Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اتحادیه اروپا سه شنبه از طرحی برای ترغیب مهاجران که از ورود آنها به کشورهای اروپایی جلوگیری شده برای خروج داوطلبانه از این کشورها رونمایی کرده است.

آسوشیتدپرس نوشته هدف از این طرح ترغیب مهاجران برای خروج داوطلبانه از کشورها و مجاب کردن کشورهای میزبان آنها برای پس گرفتن این مهاجران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» «مارگاریتس شیناس» نایب رئیس کمیسیون اروپا به خبرنگاران گفت: « بر کسی پوشیده نیست که که اتحادیه اروپا عملکرد خوبی در بازگرداندن مهاجران نداشت.»

 وی گفت که به حدود نیم میلیون نفر اجازه اقامت در  در اروپا  در سال 2019 داده نشد، اما در واقع 142 هزار نفر به کشورهای خود بازگشتند.

اتحادیه اروپا در حال تلاش برای اصلاح سیاست مهاجرت و پناهندگی خود است زیرا بیش از یک  میلیون نفر در سال 2015 بدون مجوز وارد اروپا شدنداند که بیشتر آنها از سوریه هستند. ورود آنها یکی از بزرگترین بحران‌های سیاسی اروپا را در پی داشت.

سرویس تحقیقاتی پارلمان اروپا تخمین زده که برای اخراج اجباری شخصی 4120 دلارهزینه می‌شود و در صورتی که  اگر داوطلبانه بروند حدود 675 دلار هزینه می کند. برخی از مهاجران در حال حاضر پروازهای رایگان، هزینه‌های اندک و سایر مشوق‌های ترک اروپا را دریافت می‌کنند.

از سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۸ هزار کودک پناهجو پس از ورود به کشورهای اروپایی از جمله یونان، ایتالیا و آلمان، ناپدید شده‌اند.  به  نوشته روزنامه «گاردین» ۱۸۲۹۲ کودک پناهجو که بدون والدین خود به اروپا رفته بودند از آغاز سال ۲۰۱۸ تا پایان سال ۲۰۲۰ مفقود شده‌اند.

بر اساس این آمار، روزانه چیزی حدود ۱۷ کودک پناهجو در کشورهای اروپایی ناپدید شده‌اند. فقط در سال ۲۰۲۰، تعداد این کودکان گمشده در سیزده کشور اروپایی ۵۷۶۸ نفر بود. این یافته‌ها نشان می‌دهد، ۹۰ درصد کودکان گمشده پسر بوده و یک نفر از هر ۶ نفر آن‌ها زیر ۱۵ سال سن داشته‌اند.

«فردریکا توسکانو» مدیر سازمان «کودکان گمشده اروپا» می‌گوید: «شمار بالای کودکان گمشده نشان می‌دهد که نظام مخافظت از این کودکان، عملکرد درستی ندارد».

توسکانو افزود، این کودکان بدون سر‌پرست، در برابر خشونت، سوءاستفاده و قاچاق آسیب‌پذیر هستند و «کودکان پناهجو به‌طور فراینده‌ای هدف باندهای تبهکار قرار می‌گیرند. به‌خصوص کودکان بدون سرپرست که بسیاری از آن‌ها قربانی کار اجباری، سوءاستفاده جنسی، تکدی‌گری و قاچاق می‌شوند.»

توسکانو در این‌باره گفت: «در پرونده کودکان پناهجوی گمشده موارد اندکی ثبت شده است و اغلب فرض بر این است که این کودکان در کشوری دیگر در سلامت به سر می‌بردند. با این حال همکاری برون مرزی درباره این پرونده‌ها عملاً وجود ندارد.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پناهجویان غیر قانونی خروج پناهجویان از اروپا اتحادیه اروپا کودکان گمشده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۱۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است