Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@23:12:38 GMT

قطر: نقش ایران در منطقه بسیار مهم است

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۱۲۶۴

قطر: نقش ایران در منطقه بسیار مهم است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سفیر قطر در مسکو گفت که ساز و کار مشورتی جدیدی که میان قطر، روسیه و ترکیه برای کمک به حل بحران سوریه ایجاد شده به منظور محدود کردن نقش ایران نیست.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، «احمد بن ناصر بن جاسم آل ثانی» سفیر جدید قطر در مسکو در گفت‌وگو با روزنامه کامرسنت روسیه گفت: عدم حضور ایران در ساز و کار مشورتی سه جانبه قطر، ترکیه و روسیه نباید انعکاسی از موضع در مورد ایران تلقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته مهم فقط این است که مشکلاتی وجود دارد که دیگر نمی‌توان کتمان کرد و اقدامات فوری برای حل آن ضروری است و مهمتر از همه به دلیل شرایط انسانی غم انگیزی است که برادران ما در سوریه از آن رنج می برند.

آل ثانی افزود: ما پیشنهاد راه اندازی ساز و کار مشورتی سه جانبه میان قطر، روسیه و ترکیه را به دلیل نقش هر کدام از این کشورها در سوریه دادیم؛ اما هیچ کسی قصد ندارد نقش سایر کشورها را محدود کند. البته ایران نیز نقش بسیار فعالی در بحران سوریه دارد، زیرا ایران در سوریه حضور دارد.

سفیر قطر گفت: ما از هر نقشی که به نفع مردم سوریه باشد استقبال می‌کنیم. نقش روسیه و ترکیه و نقش ایران در منطقه بسیار مهم است.

وی افزود: من معتقدم همه به دنبال یک هدف هستند که کمک به مردم سوریه برای پایان دادن به بحران است. قطر بخشی از منطقه است و از روزهای اول بحران سعی کرده است که در حل مشکلات بین مردم و نظام سوریه سهیم باشد.

دوحه در یازدهم مارس میزبان یک نشست سه جانبه با حضور وزرای خارجه روسیه ، قطر و ترکیه بود که طی آن از آغاز روند مشاوره جدید بین سه کشور در مورد حل و فصل سوریه  خبر داد که منحصراً به مسائل بشردوستانه  اختصاص دارد و موازی مذاکرات آستانه خواهد بود.

بن ناصر در پاسخ به سوالی درباره موضع قطر نسبت به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب و دیگر مسائل سوریه از جمله فعالیت گروه‌های تروریستی در سوریه و غیره تاکید کرد: درباره مساله سوریه بین قطر و روسیه تفاهم وجود دارد و مواضع ما به یکدیگر نزدیک است.

وی افزود: ما برای پایان دادن به درد و رنج مردم سوریه با روسیه همکاری می‌کنیم. اراده کلی برای عمل قوی‌تر از هرگونه اختلاف است. موقعیت قطر کاملاً واضح است. من همچنین می‌خواهم تأکید کنم که قطر از هیچ گروه افراطی حمایت نمی‌کند.

سفیر قطر درباره موضع کشورش برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب گفت: قطر بخشی از اتحادیه عرب است و نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی باید به این اتحادیه دعوت شود و چه کسی نباید دعوت شود، تصمیم مستقلی بگیرد. این تصمیم به خود اتحادیه عرب مربوط است.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: اتحادیه عرب روسیه قطر اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به اینکه همه کشورهای عضو این بلوک، روسیه را «تهدید» اصلی علیه قاره اروپا نمی‌دانند، گفت که حتی برخی مسکو را «کشور دوست» می‌دانند و این خطرناک است!

بورل با اشاره به اینکه در روابط و امور جهانی، شاهد تقابل بیشتر و همکاری کمتر است، گفت: وقتی پای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جنگ اوکراین به میان می‌آید، برخی کشورها تمایلی به تبعیت از بروکسل ندارند!

وی مدعی شد: امروز پوتین برای همه ما تهدیدی است که موجودیت ما را به خطر می‌اندازد. اگر پوتین در اوکراین موفق شود، آنجا متوقف نخواهد شد. پیروزی روسیه، امنیت اروپا را تضعیف خواهد کرد. با این حال، در اتحادیه اروپا همه چنین نظری ندارند!

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا اضافه کرد: برخی اعضای شورای اروپا می‌گویند که «نه، روسیه تهدیدی وجودی نیست. دست کم از نظر من اینطور نیست و شخصاً روسیه را دوست خوبی می‌دانم»! در اتحادیه‌ای که اجماع در آن حکمرانی می‌کند، سیاست‌های ما در قبال روسیه همواره با تنها یک رای مخالف «تهدید» می‌شود و همان یک رای کافی است!

اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، چندین دور تحریم علیه مسکو اعمال کرده است. با این حال، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان و رابرت فیکو، همتای اسلواکیایی او از ارسال سلاح به اوکراین خودداری و بر حل و فصل دیپلماتیک جنگ تاکید کرده‌اند.

بوداپست همچنین ماه‌ها مانع تصویب بسته کمک ۵۴ میلیارد دلاری اتحادیه اروپا برای اوکراین شد اما در نهایت اوربان در فوریه امسال، مجبور به موافقت شد و وتوی خود را پس گرفت!

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اوایل هفته یک بار دیگر درباره احتمال اعزام نیرو از ناتو به اوکراین صحبت کرد و مدعی شد که «بقای اروپا در معرض خطر قرار دارد.»

کد خبر 6097025

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه را منهدم کرد
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • انهدام ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند