهید برای مذاکره بروید.اینکه چه کسی یا کسانی فایل صوتی مصاحبه ظریف با سعید لیلاز را که در تاریخ ششم اسفند انجام شده، افشا کرده و به دست رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور رسانده، کم‌کم به این سمت می‌رود که چه کسی یا کسانی یا جریانی از افشای این گفت‌وگو سود می‌برند. همین مسئله به یک دعوا بین حامیان و مخالفان ظریف در داخل و فضای مجازی تبدیل شده است.

شمخانی: دوگانه‌ای برای اجرای سیاست‌های نظام در میدان و دیپلماسی نداریم

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تأکید کرد که هیچ دوگانه‌ای برای اجرای بدون تنازل سیاست‌های قطعی نظام در میدان و دیپلماسی وجود ندارد.علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در پیامی توئیتری نوشت: «سیاست‌های قطعی نظام در میدان و دیپلماسی حاصل گفتگوهای اقناعی و پنهان از نگاه زهر آلود نامحرمان و دشمنان بوده و هست. دوگانه‌ای در اجرای بدون تنازل این سیاست‌ها که منبعث از اصول قطعی انقلاب اسلامی است وجود ندارد.»

ظریف به کمیسیون امنیت ملی فراخوانده شد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از احضار وزیر امور خارجه برای ارائه توضیحات در مورد فایل صوتی منتشر شده در اولین جلسه این کمیسیون بعد از تعطیلات خبر داد.مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه این موضوع زیان‌های زیادی برای امنیت ملی کشور داشته است، تصریح کرد: سوال این است که چرا از چنین فایل صوتی مراقبت نشده و منتشر شده است.آقای ذوالنوری افزود: محتوای مطالبی که آقای ظریف بیان کرده، خلاف امنیت ملی و برخی از آن نیز خلاف واقعیت است.رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: این کمیسیون نسبت به این موضوع بی‌تفاوت نیست و از تمام ظرفیت خود برای روشن شدن ابعاد آن استفاده خواهد کرد.

سعید حجاریان: کاندیداتوری تاجزاده احیای اصلاح‌طلبی پیشرو است

حاکمیت ممکن است برخی از نیروهای تأثیرگذار اصلاحات را به موضع‌گیری علیه تاجزاده دلالت کند یا برخی گمان کنند از باب تقرب خوب است تاجزاده را تخریب و تخطئه کنند؛ این اما چاره کار نیست. نه برای حاکمیت و نه برای نیروهای نامبرده.تاجزاده به‌عنوان یک نیروی سیاسی باسابقه، تصمیم‌ به کاندیداتوری گرفته است؛ طبعاً می‌داند بناست با چه فیلترهایی مواجه شود پس نیازی نیست ترکیب شورای نگهبان، مواضع آقای جنتی و حتی، زندان سال ۱۳۸۸ را به او یادآور شویم!تنها برخی از چهره‌ها هستند که آنچه را که واقعیت است به زبان می‌آورند و مابقی، پیش از هر اعلام نظر دودوتا چهارتا می‌کنند!طبعاً تاجزاده رد صلاحیت خواهد شد. اما این به‌معنای آن نیست که ایشان به‌عنوان یک بازنده‌ی از پیش تعیین‌شده در این انتخابات اظهارنظر و ایفای نقش کند./امتداد

شهرداری شاهین شهر مرگ یک نفر بر اثر حمله سگ‌های وحشی را تائید کرد

شهرداری شاهین شهر مرگ یک مرد ۳۹ ساله و زخمی شدن مردی ۴۳ ساله بر اثر حمله سگ‌ها در زمین‌های اطراف مسکن مهر شاهین شهر را تائید کرد.حیدر صادق گلی، معاونت شهرداری شاهین شهر در اصفهان گفت: این حادثه دوشنبه در زمین‌های بایر اطراف اتوبان معلم در نزدیکی مسکن مهر شاهین شهر اتفاق افتاده و در این حادثه مرد ۳۹ ساله بر اثر حمله حدود هشت سگ وحشی دچار جراحت‌های شدید شده و در دم جان باخته است.گفته می‌شود این مرد یک نوازنده تومبا (ساز کوبه‌ای) اهل شاهین‌شهر بوده که برای تمرین بدون ایجاد مزاحمت، به مناطق اطراف مسکن مهر در این شهر رفته بود.

برای انتشار فایل صوتی از جوادظریف پرونده قضایی تشکیل شد

دادسرای تهران اعلام کرده: «درپی انتشار فایل صوتی طبقه‌بندی‌شده از وزیر خارجه، با دستور دادستان تهران، از حیث جنبه عمومی جرم در دادسرای امنیت تهران پرونده قضایی تشکیل شده و برای شناسایی دست‌اندرکاران «ارتکاب جرم و شیوه وقوع آن» و «تعیین سطح طبقه‌بندی اطلاعات افشاشده»، به دست‌گاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دستور لازم داده شده.بنابر این اطلاعیه، اتهام اصلی در این پرونده «انتشار و قراردادن اطلاعات طبقه‌بندی‌شده کشور در اختیار افراد بدون صلاحیت است» و بنابر ماده ۵۰۱ قانون مجازات اسلامی و بنابر قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری، «مباشران و معاونان این اعمال تحت تعقیب کیفری قرار می‌گیرند و برخورد قاطع خواهد شد.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان دعای مجیر دعای روز چهاردهم رمضان سعید لیلاز بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز ماه رمضان دعای مجیر دعای روز چهاردهم رمضان سعید لیلاز کمیسیون امنیت ملی انتشار فایل صوتی امنیت ملی اصلاح طلب شاهین شهر سیاست ها خبر هایی خبر ها یک روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!

تلاش‌ها برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس شدت گرفته است؛ از یک سو تندروهایی از جنس نبویان، رسایی و ذوالنور و از سوی دیگر متکی که مورد حمایت شورای وحدت است. برخی نیز گرچه سکوت کرده‌اند اما بعید نیست در اندیشه فتح کرسی «شماره یک» مجلس دوازدهم باشند.

به گزارش خبرآنلاین، همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس»

شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران بصورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.

لابی برای هیات رئیسه مجلس

محمود نبویان، حمید رسایی، منوچهر متکی و محمدباقر قالیباف؛ چهره‌هایی که سعی دارند با لابی‌های گسترده‌شان کرسی ریاست مجلس را از آن خود کنند یا سهم بیشتری از صندلی‌های هیات رئیسه مجلس داشته باشند.

خبرهایی که در چند روز گذشته منتشر شده، همگی نشان از جدی شدن رقابت‌ها برای انتخابات هیات رئیسه مجلس خواهد داشت؛ انتخاباتی که قطعا هیجان و شور آن از انتخابات اصلی ورود به مجلس بیشتر خواهد بود.

اولین گام نبویان برای‌ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.

این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه‌های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آن‌ها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

رسایی هم در تکاپو است

جلسه نبویان با منتخبان جدید مجلس در حالی برگزار شد که دو روز قبلش حمید رسایی دیگر چهره تندروی اصولگرایان نیز جلسه‌ای با جمعی از منتخبان جدید مجلس برگزار کرده بود.

خبرگزاری ایلنا که این خبر را منتشر کرده، در متن خود نوشته «احتمالا یکی از مهمترین محورها و موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح می‌شود موضوع انتخابات هیات رییسه مجلس و ریاست مجلس در دوره آینده باشد.» این خبر احتمال داده که «برخی افراد بیرون از مجلس جزو متولیان برگزاری آن باشند.»

متکی به صندلی «شماره یک» می‌اندیشد

در همین حال منوچهر متکی که سرلیست فهرست شورای وحدت (جامعتین، انجمن اسلامی مهندسین و…) بوده، اواخر فروردین ماه جلسه‌ای با حدود یکصد تن از منتخبان جدید برگزار کرده بود؛ البته حضور حدود ۱۰۰ منتخب جدید مجلس، با استناد به سخنان متکی است. به گفته وزیر اموز خارجه اسبق ایران، در جلسه مذکور، درباره «ضرورت تحول در رویکردها و کارکردهای مجلس دوازدهم» صحبت شده بوده که از نظر متکی «مهمترین موضوع» است.

او حمله نسبتا تندی هم به قالیباف داشت و گفته بود که «خانه ملت به سمت ریاست محور حرکت کرده در حالی که باید به سمت صحن محور باشد.»

متکی که در لیست شورای وحدت حضور داشت، شب پایانی تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم، وارد فهرست جوان تازه سر برآورده‌ی اصولگرایان یعنی علی‌اکبر رائفی‌پور، موسوم به «جبهه صبح ایران» شده بود، انگار که تحت تاثیر عقاید رائفی‌پور قرار گرفته که این چنین به مدیریت مجلس‌حمله‌ور شده است.

رقبای اصلی و فرعی همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف

مخرج مشترک این سه جلسه، همگی نشان از عزمی جدی برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس دارد؛ نبویان، رسایی و متکی، همگی نه از مخالفان که از رقبای جدی قالیباف هستند؛ با این وجود آن‌ها برای رسیدن به این هدف مهم‌شان، باید یکدیگر را هم از میدان، به در کنند.

همه اینها در حالی است که روزانه به صف مدعیان ریاست مجلس اضافه می‌شود؛ مجتبی ذوالنور نماینده قم نیز اخیرا شنیده شده که برای‌ریاست مجلس، در حال رایزنی است.

قالیباف بیکار ننشسته است

البته که قالیباف هم در این میان بیکار ننشسته و در حال لابی‌های گسترده‌ای برای ابقای خود بر صندلی ریاست مجلس است. در این میان، ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد به ایرنا گفته «محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.»

اخیرا نیز کامران غضنفری که با لیست صبح امید (رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است. ادعایی که البته از سوی حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی تکذیب شده و گفته است؛ «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

سکوت مرموز و خطرناک آقاتهرانی

با این وجود، سکوت مرتضی آقاتهرانی، می‌تواند سکوتی مرموز برای رقبا و البته ترسناک برای قالیبافی‌ها باشد؛ چرا که ریاست شورای مرکزی جبهه پایداری را بر عهده دارد و تک تک اعضای این تشکل، از دشمنان قدیمی قالیباف محسوب می‌شوند.

با وجود آنکه نبویان خود از اعضای‌جبهه پایداری است، اما مرتضی آقاتهرانی را نیز می‌توان یکی از مدعیان ریاست مجلس دانست، کما اینکه در انتخابات هیات رئیسه اجلاسیه سوم مجلس فعلی، او برای کسب کرسی ریاست با قالیباف وارد رقابت شد و نهایتا ۱۹۴ به ۵۳ میدان را واگذار کرد. در نتیجه می‌توان گفت که آقاتهرانی خود مترصد فرصتی برای انتقام‌گیری از محمدباقر قالیباف است و چه محفلی مناسب‌تر از مجلسی تندروتر از مجلس یازدهم!

این احتمال نیز وجود دارد که آقاتهرانی تا زمان انتخابات مرحله دوم که باید ۴۵ کرسی تعیین تکلیف شوند سکوت خود را ادامه دهد تا خللی به ائتلاف شانا و پایداری وارد نکند و بعد از عبور از آن مرحله سکوتش را درباره ریاست مجلس آینده بشکند.

جنگ قدرت در بهارستان

هرچند مخرج مشترک همه طیف‌ها و افراد مقابل رئیس مجلس که در حال لابی با منتخبان هستند، دشمنی با قالیباف است، اما آن‌ها قاعدتا تنها هدفشان، پایین کشیدن قالیباف از صندلی‌ریاست مجلس نیست و قاعدتا خودشان هم تمایل زیادی برای کسب این مقام را دارند؛ برای رسیدن به این آمال و آرزو، لاجرم باید هر طیفی، طیف دیگر را از حیض انتفاع ساقط کند و این مهم، مستلزم جنگ قدرتی خونین در عرصه سیاست خواهد بود؛ که گوشه‌ای از آن در هفته‌های منتهی به یازدهم اسفند ماه سال گذشته تجربه کردند و جامعه نیز شاهد این جنگ قدرت بود؛ جنگ قدرت شاید میان دو عضو ارشد جبهه پایداری یعنی آقاتهرانی و نبویان؛ شاید میان رسایی و آقاتهرانی؛ شاید میان رسایی و نبویان؛ شاید میان متکی و پایداری‌چی‌ها؛ شاید میان متکی و رسایی؛ و البته حتما میان همه اینها و قالیباف.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد/ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی