Web Analytics Made Easy - Statcounter

سروری گفت: آبرسانی به درمیان و آبرسانی به بازارچه مرزی ماهیرود از مهمترین اقدامات شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی است گفت: میزان حجم صرفه‌جویی آب زیرزمینی در سال گذشته از محل نصب کنتور هوشمند به 6 میلیون‌متر مکعب رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید سروری سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، در مورد مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه آب منطقه‌ای استان، اظهار کرد: در خراسان جنوبی هشت سد مخزنی داریم که شامل سد رزه در شهرستان درمیان، سد دره بید طبس، سد نهرین طبس، سد فرخی قاین، سد شهید پارسا سرایان، سد کریت طبس، سد حاجی‌آباد زیرکوه و سد سیاهو در شهرستان سربیشه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود بیش از 2900 حلقه چاه در خراسان‌جنوبی

وی به تعداد چاه‌های فعال در استان اشاره کرد و افزود: تعداد چاه‌های فعال مجاز در استان که شامل چاه کشاورزی، خدمات، صنعت و شرب می‌شود، دو هزار و 931 حلقه چاه است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی گفت: از این تعداد چاه دو هزار و 791 چاه برقی و 104 چاه دیزلی است.

سروری عنوان کرد: از 104 چاه دیزلی، 91 چاه کشاورزی و 13 چاه برای سایر موارد است. اولویت برای برق‌دارکردن چاه‌های دیزلی است و در حال حاضر روی این 104 حلقه چاه کنتور نصب نشده است.

وی به چاه‌های برقی موجود در استان اشاره کرد و گفت: از دو هزار و 791 چاه برقی یک‌هزار و 964 چاه برای کشاورزی است و از این تعداد یک‌هزار و 724 حلقه چاه دارای کنتور هوشمند است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی افزود: 827 حلقه چاه برقی مربوط به شرب، صنعت و خدمات است که بیش از 200 حلقه چاه دارای کنتور هوشمند است.

سروری بیان کرد: در حال حاضر در استان 36 حلقه چاه غیرفعال داریم.

نصب 175 کنتور هوشمند طی سال گذشته

وی خاطرنشان کرد: تعداد کنتورهای نصب شده طی سال گذشته 175 کنتور بوده است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی گفت: 122 کنتور روی چاه‌های کشاورزی نصب شده، 53 کنتور روی چاه‌ها با مصارف شرب، صنعت و سایر خدمات نصب شده است.

سروری بیان کرد: میزان حجم صرفه جویی آب زیرزمینی در سال گذشته از محل نصب کنتور هوشمند به 6 میلیون‌متر مکعب رسیده است.

وی به وجود 44 محدوده مطالعاتی در استان اشاره و عنوان کرد: تعداد محدوده مطالعاتی و مرز استان خراسان‌جنوبی شامل 9 محدوده ممنوعه بحرانی، 22 محدوده ممنوعه و 13 محدوده آزاد است.

101 میلیون متر مکعب، کسری مخازن دشت‌های خراسان‌جنوبی

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی در مورد کسری مخازن دشت‌های خراسان‌جنوبی، گفت: کسری مخازن دشت‌های استان تا پایان سال آبی 99-1398 (ابتدای مهرماه) 101 میلیون مترمکعب بوده است.

سروری افزود: حجم تخلیه سالیانه از چاه‌های استان نیز 658 میلیون مترمکعب است.

وی عنوان کرد: براساس مطالعات انجام شده ۹۵۱ میلیون مترمکعب از منابع آبی استان مربوط به منابع آبی سطحی و ۹۰۵ میلیون مترمکعب مربوط به منابع آب زیرزمینی است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی گفت: ۸۸ درصد مصارف منابع آبی استان برای کشاورزی، ۹ درصد مصارف مربوط به شرب و ۳ درصد مربوط به صنعت و خدمات است.

وجود بیش از 13 هزار منابع آبی در خراسان‌جنوبی/ مهمترین اقدامات

سروری با بیان این‌که منابع آبی شامل چاه، چشمه و قنات است، اظهار کرد: در حال حاضر آمار منابع آب زیرزمینی استان ۱۳ هزار و ۵۹۵ مورد است.

وی به مهمترین اقدامات انجام شده شرکت آب منطقه‌ای استان طی سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: احداث سد مخزنی سیاهو در شهرستان سربیشه با اعتبار 80 میلیارد تومان، آبرسانی به درمیان با اعتبار 18 میلیارد تومان و آبرسانی به بازارچه مرزی ماهیرود با اعتبار 8 میلیارد تومان از جمله مهمترین اقدامات انجام شده توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی در خصوص پر و مسلوب المنفعه کردن چاه‌های غیر مجاز استان، بیان کرد: 60 حلقه چاه غیر مجاز در خراسان‌جنوبی پر شده است.

سروری خاطرنشان کرد: در بحث مطالعات برای حریم و بستر رودخانه‌های استان تاکنون کار مطالعاتی 700 کیلومتر حریم و بستر رودخانه‌های خراسان‌جنوبی انجام شده است.

آزاد سازی 48 کیلومتر از حریم و بستر رودخانه‌های تصرف شده/ خالی بودن بیش از 75 درصد سدهای استان

وی از آزاد سازی 48 کیلومتر از حریم و بستر رودخانه‌های تصرف شده خبر داد و افزود: آماربرداری سراسری منابع آبی استان انجام شده است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی عنوان کرد: 213 کنتور هوشمند آب و برق روی چاه‌های استان نصب شده که شامل 150 چاه کشاورزی و 63 چاه برای مصارف صنعت و خدمات می‌شود.

سروری خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات آموزشی توجیهی متعدد با بهره‌برداران و کشاورزان نیز از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی است.

وی با بیان این‌که تعداد سدهای مخزنی استان 8 سد است، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 75 درصد از حجم سدهای استان خالی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حریم و بستر رودخانه اقدامات انجام شده مهمترین اقدامات خراسان جنوبی میلیون مترمکعب کنتور هوشمند آب زیرزمینی حال حاضر منابع آبی سال گذشته حلقه چاه منابع آب نصب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب

مدیرعامل شرکت گاز استان جنوبی گفت: با وجود سیلاب بی‌سابقه در استان و شکسته شدن سد خاکی روستای نوده شهرستان زیرکوه، گاز هیچ کدام از مشترکین خانگی قطع نشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رحمان محمودی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی و بارش شدید باران که منجر به بروز سیل شدید در برخی شهرستان‌های استان شد، خوشبختانه جریان گاز در استان پایدار است.

وی افزود: بارندگی بی‌سابقه در شهرستان زیرکوه موجب شکسته شدن سد خاکی روستای نوده در این شهرستان شد که با تصمیم به موقع کمیته مدیریت بحران قبل از شکسته شدن سد، دستور تخلیه این روستا صادر شده بود.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی با اشاره به پایداری شبکه گاز در استان گفت: در تمام استان شاهد بارندگی شدید و در شهرستان‌های قائنات، نهبندان، طبس و خوسف شاهد سیل بی‌سابقه بودیم که موجب تخریب برخی جاده‌های ارتباطی شد.

وی افزود: تمامی ادارات گاز شهرستان‌های استان قبل از وقوع سیل در آماده‌باش قرار گرفتند و خوشبختانه با هوشیاری و تلاش کارکنان گاز هیچ مشترکی در سیل اخیر استان قطع نشده است.

محمودی تصریح کرد: اقدامات پدافندی در زمینه جلوگیری از خسارات سیلاب به‌ ایستگاه‌های گاز و رصد تمامی نقاط حادثه خیز در دستور کار قرار گرفت که با اعزام اکیپ‌های عملیاتی به منطقه، تمهیدات لازم پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان از تمامی دستگاه‌های اجرایی و شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخریب خطوط گاز یا نشت گاز در اسرع وقت با بخش امداد شرکت گاز (شماره 194) تماس بگیرند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد