Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی روز چهارشنبه با یاد آوری اینکه مشکلی در تامین کالای اساسی نداریم ،افزود: کالاهای مهم همچون برنج، روغن، مرغ، خرما، میوه و محصولات کشاورزی در قالب برنامه تنظیم بازار درهرمزگان تامین و ذخیره‌سازی و توزیع شده است.

وی ادامه داد: برنامه تولید روزانه آن‌ها نیز تنظیم شده تا مردم به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان در این زمینه نگرانی نداشته باشند و با خیال آسوده به روزه‌داری بپردازند، در زمینه تامین و توزیع کالاهای اساسی در تعطیلات نوروز، تجربه موفقی را پشت سر گذاشت و آرامش کامل در تامین کالا، قیمت ها، کیفیت و عرضه کالا در استان وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار هرمزگان اظهار داشت: با بهره‌گیری از این تجربه خوب، طرح ویژه نظارت بر بازار و تامین و توزیع کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان با عنوان طرح ضیافت در استان هرمزگان اجرا می‌شود و با همکاری مردم و همچنین فعالان عرصه تولید، توزیع و فروش کالاها، آرامش در بازار استان هرمزگان وجود دارد و این روند باید با آموزش و اطلاع رسانی مستمر، تداوم یابد.
همتی با تاکید بر برخورد با تخلف ها، گرانفروشی، کم فروشی و احتکار در بازار و لزوم نظارت ویژه فرمانداران در این خصوص خاطرنشان کرد: در این زمینه نظارت کافی بر بازار استان صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه کوتاهی از سوی فعالان اصناف و بازار قابل قبول نیست.

همه کالاهای اساسی در هرمزگان تامین شده است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز گفت: برنج، شکر، روغن نباتی، مرغ گرم و منجمد، گوشت قرمز، انواع میوه، محصولات کشاورزی، خرما، زولبیا و بامیه و همچنین آش و حلیم کالاهایی هستند که بازرسان نظارت ویژه ای در ماه مبارک رمضان دارند.
خلیل قاسمی، مهم‌ترین اقدام‌های انجام شده برای ماه مبارک رمضان را تامین اقلام مورد نیاز مردم در گروه کالایی مشمول، برآرود نیاز استان به اقلام اساسی، تخصیص سهمیه شهرستان ها به نمایندگان، مباشرین و عاملین توزیع، هماهنگی با بسیج اصناف به منظور استفاده از ظرفیت و توان مجموعه در امر بازار، هماهنگی با تشکل های توزیعی جهت خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان، رصد وضعیت بازار در اقلام اساسی جهت رفع نقص ها و کمبودها، استفاده از ظرفیت ملوانی و تعاونی های مرزنشین و بازارچه های مرزی جهت تامین اقلام مورد نیاز شهروندان عنوان کرد.
دبیر ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان همچنین عملکرد بازرسان در طرح نظارتی ویژه نوروز را ۳۹ هزار و ۹۳۳ مورد بازرسی عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد بازرسی سه هزار و ۱۶۱ پرونده تخلف تشکیل شده است.
قاسمی اظهار داشت: مجموع تخلف های کشف شده توسط بازرسان این سازمان سه هزار و ۸۹۱ مورد به ارزش بیش از ۶۵۸ میلیارد ریال می‌باشد که همه پرونده های تشکیل شده جهت سیرمراحل قانونی و صدور رای نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان گفت: با تدبیر ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی و میوه از قبل سال در استان درتامین شد و تاکنون کمبودی مشاهده نشد،تا قبل سال علاوه بر کالاهای اساسی از قبیل آرد، برنج، روغن، شکر و روغن، به اندازه نیاز، ۵۰۰ تن پرتقال و ۷۰۰ تن سیب برای تنظیم بازار شب عید در استان ذخیره‌سازی شد وبه تدریج درطول ایام نوروز وارد بازار مصرف استان شد.

قاسمی یاد آور شد:  کالاهای اساسی براساس قیمت مصوب و با نظارت ستاد تنظیم بوده وقیمت سیب درختی هرکیلوگرم۱۱۷ هزار ریال و پرتقال هر کیلوگرم ۱۶۲ هزار ریال مصوب شده بود که به اندازه کافی وحتی بعداز عید هم توزیع شده است.

۳۶۰هزار تن انواع کالای اساسی در بندر شهید رجایی تخلیه و بارگیری شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی هرمزگان هم دراین زمینه از تخلیه و بارگیری ۳۶۰ هزار تن انواع کالای اساسی در بندر شهید رجایی از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

مسعود دشوارگر افزود: هم اکنون نیز سه فروند کشتی حامل کالاهای اساسی شامل ۶۹ هزار و ۳۰۰ تن گندم، ۴۴ هزار تن روغن خام و ۶۷ هزار و ۵۰۰ تن شکر برای تخلیه در بندر شهید رجایی پهلو گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده تا ۱۰ روز آینده نیز ۳۰۰ هزار تن انواع کالای اساسی در بندر شهید رجایی تخلیه می‌شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: سال گذشته افزون بر یک میلیون و ۹۵۸ هزار و ۱۰۵ تن کالای اساسی توسط ۴۳ فروند کشتی در بندر شهید رجایی بندرعباس تخلیه و بارگیری شد.

برچسب‌ها کالاهای اساسی صنعت و معدن و تجارت بازار محصولات هرمزگان بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کالاهای اساسی صنعت و معدن و تجارت بازار محصولات کالاهای اساسی صنعت و معدن و تجارت بازار محصولات هرمزگان بندرعباس اخبار کنکور بندر شهید رجایی ماه مبارک رمضان کالاهای اساسی تنظیم بازار کالای اساسی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟