Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو و سوداگر جوجه‌های یک‌روزه قزوین را به ترکیه قاچاق می‌کنند و به همین خاطر سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی باید با پایش مستمر جلوی آن را بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، منوچهر حبیبی در آخرین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا که در محوطه باز استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: میزان کشف کالای قاچاق در قزوین در یک سال اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 90 درصد رشد کرده و به همین خاطر باید پلیس تخصصی ضد قاچاق کالا در استان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به گزارش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در مورد ثبت نشدن 2 هزار و 588 انبار در سامانه جامع انبارهای استان اشاره کرد و گفت: سازمان صمت تا آخر خردادماه 1400 وقت دارد نسبت به ثبت این انبارها در سامانه یادشده اقدام کند و این فرصت به هیچ‌ عنوان تمدید نخواهد شد.

وی اضافه کرد:‌ در ضمن گزارش‌های سازمان جهاد کشاورزی نشان‌دهنده پلاک‌گذاری شدن 75 درصد ادوات و تجهیزات کشاورزی در استان قزوین است و الباقی ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی پلاک‌گذاری‌نشده از جمله تراکتور و تیلر هم تا آخر خردادماه باید پلاک‌گذاری شوند.

رصد روزانه آمار جوجه‌ریزی مرغداری‌ها برای جلوگیری‌ از قاچاق جوجه‌ها

ریاست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین با اشاره به قاچاق جوجه‌های مرغ یک‌روزه استان قزوین به استان کردستان و مرزهای غربی تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد سودجو و سوداگر جوجه‌های یک‌روزه قزوین را به ترکیه قاچاق می‌کنند و به همین خاطر سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی باید با پایش مستمر جلوی آن را بگیرند.

حبیبی با اشاره به گرفتاری‌هایی که کمبود مرغ در یک سال اخیر برای ستاد تنظیم بازار استان ایجاد کرد، افزود: به همین خاطر سازمان جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه ناظر باید آمار جوجه‌ریزی مرغداری‌ها به ویژه واحدهای مرغ تخمگذار را روزانه بررسی و رصد کند تا مانند ماه‌های منتهی به نوروز دچار کمبود مرغ در بازار مصرف نشویم.

وی همچنین به نهاده‌های کشاورزی اعطاشده به گندم‌کاران در فصل کاشت و داشت گندم اشاره کرد و ادامه داد:‌ برای جلوگیری از خروج گندم از سیلوهای ذخیره گندم در استان باید بنیادهای تعاون روستایی به عنوان متولی خرید گندم از کشاورزان فهرست کشاورزان دریافت‌کننده نهاده را در اختیار کمیته ضدقاچاق گندم استان قرار دهند تا گندم قزوین با وعده‌های اغواگرانه قاچاقچیان گندم از استان خارج نشود.

کشف کالای قاچاق در استان قزوین 62 درصد افزایش یافترشد 133 درصدی قاچاق کالا در قزوین/ میزان قاچاق کلان کالا ‌2 برابر شد‌قاچاق دارو در استان قزوین 49 برابر شده است

تزریق رمدیسیویر به کرونایی‌ها؛ منوط به بستری در بیمارستان صحرایی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در این جلسه با ارائه گزارشی درباره ذخیره داروی ضدکرونای رمدیسیویر در استان قزوین گفت: در حالی که در استان قزوین استفاده از این دارو آزاد اعلام شده و روزانه بیش از 24 هزار ویال این دارو به بیماران کرونایی تزریق می‌شود، در استان قزوین با مدیریت صورت‌گرفته کمتر از هزار ویال به بیماران تزریق می‌شود.

پیمان قجربیگی با بیان اینکه هیچ‌گونه کمبودی در حوزه داروی رمدیسیویر در قزوین نداریم، اضافه کرد: با توجه به اینکه ما داروی رمدیسیویر را جزو داروهای بیمارستانی قرار دادیم و تزریق آن به بیماران را منوط به بستری ولو چند ساعته در بیمارستان صحرایی ارتش کردیم، بنابراین استفاده از این دارو در استان قزوین مدیریت شد.

وی ادامه داد: اگر قرار بود مثل استان زنجان عمل کنیم، محموله داروهای رمدیسیویر ورودی به استان قزوین مانند یخ آب می‌شدند و با این حجم بیمار کرونایی و تمایل برای تزریق این دارو هر روز با کمبود رمدیسیویر مواجه بودیم.

به گزارش تسنیم، استاندار قزوین در این جلسه از مسئول سازمان غذا و داروی استان قزوین خواست که در صورت اثرگذار بودن رمدیسیویر در درمان بیماران کرونایی سخت‌گیری در این حوزه کمتر لحاظ شود و دارو به میزان کافی به دست مردم برسد.

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین قیمت مرغ قاچاق کالا قاچاق استانداری قزوین قیمت مرغ قاچاق کالا قاچاق سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین همین خاطر قاچاق جوجه قاچاق کالا یک روزه جوجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید

علیقلی ایمانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶۰۰ هزارتن گندم با ارزش بالای ۱۰ همت از گندمکاران خریداری شده که به دلیل افزایش دما و شرایط بارندگی، رشد فیزیولوژی گیاه بالا رفته است که این امر در کنار افزایش عملکرد در واحد سطح موجب شده تا میزان خرید نسبت به سال قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد رشد یابد.

به گفته او، علی رغم گذشت یک ماه از فصل برداشت، هنوز ریالی بابت مطالبات به حساب گندمکاران واریز نشده است و کماکان افق روشنی پیش رو نیست.

ایمانی ادامه داد: تاخیر در پرداخت مطالبات منجر به دلسردی و نگرانی گندمکاران و ورود دلالان به عرصه خرید شده است که انتظار می رود ردیف اعتباری که در بودجه دیده شده به نقدینگی تبدیل شود و در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه به پیک برداشت گندم رسیده ایم، افزود: هم اکنون برداشت گندم از استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، خوزستان و ایلام در حال انجام است، از این رو دولت باید به فکر تامین منابع باشد تا همانند سال گذشته مطالبات کشاورزان با تاخیر ۴ تا ۵ ماهه پرداخت نشود.

به گفته او، با توجه به شرایط اقلیمی و بارش های پیش رو برآورد می شود که تولید گندم به بالای ۱۳ تا ۱۳.۵ میلیون تن و خرید تضمینی به ۱۱ میلیون تن برسد.

این مقام مسئول با تاکید بر اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم گفت: بنابر مصوبه شورا در ۲۲ شهریور نرخ هرکیلو گندم ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد که کشاورزان به امید آن اقدام به کشت کردند، درحالیکه بعد از گذشت بیش از ۴ ماه از آغاز سال زراعی وزیر جهاد نرخ را ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان ابلاغ کرد. از این رو بنیاد ملی گندمکاران طی نامه ای به رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خواستار اصلاح قیمت یا تغییر نرخ در قالب جایزه تحویل است تا گندم تولیدی به هدر نرود.

او گفت: با توجه به آنکه ۲ نفز از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر در جلسه شورا حضور دارند و رئیس کمیسیون کشاورزی هم نرخ ۱۹ هزارو ۵۰۰ تومان را قبل از ابلاغ نرخ توسط وزیر جهاد در رسانه ها اعلام کردند، لذا انتظار می رود که به عنوان بخش نظارتی به این موضوع ورود کنند و هرچه سریع تر مشکل گندمکاران را مرتفع نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت