Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیریت شهری موفق در سایه مشورت با منتخبین مردم محقق می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 16، پیمان پورنصر شهردار این منطقه با اشاره به دین مبین اسلام و اهمیت موضوع مشورت و امور شورا گفت: مدیریت شهری موفق باید متضمن تمرکز زدایی از قدرت و منابع، برابری در دسترسی به منابع و فرایند تصمیم گیری؛ مشارکت؛ پاسخگویی؛ فعالیت های مدنی و شهروندی؛ کارایی و توسعه پایدار انسانی، باشد و این اقدامات از طریق واگذاری مسئولیت بر عهده شوراها یا همان منتخبین مردم انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: با نگاهی به تاریخ منطقه 16 متوجه حضور و فعالیت نخستین انجمن محلی جوادیه در سال 1328 می شویم که این انجمن به نمایندگی از مردم از شهردار وقت آن زمان (برزن) تقاضای انجام روکش و تسطیح خیابان داشته است، با گذشت زمان نظام مدیریت شهری در یک تحول کلی از ساختار متمرکز به طرف نظام مشارکتی حرکت کرده و به دنبال آن نقش لایه های خُرد اجتماعی و نهادهای محلی در این سطح بیش از پیش آشکار شده است و تشکیلاتی به نام شورایاری محله شکل گرفت تا مردم از این طریق در رفع مشکلات از درب منزل سهیم شوند و نواقص محله را به نماینده خود ارجاع دهند، به دنبال آن حس تعلق شهروندان به محلات و هویت محله ای شکل میگیرد و این دلبستگی و تعلق محله ای متضمن پیشرفت پروژه های شهری و به تبع آن توسعه پایدار است.
شهردار منطقه 16 خاطر نشان کرد: در مجموع باید گفت به جهت جلوگیری از رویارویی تصمیم گیران فرادست با حجم عظیم برنامه‌ها از آنجایی که به طور قطع از درک دقیق همه مسایل به صورت جزئی در محلات دور دست بی‌اطلاع و یا کم اطلاع است نظام شورایی در اداره امور کشور، نهادسازی مدنی و واگذاری امور مردم به دست خودشان در مدیریت شهری بسیار موثر است.
آنچه امروزه توسعه و بهره وری خدمات شهری را تضمین می کند، مشارکت کلیه شهروندان در فعالیت های شهری است که می تواند مشروعیت، مقبولیت و رضایتمندی شهروندان را برای مدیریت شهری توأمان به ارمغان آورد، در این میان توجه به مشارکت مردم در اداره امور شهرها بسیار با اهمیت است و اقدامات خوبی در این راستا انجام گرفته است.
پیمان پورنصر در آخر ضمن تبریک و گرامیداشت این روز یادآور شد: محله ها در شکل دهی و سازماندهی امور شهری جایگاه ویژه ای دارند، در تمام مسائل مربوط به محله، نقش شهروندان حائز اهمیت بوده و شورایاری ها به منظور ایجاد بستری برای شکل گیری ارتباط و تعامل سازنده و فراگیر بین ساکنین محدوده های محلی با یکدیگر به وجود آمدند و در صورت برقراری مطلوب این ارتباط و تعامل صحیح، انعکاس مشکلات و ارائه راهکارها برای هرچه بهتر اداره محلات به درستی صورت می گیرد.
شایان ذکر است توفیقات کسب شده در منطقه 16، مرهون این تعامل، همدلی و هم افزایی نمایندگان مردم و شهروندان با مدیران شهری در تصمیم گیری بهتر اداره محلات است و برنامه ریزی برای بودجه سال 1400 و پروژه های تعریف شده با نظر مستقیم این عزیزان انجام شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیریت شهری منطقه 16

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سیدالحسینی ظهر پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سند توانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی در صورت تصویب در هیأت وزیران بزودی در کشور اجرایی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود:: مبنا و محور این برنامه بر پایه مشارکت مردمی است، و بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه در کشور ایجاد می‌شود که کار در رأس آن در کشور رئیس جمهور، در استان‌ها استانداران و در شهرستان‌ها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت‌های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می‌کنند.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه در این برنامه شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند، افزود: توسعه شهری به جای کارشناسی و تخصصی بر مبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر به‌عنوان نماد معماری کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این نماد معماری نشان می‌دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح‌های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

کد خبر 6088642

دیگر خبرها

  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران