Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@18:07:27 GMT

تایید و اجرای همسان‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۰۳۲۶

تایید و اجرای همسان‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی

رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اجرای همسان‌سازی حقوق و مزایای اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حقوق اعضای هیئت علمی غیربالینی دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین تغییر تاریخ اجرای مصوبه افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارمندان دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر عبدالرضا باقری ، جزئیات و روند این دو موضوع را تشریح کرد و گفت: موضوع همسان‌سازی حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با اولین نامه‌نگاری رسمی وزیر علوم، در تاریخ ۰۲/‌۰۸/‌۱۳۹۷‬ با معاون اول رئیس جمهوری آغاز و در لایحۀ بودجه سال ۱۳۹۹ اعتباری برای آن پیش‌بینی شد که بعد از رفت و برگشت لایحه از مجلس به دولت، به دلیل محدودیت منابع در بودجه، حذف شد.

وی افزود: ملاقات‌ها، مکاتبات و پیگیری‌های متعدد مسئولان و مدیران ارشد وزارت و تشکّل‌های صنفی با مقامات مختلف کشور و حمایت‌های ارزشمند نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در سال گذشته ادامه یافت و به درج آن در بند "و" تبصرة "۲" قانون بودجة سال ۱۴۰۰ انجامید.

دکتر باقری ضمن تشکر و قدردانی از افرادی که در به ثمر نشستن این مهم در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس شورای اسلامی همکاری کردند، اظهار داشت: چگونگی اجرای همسان‌سازی در چارچوب قانون با تشکیل کارگروهی با مسئولیت مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه و با حضور تعدادی از معاونان ستادی وزارت و برخی از رؤسای دانشگاه‌ها با بررسی ضوابط و مقررات موجود در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نظرخواهی از دانشگاه ها و تشکل های صنفی اعضای هیات علمی و هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه برای نحوه تامین اعتبار، پیش‌نویس مصوّبات را برای پیشنهاد به وزیر علوم آماده کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه این موضوع امروز نهایی شد و با تایید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاهها برای قرار دادن ان در دستور کار هیات های امنا ابلاغ شد.

رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه همچنین از تغییر تاریخ اجرای مصوبه افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی خبر داد و گفت: با مکاتبات متعدد وزیر علوم، تاریخ اجرای مصوبه افزایش ۵۰% حقوق کارمندان از ۰۱/‌۱۱/‌۹۹‬ به ۹۸/۱۲/۰۱ اصلاح می شود.

وی افزود: هم‌اکنون با توجه به دریافت مجوزهای قانونی، مقرر شده است، پرداخت آن از محل اعتبارات مانده‌های سنواتی و درآمدهای اختصاصی مؤسسات ذی‌ربط، پس از تصویب در هیئت‌های امنا، انجام شود.

دکتر باقری ادامه داد: بدیهی است با این مجوز قانونی، مؤسساتی که از اعتبارات مانده‌های سنواتی و درآمدهای اختصاصی برخوردارند، می‌توانند با انجام فرآیندهای مربوطه این اقدام را بعمل آورند.

وی در پایان از نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر نوبخت و همکاران ایشان بخاطر حمایت های ارزنده و همچنین از کلیه اعضای محترم هیات علمی و کارکنان عزیز دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به خاطر صبوری و همراهی‌هایی که در این راه صرف کردند، تشکر و قدردانی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق و دستمزد همسان سازی حقوق دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی همسان سازی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه

همایش "دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده" به نقش محوری خانواده در جامعه ایرانی پرداخت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم در همایش دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده که به مناسبت هفته سلامت در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: در تمام سیاست‌گذاری‌ها باید مراقب نهاد خانواده باشیم.

وی با اشاره به اینکه در نگاه دیگری، خود خانواده یک نهاد کنشگر بوده و در حل مشکلات کشور می‌تواند اثرگذار باشد، بیان کرد: نباید خانواده را تنها یک نهاد دریافت کننده خدمات ببینیم بلکه خانواده می‌تواند مسائل حکومت را نیز حل کند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس یازدهم با بیان اینکه استفاده از واژه حکمرانی به معنای استفاده از تمام بازیگران جامعه است، گفت: باید به سمت مفهومی حرکت کنیم که نهاد خانواده بتواند در حکمرانی نقش آفرینی کند.

وی با اشاره به اینکه خانواده ایرانی در جامعه دارای ارزش‌ها و هنجارهای مختلفی است، افزود: در موضوع کرونا اثبات شد که خانواده ایرانی همچنان دارای ارزش‌ها است.

نقش دانشگاه در تعامل بین دولت و خانواده

 سلیمی عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده نیز در این همایش اظهار داشت: شبکه تعاملی و مفهومی سه گانه سلامت، خانواده و حکمرانی باید مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه می‌تواند در تعامل دولت و خانواده نقش آفرین باشد، تصریح کرد: شبکه خانواده می‌تواند بسیاری از نیازهای عمومی جامعه را مرتفع کند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه ابر چالش خانواده با مسئله جنسیت و عدالت جنسی است، افزود: در موضوع سلامت خانواده نباید از کنار چالش‌های موجود به راحتی عبور کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید خانواده به صورت کلان دیده شود، خاطرنشان کرد: اگر این نگاه کلان وجود داشته باشد قطعا سیاست‌گذاری‌ها نیز تغییر پیدا خواهد کرد.

سلیمی با بیان اینکه موضوع خانواده را باید از جریانات سیاسی جدا کنیم، بیان کرد: اگر نهادهای علمی بتوانند تحلیل درستی به سیاست‌گذار ارائه دهند در عرصه سیاست‌گذاری در عرصه خانواده می‌توانیم شاهد تحول باشیم.

سلامت معنوی میان نسل جدید ترویج شود

احمری نیز در نخستین همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده اظهار داشت: نخستین اصل سلامت معنوی شادی و نشاط است.

وی با اشاره به اینکه سلامت معنوی متشکل از توکل و امید است، بیان کرد: سلامت معنوی دارای یک طیف مشخص و در مسیر رو به رشد قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم با بیان اینکه در کشور اسلامی، معنویت اسلامی است، عنوان کرد: یکی از مشکلات موجود در ارتباط با معنویت این است که تعریف واحدی از معنویت فراهم نشده است.

وی با اشاره به اینکه شیوه مراقبت از سلامت معنوی از خود سلامت معنوی مهم‌تر است، افزود: بالاترین نعمتی که خداوند برای قلب سلیم قرار داده، بخشش است.

احمری با بیان اینکه خانواده باید به حیات پاک و قلب سلیم برسد، گفت: برای تحقق این هدف باید تمام ارکان خانواده به صورت یک سو حرکت کنند و برای این موضوع باید خداوند در خانواده حاکم شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید به سمت توانمندسازی در این مسیر بروند، اظهار داشت: سلامت معنوی باید با ابزار جدید برای نسل جدید جا بیافتد و نمی‌توان به همان روش اجدادی این موضوع را دنبال کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم بیان کرد: ابزار جدید به معنی تغییر خداوند و یا دین خداوند نیست بلکه به این معناست که باید شیوه بیان راه رسیدن به خداوند تغییر پیدا کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد