Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مرتضی رضایی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما افزود: نهاده‌های ذرت و سویا در چند ماه گذشته به طور کامل در اختیار همه تولیدکنندگان مرغ‌های اجداد، مادر و گوشتی قرار گرفته و مشکلی در زمینه تامین نهاده‌ها و تولید جوجه‌های یک روزه وجود نداشته است.

وی گفت: پس از ایام عید، 124 میلیون قطعه جوجه تولید کردیم و از این تعداد، حدود 114 میلیون جوجه ریزی ثبت شده داریم و این به معنای آن نیست که 10 میلیون جوجه، گم شده است، زیرا در برخی موارد، بیشتر از ظرفیت، جوجه ریزی می‌کنند و به آن‌ها اجازه ثبت آن تعداد بیش از ظرفیت را نمی‌دهیم؛ آن‌ها به اندازه پروانه جواز خود اجازه دارند نهاده تحویل بگیرند و جوجه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تقاضا در زمینه جوجه ریزی به شدت بالا رفته و این علامت بسیار خوبی برای آینده گوشت مرغ کشور است.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: اگر قیمت جوجه، افت کند، نگران کننده است، زیرا در این صورت ممکن است تخم مرغ یا جوجه را معدوم کنند یا گله‌های مادر را حذف کنند، اما اکنون در چنین شرایطی نیستیم.

رضایی گفت: مشکلاتی در تامین اجداد و مادر وجود داشته است، ولی با مدیریتی که در سامانه‌ها انجام شده است، مشکلی در زمینه تولید جوجه نداریم.

وی افزود: فهرست همه مرغداران گوشتی که مرغشان را پیش از عید تحویل ندادند مشخص است و همه بازارگاه آن‌ها را خواهیم بست.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در فروردین سال 1398، صد و هجده میلیون و در فروردین امسال 124 میلیون جوجه یک روزه داشتیم.

 رضایی افزود: حدود 24 هزار واحد مرغداری گوشتی در کشور داریم که از این تعداد 19 هزار واحد فعال هستند و در حالت عادی ماهیانه 6 هزار جوجه ریزی می‌کنند.


وی اضافه کرد: آمار دقیقی از میزان قاچاق جوجه‌های یک روزه وجود ندارد.

* مرغداران مجبورند جوجه‌ها را به هر قیمتی بخرند تا تولیدشان کاهش نیابد

دبیر کانون مرغداران گوشتی کشور نیز با حضور در این برنامه با اشاره به مشکلات تولید کنندگان مرغ گفت: مرغداران مجبورند جوجه‌ها را به هر قیمتی بخرند تا تولیدشان کاهش نیابد.

 پرویز فروغی افزود: جوجه‌ها حتی به قیمت هفت تا هشت هزار تومان به تولید کننده می‌رسد در حالی که قیمت مصوب آن، چهار هزار و 200 تومان است و قیمت 17 هزار و 100 تومان مرغ تولید کننده هم بر اساس جوجه چهار هزار و 200 تومانی تعیین شده است.

وی اضافه کرد: مرغداران، ساز و کار نظارتی ندارند و وظیفه نظارت بر عهده دستگاه‌های دیگر است.

 فروغی تاکید کرد: سازمان تعزیرات حکومتی و دیگر دستگاه‌های نظارتی باید با گران فروشی جوجه یک روزه و متخلفان برخورد کنند.

 فروغی دبیر کانون مرغداران گوشتی کشور هم گفت: خیلی از مرغداران، جوجه‌ها را از دلال می‌گیرند و دستشان زیر ساطور دلالان است بنابراین نمی‌توانند دلالان را معرفی کنند، زیرا به جوجه‌های آن‌ها نیاز دارند.

*قیمت جوجه یک روزه باید اصلاح شود

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه گفت: قیمت جوجه یک روزه باید اصلاح شود و به حدود پنج هزار و 200 تومان برسد، در این صورت همه جوجه‌ها در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد.

 محمدرضا صدیق پور افزود: دو سایت قیمت گذاری داریم که اکنون جوجه یک روزه را از پنج هزار و 800 تا 6 هزار تومان قیمت گذاری می‌کنند و بقیه افزایش قیمت مربوط به واسطه‌هاست.

وی ادامه داد: به طور متوسط قیمت جوجه یک روزه در 9 ماه پارسال حدود هزار تومان بوده است و با احتساب قیمت 6 هزار تومانی کنونی، قیمت میانگین آن در این مدت، دو هزار و 912 تومان بوده است.

صدیق پور افزود: نهاده‌های دامی و دستمزد کارگران ما گران شده است و قیمت هر مرغ مادر از 25 هزار تومان به 60 هزار تومان رسیده است.

*پایین‌ترین جوجه ریزی مادر در سال 1399

استاد دانشگاه تهران و کارشناس حوزه دام و طیور نیز در ارتباط تصویری با این برنامه با بیان اینکه در 10 سال گذشته پایین‌ترین جوجه ریزی مادر در سال 1399 اتفاق افتاده است، گفت: در سال 1390, ماهیانه 880 هزار جوجه مادر ریختیم، اما در سال 1399 ماهیانه 800 هزار قطعه جوجه ریختیم.

حسن مهربانی یگانه افزود: به همین علت امسال با کمبود مرغ و جوجه رو به رو هستیم.

وی اضافه کرد: در سال 1390، نُه میلیون و 746 هزار جوجه؛ سال 1398 برابر 11 میلیون و 863 هزار قطعه جوجه ریخته شده است و درسال 1399 نسبت به سال 1398 حدود 20 درصد جوجه کمتری ریخته شده است.

*باید نهاده‌ها را بر اساس محصول نهایی تحویل دهیم نه جوجه ریزی

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: قاچاق جوجه‌های یک روزه با توجه به شرایطی که وجود دارد و صدایی که جوجه‌ها ایجاد می‌کنند به میزانی که برخی‌ها ادعا می‌کنند، نیست.

حمیدرضا دهقانی نیا با بیان اینکه کل کشفیات قاچاق در مدت دو سال گذشته به سه میلیون قطعه جوجه نمی‌رسد، افزود: این که بخواهیم قاچاق را برای افزایش قیمت جوجه‌ها بهانه کنیم فرار رو به جلو است.

وی با اشاره به اینکه ماهانه 110 تا 125 میلیون جوجه ریزی داریم، اضافه کرد: حتی اگر میانگین جوجه ریزی یک ماهه را 100 میلیون قطعه در نظر بگیریم، این رقم در مدت دو سال، حدود دو میلیارد و 400 میلیون قطعه جوجه می‌شود.

دهقانی نیا افزود: باید نهاده‌ها را بر اساس محصول نهایی تحویل دهیم نه جوجه ریزی.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جوجه افزایش قیمت کشاورزی قیمت جوجه یک روزه میلیون قطعه میلیون جوجه هزار تومان قیمت جوجه قطعه جوجه جوجه ریزی نهاده ها جوجه ها سال 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا

تین نیوز

هواپیماهای «ایر تاکسی» به دلیل تعداد کم صندلی می تواند با تعداد محدود مسافر پرواز را برقرار کند اما برای اینکه یک هواپیما با ظرفیت ۲۰۰ نفری امکان برقراری پرواز به مقصدی داشته باشد ، حتماً باید ظرفیت تکمیل باشد .

به گزارش تین نیوز به نقل از  پرتال حمل و نقل ، معاون اقتصادی ، نظارت و امور اقتصادی با بیان اینکه «ایر تاکسی» از سال های گذشته در کشور مطرح بود اما امکان اینکه بتوانیم در صنعت هوانوردی به صورت عملیاتی در بین عموم مردم از آن بهرمند شویم ، وجود نداشت ، گفت افراد دارای سرمایه می توانند این هواپیماهای سبک را اجاره کنند و از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران درخواست خلبان داشته باشند ، اجرای چنین روندی علاوه بر درآمدزایی و رشد اقتصاد در کشور ، موجب تردد در مسیرهای کم تقاضا نیز می شود .

علی عبدی با بیان اینکه برخلاف تصور عموم مردم ، مسافران می توانند با نرخ پایین تری بلیت «ایر تاکسی» را برای مسافت های تقریباً نزدیک یا مقصدهایی که به طور مداوم پرواز ندارند ، تهیه کنند ، گفت : «ایر تاکسی» از سال های گذشته در کشور مطرح بود اما امکان اینکه بتوانیم در صنعت هوانوردی به صورت عملیاتی در بین عموم مردم از آن بهرمند شویم ، وجود نداشت .

وی گفت : «ایر تاکسی» به طور کلی دارای دو سبک اقتصادی و پریمیوم است ؛ هم اکنون در اکثر کشورهای این دو سبک با چارچوب های قوانین به مقاصد مختلف تجاری - تفریحی در حال فعالیت اند . با توجه به قوانین سخت خرید هواپیما ، که ممکن است که این فرآیند ۳ الی ۵ سال زمان بر باشد اما نمی توان به نیاز بلیت پاسخ داد که ۵ سال زمان نیاز است تا هواپیما وارد کشور شود برای همین می توان از این پرنده های کوچک برای پاسخ به بخشی از نیاز بلیت هواپیما استفاده کرد زیرا واردات آن کار دشواری نیست .

عبدی ادامه داد : در حال حاضر به دلیل کمبود بلیت هواپیما در بازار، شرکت های هواپیمایی حتی اگر با دو برابر نرخ مصوب بلیت در بازار عرضه کنند، قطعاً خریدار وجود دارد یا به عبارت دیگر در برخی از مسیرها به علت تقاضای بالای مسافر ، بلیت نیست ؛ بدین ترتیب برای جبران کمبود بلیت در بازار می توان از «ایر تاکسی» بهره مند شد .

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه استفاده از «ایر تاکسی» موجب رشد اقتصاد می شود ، افزود : افراد دارای سرمایه می توانند این هواپیماهای سبک را اجاره کنند و از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران درخواست خلبان داشته باشند ، اجرای چنین روندی علاوه براینکه درآمدزایی و رشد اقتصاد در کشور ، موجب تردد در مسیرهای کم تقاضا نیز می شود . به طور مثال فردی قصد سفر از کرمان به یزد را دارد ، در مسیر خط هوایی مستقیمی وجود ندارد ، مسافر می تواند با خرید بلیت «ایر تاکسی» پرواز مستقیم و بدون هدر رفت زمان داشته باشد .

وی افزود : خرید بلیت اکونومی «ایر تاکسی» برای عموم اقشار جامعه قطعاً صرفه اقتصادی خواهد داشت ، زیرا خدمات جانبی پروازهای دیگر در این سبک وجود ندارد، مانند پذیرایی وعده غذایی ، میان وعده و خدمات بار . طبیعتاً با حذف این موارد از قیمت بلیت کاسته می شود ؛ همچنین از سوی دیگر شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی مبالغ سنگین برای احداث برخی فرودگاه ها در سطح کشور پرداخت کرده که آنچنان تقاضای مسافری ندارد ، بدین ترتیب هزینه اعمال شده بدون خروجی مانده است .

عبدی تصریح کرد : زمانی که فرودگاه مقصدی تعداد اندکی تقاضا داشته یا مسیر نزدیک باشد ، تنها هفته ای یک پرواز به آن مسیر اختصاص دهد زیرا برای ایرلاین ها صرفه اقتصادی ندارد ؛ بنابراین ممکن است برخی از افراد زمانی نیازمند سفر به مقصد مورد نظر باشند اما پرواز در آن تاریخ وجود نداشته باشد ، بدین ترتیب دعوای درد این چالش ، برقراری و استفاده از موقعیت «ایر تاکسی» است . «ایر تاکسی» مانند تاکسی اینترنتی در سطح شهر عمل می کند ، هرزمان که مسافر تقاضای پرواز به مقصدی داشته باشد ، تقاضای وی در لحظه به صورت تلفنی یا اینترنتی (رزرو بلیت و برگشت) قابل انجام است .

معاون اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد : هواپیماهای «ایر تاکسی» به دلیل تعداد کم صندلی می تواند با تعداد محدود مسافر پرواز را برقرار کند اما برای اینکه یک هواپیما با ظرفیت ۲۰۰ نفری امکان برقراری پرواز به مقصدی داشته باشد ، حتماً باید ظرفیت تکمیل باشد .

وی گفت : همچنین شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران آمادگی کامل برای همکاری با متقاضیان خرید و اجاره این سبک از هواپیماها را دارد ؛ اگر فرد یا شرکت هواپیمایی این هواپیماها را وارد سپس در بستر شرکت فرودگاه ها اقدام به فعالیت کند ، تخفیف های عوارضی شامل حال آنها خواهد شد .

این مقام مسؤول شرکت فرودگاه ها عنوان کرد : طبق موارد ذکر شده، رونق این هواپیماها در کشور علاوه براینکه موجب کاهش قیمت تمام شده بلیت هواپیما می شود ، میزان عرضه و تقاضای بلیت را به تعادل می رساند . همچنین موجب استفاده از تمام فرودگاه های کشور می شود در نتیجه استفاده از هواپیماهای سبک از تمام زوایای کارشناسی شده به نفع کشور و مردم خواهد بود و می تواند گام بزرگی در راستای تحقق به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» باشد .

عبدی با اشاره به سبک دوم «ایر تاکسی» گفت : در پروازهای پریمیوم خدمات (VIP) به مسافران ارائه می شود و حدود ۶ الی ۱۰ نفر ظرفیت دارد که خانوار می توانند با خرید بلیت این پرواز به صورت خانوادگی به مقصدهای نزدیک مانند شمال کشور ، سفر کنند اما نرخ بلیت این پرواز قطعاً نسبت به اکونومی بیشتر خواهد بود .

وی با تاکید بر اینکه پرواز با «ایر تاکسی» موجب صرفه جویی در زمان می شود ، ادامه داد : پرواز با این سبک از هواپیماها معطلی سفر با هواپیماهای دیگر را نخواهد داشت و «ایر تاکسی» صرفاً برای افراد تاجر یا ثروتمند نیست و در تمام جهان برای عموم مردم قابل استفاده است ؛ همچنین در برخی شرایط مسؤولان کشور ، فوتبالیست ها و ورزشکاران برای سفرهای استانی یا انجام مسابقات داخل کشور متقاضی اجاره این جت ها هستند .

معاون اقتصادی شرکت فرودگاه ها خاطرنشان کرد : بهره مندی از موقعیت این جت ها می تواند موجب رونق کسب و کار ایرلاین های موجود و سرمایه داران کوچک شود . هم اکنون شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران زیرساخت های لازم برای نگهداری و آموزش پرواز این سبک از هواپیماها را دارد .

وی در خصوص نرخ این پروازها ، گفت : مسؤول قیمت گذاری نرخ بلیت ها ایرلاین ها هستند و متولی قانون گذار برای تصویب نرخ بلیت ها سازمان هواپیمایی کشور است ؛ اما قطعاً با قیمت بلیت هواپیماها بسیار متفاوت خواهد بود .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود