Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@00:01:57 GMT

غیبت چند روزه مرغ در شهر دهدشت داد مردم را درآورده است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۴۵۱۴

غیبت چند روزه مرغ در شهر دهدشت داد مردم را درآورده است

گروه استان‌ها_ روند افزایش قیمت‌ مرغ و نایاب‌شدن چندین روزه آن در سطح بازار شهرستان کهگیلویه موجی از نارضایتی و گلایه‌مندی مردم را در پی داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، این روزها و همزمان با جولان کرونا و افزایش تعداد فوتی‌ها در شهرستان کهگیلویه، معضل قیمت نجومی و نایاب‌شدن مرغ نیز بر دیگر مشکلات شهروندان دهدشتی افزوده و نهادهای نظارتی تنها نظاره‌گر شرایط نابسامان مرغ در این شهرستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت مرغ در شهرستان کهگیلویه یک پدیده تازه نیست چون از سال گذشته تاکنون قیمت مرغ بی‌پایه و اساس روزانه در حال افزایش است، اما نایاب‌شدن چندین روزه مرغ در شهر دهدشت پدیده‌ای عجیب و غیرقابل باوری است که در یک ماه گذشته بارها و بارها شاهد آن بودیم و مسئولان تا به امروز در مورد دلایل آن سکوت کردند.

باتوجه به افزایش قیمت گوشت قرمز و مواد پروتئینی و نیز حذف تدریجی آن از سبد خانوار، مصرف گوشت مرغ و افزایش میزان تقاضای آن در بین مردم تا حدودی توانست کمبود گوشت قرمز در سبد خانوار را جبران کند اما این روند دلخوش‌کننده تنها چند صباحی بیشتر طول نکشید و مرغ نیز همان مسیر گوشت‌قرمز را طی کرده است.

باتوجه به شیوع کروناویروس در سطح کشور و نیز اهمیت تغذیه و تهیه و تأمین مواد پروتئینی لازم در سفره مردم، وجود گوشت مرغ در سفره مردم بسیار اهمیت بالایی دارد اما روند افزایش قیمت‌ گوشت مرغ در شهر دهدشت از یک‌سو و نایاب‌شدن چندین روزه آن در سطح بازار شهرستان از سویی دیگر سبب شده که موجی از نارضایتی و گلایه‌مندی شهروندان دهدشتی را در پی داشته باشد.

محمد حقیقت‌پور با اشاره به نایاب‌شدن چندین روزه مرغ در شهر دهدشت، به خبرنگار تسنیم گفت: شرایط موجود اصلأ خوب نیست و این قبیل کارها درصد امید به زندگی را در بین شهروندان پایین می‌آورد.

وی گفت: مدت‌ها با داستان گرانی و نبود گوشت‌قرمز صبر کرده و تحمل کردیم نتیجه‌اش حذف گوشت قرمز از سفره مردم بود الان دوباره نوبت به گوشت مرغ رسیده است و این وضعیت و این چرخه همچنان به نوبت ادامه دارد.

این شهروند دهدشتی خاطرنشان کرد: پشت‌پرده این کمبودها و این‌قبیل کارها کامل روشن است و تامین‌کننده مرغ در این استان برای همه مشخص است، تعجب می‌کنم به چه دلیل نهادهای نظارتی و دستگاه قضایی به اینگونه موارد ورود نمی‌کند؟

کمبود مرغ در خوزستان نتیجه رانت یا بی‌تدبیری است؟موافقت تنظیم بازار با واردات 50 هزار تن گوشت مرغآشفتگی بازار مرغ شیراز در سایه نبود نظارت‌ها؛ راهکار کمیته پیشگیری از بحران بازار را آرام می‌کند؟

حسین ابراهیمی در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: استفاده از گوشت مرغ برای مردم از نان شب هم واجبتر بوده و مردم نیاز ضروری به گوشت مرغ دارند پس ادارات متولی تامین‌کننده گوشت‌مرغ چرا سهل‌انگاری می‌کنند.

وی گفت: الان حدود 4 تا 5 روز است که گوشت مرغ در بازار شهر دهدشت نایاب شده و هیچکسی هم نمی‌داند تا کی باید چنین وضعیتی ادامه داشته باشد.

این شهروند دهدشتی خاطرنشان کرد: پشت پرده نبود گوشت مرغ در بازار شهر فقط یک چیز است و آن هم این بوده که قصد دارند دوباره قیمت مرغ را افزایش دهند، حاضریم افزایش قیمت مرغ را تحمل کنیم اما گوشت مرغ در بازار به فراوانی باشد.

خانمی 53 ساله با اشاره به گرانی گوشت مرغ به خبرنگار تسنیم گفت: الان بیش از یک‌سال است که توان خرید حتی یک کیلو گوشت مرغ را ندارم چون بیش از اندازه گران شده است.

وی گفت: در گذشته شاید هر شش ماهی یکبار مبلغ اندکی به قیمت مرغ افزایش می‌یافت و فشار زیادی به مردم وارد نمی‌شد اما از یک سال پیش تاکنون روزانه قیمت مرغ بیشتر می‌شود و هیچکسی هم نسبت به آن اعتراضی نمی‌کند.

این شهروند دهدشتی خاطرنشان کرد: گرانی قیمت مرغ تنها به قشر ضعیف و متوسط فشار می‌آورد و ما هم که توان خرید آن را نداریم ناچار هستیم که مرغ را از سفره خود حذف کنیم.

برپایه این گزارش، افزایش بی‌رویه قیمت‌ گوشت قرمز، مواد پروتئینی، انواع میوه و گوشت مرغ، مواد لبنی سبب شده که سفره مردم روز به روز کوچکتر شود و به اقشار ضعیف و متوسط فشار بیاورد، از طرفی به دلیل اهمیت تغذیه سالم و درست برای تقویت سیستم ایمنی بدن در این روزهای حساس مبارزه با کرونا، گرانی بی‌رویه و غیبت چند روزه مرغ در شهر دهدشت به لحاظ سلامتی نیز به مردم آسیب جدی می‌رساند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: من و سایر همکارانم شبانه‌روز در حال رایزنی و تهیه مرغ منجمد برای شهرستان هستیم و در حال حاضر هیچگونه کمبود مرغ در سطح بازار شهرستان نداریم.

حکمت‌الله نریمانی افزود: روزانه معادل 3 تن و نیم مرغ منجمد از کشتارگاه گچساران برای شهر دهدشت تأمین می‌کنیم البته بعضی روزها ممکن است برای یکی دو روز نیز مرغ برای شهرستان نداشته باشیم و با رایزنی با کشتارگاه این کمبودها را پوشش می‌دهیم. 

وی تصریح کرد: ادارات صمت، دامپزشکی، تعزیرات و جهادکشاورزی در قالب یک تیم هماهنگ به صورت مرتب بر مرغداری‌های شهرستان نظارت می‌کنیم تا مرغ خارج از شبکه توزیع نشود.

نریمانی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم روزانه مرغ مورد نیاز شهرستان تأمین شود تا مردم در ماه مبارک رمضان مشکل کمبود مرغ نداشته باشند.

انتهای پیام/541/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار قیمت مرغ بازار قیمت مرغ خبرنگار تسنیم گفت شهرستان کهگیلویه افزایش قیمت گوشت مرغ بازار شهر سفره مردم گوشت قرمز قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند.
 

 سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوار‌های آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشور‌هایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود، اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد، زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی‌ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

راهبردشناسان گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازار‌های نوظهور و خانوار‌های آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آن‌ها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد