Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: یکی از دلایل ریزش شاخص ‌و‌ شرایط امروز بازار سرمایه، فروش بیش از حد حقوقی‌ها در ۹ ماه اخیر بود.

شایان زهراکار  با بیان اینکه از سقف شاخص بازار سرمایه ۹ ماه می‌گذرد و علی‌رغم ریزش‌های پی در پی هنوز حمایت‌های وعده‌ داده شده انجام نشده، اظهار داشت: سهامداران به ویژه سهامداران خرد ۹ ماه طاقت فرسا را پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سال گذشته بسیاری از مردم با تبلیغات گسترده دولت در صدا و سیما و شبکه اجتماعی سرمایه خود را به امید سودهای رویایی وارد بورس کردند که البته وعده سود رویایی به وقوع نپیوست و پایدار نبود.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: مردم به دعوت دولت، برای اخذ کد بورسی در کارگزاری‌ها به صف شدند و عده‌ای خانه، طلا، ارز، خودرو و ... فروختند و به امید سودهای رویایی بدون آموزش حرفه‌ای وارد دنیای ناشناخته بازار سرمایه شدند.

زهراکار گفت: مردم در شرایط فشار تحریم‌ها به دنبال محل امنی برای سرمایه‌گذاری بودند و دولت هم دعوت گسترده ای از مردم به بازار سرمایه داشت.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: امروز با وجود برگزاری جلسات متعدد دهقان، رییس سازمان بورس با بانک‌ها، نمایندگان مجلس و سایر مسئولان هنوز مشکلات بازار رفع نشده که مهم‌ترین آن عدم نقدینگی در بازار است.

وی ادامه داد: با ریزش پی در پی شاهد خروج نقدینگی از بازار بودیم که بخشی از این نقدینگی اخیرا وارد بازار ارز دیجیتال شده‌ است.

زهراکار با بیان اینکه با یک تلنگر و تزریق نقدینگی، این پول‌ها از بازارهای موازی به بازار سرمایه برمی‌گردد، گفت: همانطور پیش بینی شده، اردیبهشت ماه می‌تواند دوره صعود شاخص باشد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ درصد سهامداران خرد در زیان‌های سنگین قرار دارند ‌و این تزریق نقدینگی به نفع سهامداران است.

زهراکار با بیان اینکه امروز شاخص در نقطه حساس و شکننده قرار دارد، اظهار داشت: یکی از دلایل ریزش شاخص ‌و‌ شرایط امروز بازار سرمایه، فروش بیش از حد حقوقی‌ها در ۹ ماه اخیر بود.

 

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد

کارشناس بازارهای مالی گفت: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است. - اخبار اقتصادی -

علی حیدری کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بازارهای مالی در روزهای اخیر گفت: نوسان نرخ ارزی که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم ناشی از تشدید هیجانات سیاسی و امنیتی بود و تغییری در بنیادهای اقتصاد ایران روی نداده است.

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/ خبری از افزایش قیمت دلار نیست

وی گفت: بنیاد اقتصاد ایران نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، به عنوان نمونه میزان صادرات نفت ایران به قبل از تحریم ها برگشته است و هم‌زمان قیمت این طلای سیاه نیز روند صعودی را طی کرده است، این عوامل نشان می دهد که با گذشت زمان درآمدهای ارزی کشور افزایش یافته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.

این کارشناس بازار ارز اظهار کرد: همچنین رشد اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد، این عوامل موجب شده تا امیدها به ادامه بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر شود، در نتیجه همه این عوامل نشان می دهد که افزایش نرخ ارز توجیه اقتصادی ندارد.

وی اضافه کرد: حال که بحران های سیاسی امنیتی و نظامی کاهش یافته است، شاهد روند کاهشی نرخ ارز هستیم.

این تحلیل گر اقتصادی تصریح کرد: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده است و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است.

حیدری در پایان تاکید کرد: در این شرایط بازار ارز و طلا روند نزولی را طی خواهند کرد و بازار سرمایه که دچار عقب ماندگی زیادی بوده و اکنون بسیار جذاب شده، نقدینگی را به سمت خود جذب می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد