Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@13:45:30 GMT

ضرورت مقابله با پدیدآمدن فرهنگ فقر در مناطق کم برخوردار

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۶۲۷۳

ضرورت مقابله با پدیدآمدن فرهنگ فقر در مناطق کم برخوردار

شلیش پور گفت: در مناطق کم برخوردار نکته مشترکی به نام روحیه یاس و ناامیدی وجود دارد و در اثر طولانی تر شدن زمان فقر ایده عدم تغییر، به فرزندان منتقل می شود و ما به دنبال این هستیم با همکاری سایر دستگاه با این مشکل مقابله کنیم.

«یعقوب شلیش پور» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: ما به صورت جدی در حال پیگیری مشکلات سکونتگاه های غیررسمی هستیم و به صورت کاملا دقیق و با جزئیات با تلاش دفاتر تسهیلگری این کار در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه ۱۱ دفتر تسهیلگری در استان خوزستان وجود دارد و ما این پیشنهاد را که بر تعداد این دفاتر در استان خوزستان افزوده شود افزود: بنابراین می طلبد که همه دستگاه ها با توجه به اولویت مهم مشکلات در این سکونتگاه ها همکاری و هماهنگی بیشتری داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان دومین استان حاشیه نشین کشور است و وجود دفاتر تسهیلگری می تواند کمک بسیاری برای کاهش این مهم داشته باشد عنوان کرد: راه اندازی دفاتر تسهیلگری تجربه جدیدی در استان ها بود اما اکنون با گذشت بیش از ۲ سال این اعتمادسازی برای شهروندان و همچنین ادارات ایجاد و همین اعتمادسازی باعث به دست آمدن اطلاعات دقیق و درستی از مناطق شده است.

 

شلیش پور با بیان اینکه همه دستگاه‌ها اقدامات قابل ستایشی دارند و ما به دنبال این هستیم که این اقدامات را هماهنگ کنیم ادامه داد: فلسفه وجودی دفاتر تسهیلگری در مناطق محروم انعکاس مشکلات به دستکاه های اجرای و برطرف شدن مشکلات است، ما باید به این مهم دقت داشته باشیم که آسیب ها در هر منطقه با دیگری تفاوت دارد.

 

وی بر لزوم طراحی برنامه ریزی دقیق برای شناسایی آسیب ها در هر منطقه توسط دستگاه های مرتبط به آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: به همه دفاتر تسهیلگری تاکید شده که با مجموعه بهزیستی همکاری مستمری داشته باشند.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: پیشنهاد می شود با همکاری ادارات مرتبط کمیته هایی با حضور دفاتر تسهیلگری تشکیل شده و دستورالعمل ها ابلاغ شود، با توجه به اینکه دفاتر تسهلیگری اطلاعات دقیقی از مناطق حاشیه دارند می توان براساس اولویت های این دفاتر اقدامات را انجام داد.

 

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال سنددار کردن منازل فاقد سند در مناطق کم برخوردار هستیم ابراز کرد: در مناطق کم برخوردار استان یک نکته مشترکی وجود دارد و آن روحیه یاس و ناامیدی است، اما این همه موضوع نیست زیرا این مهم مولد خطرات ویرانگری خواهد بود.

 

شلیش پور اضافه کرد: با افزایش دامنه مشکلات، باعث می‌شود افراد بپندارند که این شرایط تغییر نخواهد کرد و در اثر طولانی تر شدن این دامنه زمانی ایده عدم تغییر شرایط به فرزندان منتقل می شود و عملا ما با نسلی روبه رو می‌شویم که باور فقر و عدم تغییر در شرایط زندگی در ذهن خود دارد و ما به دنبال این هستیم که با ظرفیت های موجود و همکاری سایر دستگاه با این مشکل مقابله کنیم.

 

وی با تاکید بر لزوم فراهم کردن ظرفیت سازگاری با شرایط جدید و مثبت نگر اذعان کرد: ما به دنبال این هستیم ک تحولی در این افراد ایجاد کنیم که بتوانند از این تحول به عنوان یک سکو برای ورود به رقابت در زندگی آماده شوند.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان در پایان به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به مناطق حاشیه و کم برخوردار اشاره کرد و یاد آور شد: تلاش برای برطرف کردن مشکلات مناطق حاشیه یک کار انسانی است و قطعا با همکاری میان بخشی می توانیم بخش عمده از مشکلات را برطرف کنیم.

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: دفاتر تسهیلگری ما به دنبال این هستیم مناطق کم برخوردار دفاتر تسهیلگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌‌متر بارش باران در رومشکان
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی