Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@02:40:24 GMT

کلاهبرداری با وعده افزایش فالوئر اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۳۹۹۳

شخصی به پلیس فتای پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد فردی ناشناس از طریق یک صفحه اینستاگرامی تبلیغات و افزایش فالوئر از او کلاهبرداری کرده است.  شاکی در ادامه گفت: کسب‌وکار کوچکی را در اینستاگرام راه‌اندازی کرده‌ام و قصد داشتم با تبلیغات گسترده در فضای مجازی، به کارم رونق بیشتری بدهم و مشتریان بیشتری را جذب کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین خصوص در شبکه اجتماعی اینستاگرام با فردی آشنا شدم که مدعی بود با تبلیغات و افزایش فالوئر با تعداد بالا خیلی زود به هدف خود خواهم رسید. او گفت به‌سادگی می‌تواند تعداد دنبال‌کنندگان من را چند برابر کند. من هم بدون تحقیقات و اطلاع از هویت این فرد، 150 میلیون ریال برای او واریز کردم تا به هدفم برسم و بتوانم سود خوبی به‌ دست بیاورم؛ اما پس از واریز وجه دیگر پاسخی از این فرد دریافت نکردم و سرانجام فهمیدم او کلاهبردار حرفه‌ای بوده و من را فریب داده است. کارشناسان پلیس فتا بعد از شنیدن این اظهارات، تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و به‌کارگیری امور فنی، ضمن شناسایی مجرم در شبکه‌های اجتماعی، متوجه شدند این فرد با ترفند افزایش فالوئر و تبلیغات گسترده در صفحات اینستاگرامی، همچنان مشغول فعالیت مجرمانه و کلاهبرداری از کاربران است و احتمالا غیر از این شاکی، افراد دیگری را نیز به دام انداخته و مبالغی را از آنان دریافت کرده است. با مشخص‌شدن هویت ادمین صفحه برای پلیس و پس از تشریفات قضائی، مجرم در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد. این فرد پس از حضور در پلیس فتای پایتخت، درحالی‌که راهی برای انکار جرمش نداشت، ضمن اعتراف به کلاهبرداری از بیش از سه نفر از شهروندان به ارزش ریالی حدود 500 میلیون گفت: با راه‌اندازی یک صفحه اینستاگرامی به‌بهانه فروش فالوئر و تبلیغات اینستاگرامی سوژه‌های خود را جذب می‌کردم. مال‌باختگان بدون هیچ تحقیقی ادعاهای من را باور می‌کردند؛ اما من پس از دریافت وجه، دیگر پاسخ‌گوی آنها نبودم و تصور نمی‌کردم این افراد نیز موضوع را پیگیری کنند یا اینکه من قابل شناسایی و ردیابی باشم. متهم بعد از توضیح‌دادن درباره جرائمش، به مرجع قضائی معرفی شد تا درخصوص پرونده او تصمیم‌گیری شود. سرهنگ داود معظمی‌گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، در این زمینه به شهروندان توصیه کرد: فریب ظاهر زیبا و پررنگ‌ولعاب صفحات اینستاگرامی را نخورید و خریدهای خود را فقط از فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز یا سایت و بسترهای رسمی آنها در فضای مجازی انجام دهید؛ زیرا افراد سودجو این فضا را مکانی مناسب برای انجام اعمال مجرمانه خود می‌دانند و از ساده‌لوحی برخی از کاربران برای رسیدن به مقاصد مالی نامشروع خود پل می‌سازند.

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: افزایش فالوئر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران

فرمانده انتظامی مازندران از انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد ریالی در غرب مازندران در حوزه خرید و فروش املاک و محصولات شرکت های تولیدی و صنعتی با چک های بلامحل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس مازندران، سردار حسن مفخمی شهرستانی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت باند حرفه ای کلاهبرداری در برخی شهرستان های غرب مازندران، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با اشاره به تحقیقات گسترده و اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس آگاهی افزود: متهمان اصلی این پرونده که دو خواهر حدودا 40 تا 50 سال هستند به همراه مردی حدودا 37 ساله که به عنوان مباشر و محافظ شخصی با متهمان همکاری داشته، پس از جلب اعتماد افراد متمول و سرمایه گزار در بخش های صنعتی و تولیدی با صدور چک های بلامحل اقدام به خرید و فروش زمین و محصولات تولیدی و صنعتی آنان می کردند.

سردار مفخمی شهرستانی تصریح کرد: این افراد که فعالیت مجرمانه آنان اغلب در استان های "تهران، البرز و مازندران" به ثبت رسیده، بیش از 2 هزار میلیارد ریال از این طریق کلاهبرداری کردند.

فرمانده انتظامی استان مازندران خاطرنشان کرد: با شناسایی مخفیگاه متهمان در شهرستان نوشهر و با هماهنگی قضائی هر سه متهم این پرونده در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • ۲ کلاهبردار در دیواندره دستگیر شدند
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی