Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سنا؛ محمد علی دهقان دهنوی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت و گو با شبکه سیما در خصوص مصوبات اخیر بیان داشت: یکی از مهم ترین محورها تجهیز منابع برای تقویت طرف تقاضای بازار بود. به این ترتیب، شرکت های سرمایه گذاری، هلدینگ ها ، کارگزاری ها که قصد خرید سهام دارند و دسترسی به منابع مالی ندارند تجیز منابع خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: محور بعدی این است که منابعی در راستای ابزارهای حمایتی بازار استفاده شود مانند صندوق تثبیت و توسعه بازار که طبق مصوبه قبلی باید از محل صندوق توسعه ملی، این صندوق ها تجهیز می شد. به این ترتیب مقرر شد  باقی مانده واریزی به صندوق های تثبیت و توسعه بازار انجام شود و امکان انتشار اوراق با تضمین دولت برای تزریق این منابع هم صورت پذیرد .

رییس سازمان در ادامه بیان داشت: بخش بعدی مشوق های مالیاتی برای توسعه بازار است. شرکت های که سود انباشته را صرف افزایش سرمایه کنند شامل معافیت مالیاتی خواهند شد. شرکت هایی که خرید سهام داشته باشند و از سهام خود حمایت کنند امهال مالیاتی به مدت یک سال خواهند داشت. به اضافه این موضوع که دارندگان واحدهای صندوق پالایشی یکم که متحمل زیان شدند، با استفاده از راهکارهایی زیان آنها جبران خواهد شد.

 دهقان دهنوی در ادامه گفت: باید تاکید کنم این سه مصوبه نهایی شده است و از هم اکنون قابل اجرا است و به صورت مستمر و تدریجی اجرایی می شود. اما هفت مورد دیگر برای طرح در شورای عالی هماهنگی اقتصادی یا همان جلسه سران قوا ارائه خواهد شد و در صورت تصویب اجرایی می شود .

سخنگوی شورای عالی بورس در ادامه متذکر شد: در بحث ظرفیت های شبکه بانکی کشور هم مصوباتی داشتیم که بر اساس آن شبکه بانکی کشور آماده حمایت از بازار سرمایه، با استفاده از تسهیلات و رفع ممنوعیت ها و هم حضور در بازار سرمایه خواهد شد.  

وی ادامه داد: سابق بر این به دلیل ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید، محدودیت هایی برای حضور بانک ها در بازار سرمایه وجود داشت که به این ترتیب طبق این مصوبات مهلت دو یا سه ساله به بانک ها داده خواهد شد که منابع خود را به بازار سرمایه وارد کنند.

دهقان دهنوی در پایان گفت: هر چقدر بتوانیم این مصوبات را با سرعت اجرایی کنیم به تقویت تجهیز منابع و طرف تقاضا کمک می کند و موجب ثبات و پایداری بازار سرمایه خواهد شد . این بسته جامع و کامل در کنار اقداماتی که در حوزه اختیارات سازمان به طور مستمر شروع شده است می تواند روند های منطقی را در بازار به دنبال داشته باشد.

پربیننده ترین فشار لابی بورس در حال تزریق تورم به اقتصاد است / سقوط بورس ارتباطی به نرخ سود بین بانکی ندارد گزارش بورس ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ تصمیمات مهم دولت برای تقویت بازار سرمایه / اعطای اقامت ۵ساله به سرمایه‌گذاران خارجی بورس اهرم بانکی دولت برای نجات بورس همکاری مجلس و دولت بهبود شرایط بازار سرمایه را فراهم خواهد کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی