Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره حسن خانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با وجود اینکه استان مرکزی از لحاظ فضاهای آبی امکانات مورد نیاز این رشته ورزشی نسبت به برخی استان‌های کشور در شرایط نامطلوب قرار دارد، اما از استعدادها و ظرفیت‌های خوبی برخوردار است. چنانچه ۶ ورزشکار رشته کانوپولو شامل چهار پسر و ۲ دختر به اسامی، محمد جمشیدیان ثلاث، فرزاد جعفری، رامین غیاث وند، آرش درویشی، ملیکا برون و آمنه شیرزادی در این رشته از استان مرکزی از سال ۹۱ تاکنون عضو ثابت تیم ملی هستند و این افتخاری بزرگ برای ورزش استان به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون شهرستان‌های ساوه، تفرش و خمین با امکانات و تجهیزاتی که از سوی هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی در اختیارشان گذاشته شده است، در رشته‌های کایاک، اسلالوم و کانوپولو فعالیت خود را آغاز کردند.

حسن خانی خاطرنشان کرد: البته در ابتدا به علت نداشتن فضای مناسب آبی فعالیت فقط منحصر به رشته کانوپولو آن هم در استخرهای غیر استاندار بود. اما بعد از مدتی با حمایت و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی تمرینات در استخر استاندارد و مجهز مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک استارت خورد. سپس با مساعدت باشگاه آلومینیوم اراک کار تمرینات به صورت گسترده‌تر در دریاچه آلومینیوم اراک ادامه پیدا کرد. که آن هم بعد از ۲ سال به دلایلی تمرینات دریاچه نیز متوقف شد.

نایب رئیس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی، خاطرنشان کرد: در سال ۸۶ تیم استان مرکزی برای اولین بار در رقابت‌های لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور شرکت کرد، که در همان سال به لیگ برتر صعود کرد.

وی افزود: پس از استعدادیابی و شناخت ورزشکاران مستعد تیم کانوپولو در رده سنی جوانان در دو بخش دختران و پسران با عنوان باشگاه خانه جوان به سرپرستی آقای هاشمی نژاد تشکیل و تمرینات برای حضور در رقابت‌های کشوری آغاز شد. که در مسابقات کشوری نیز افتخاراتی کسب شد. اما متأسفانه با شیوع بیماری کرونا هم اکنون فعالیت‌ها متوقف شده است.

حسن خانی بیان کرد: از اوایل سال گذشته توسط رئیس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی، مجموعه بزرگ تفریحی قایقرانی در سد «کشه» تأسیس و با راه اندازی باشگاه قایقرانی در این مجموعه با هدف توسعه ورزش مفرح قایقرانی و ایجاد پایگاه قهرمانی این رشته ورزشی در استان مرکزی تأسیس شد که گامی بزرگ برای این رشته ورزش آبی است. البته برای توسعه این ورزش مفرح و جذاب نیازمند حمایت بیشتر مسئولین استان هستیم که امیدواریم در این راستا از سوی مسؤلین توجه بیشتری را به این ورزش را شاهد باشیم.

به گفته نایب رئیس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی، هم اکنون هشت مربی فعال شامل چهار زن و چهار مرد و ۲ داور شامل یک خانم و یک آقا با این هیأت همکاری دارند. و همچنین تعداد ۳۵ ورزشکار سازمان یافته تحت پوشش این هیأت هستند. البته ورزشکاران سازمان یافته در سال‌های گذشته چند برابر این رقم بوده است، اما این کاهش به دلیل شیوع بیماری در ۲ سال اخیر اتفاق افتاده است. همچنین به علت عدم امکانات لازم و فضای آبی مورد نیاز این ورزش در استان مرکزی، تعدادی از ورزشکاران پر افتخار اراک جذب دیگر استان‌های کشور که از امکانات بیشتری برخورد دار هستند، شده‌اند که امیدواریم با حمایت مسئولین و افزایش فضاهای ورزشی و امکانات لازم بتوانیم نسبت به جذب و پرورش ورزشکاران با استعداد دیگریی اقدام کنیم.

کد خبر 5199132

منبع: مهر

کلیدواژه: کانوپولو اراک ورزش های آبی قایقرانی کایاک اسلالوم ویروس کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر گرگان ماه مبارك رمضان انتخابات 1400 محدودیت های کرونایی انتخابات شورای شهر و روستا عکس استانها شهرکرد بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران