Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@23:39:17 GMT

تغییرات در تلویزیون آغاز شد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۹۵۷۴

تغییرات در تلویزیون آغاز شد

در حالیکه شنیده‌ها از تغییرات مدیریتی در سازمان صداوسیما خبر می‌داد به نظر می‌رسد این تغییرات به نوعی با انتصاب سینا معتضدی به عنوان مدیر شبکه ورزش آغاز شد.

به گزارش برنا، سال گذشته در پی بازنشستگی احسان شیعه، سینا معتضدی به عنوان سرپرست شبکه ورزش انتخاب و بعد از چند ماه فعالیت، با حکم حمید شاه‌آبادی معاون سیما رسماً به عنوان مدیر شبکه ورزش منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن حکم انتصاب معتضدی بر چند مأموریت تأکید شده است:

اول: برنامه‌ریزی برای تدوین نقشه راه و طراحی برنامه‌ای راهبردی.

دوم: توجه به مقوله ترویج و توسعه اخلاق در ورزش کشور - اهتمام به گسترش ورزش همگانی با هدف نشاط فراگیر در جامع.

سوم: تلاش ویژه برای پوشش ورزش حرفه‌ای، قهرمانی و همگانی.

چهارم: تعامل روزافزون با نهادهای ورزشی کشور.

پنجم:  توجه ویژه به امر آموزش در ورزش و ترویج ورزش در بین دانش آموزان و دانشجویان - بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های ورزشی برای افزایش میزان رضایت مخاطبان".

معتضدی پیش از این نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی برنامه‌های مختلفی را برعهده داشته است. وی همچنین سابقه مدیریت در شبکه امید و مرکز بسیج صداوسیما را داشته است.

از سوابق دیگر سینا معتضدی می‌توان به مدیر گروه نوجوان شبکه کودک و نوجوان سیما، تولید برنامه‌هایی همچون «تک زنگ»، «نارنج و ترنج»، «فوق العاده»، «گردونه» و… مدیر کانال امید، مدیر طرح و برنامه شبکه امید، تولید برنامه‌هایی همچون «مگه می‌شه»، «نبرد ربات‌ها»، «بازی‌ویزیون»، «رسانش»، «کوچه بهار»، «تک زنگ»، «فوق‌العاده»، «خرسخون»، مدیر کلی تولیدات رسانه‌ای مرکز بسیج صداوسیما و همچنین تولید آثاری همچون برنامه تلویزیونی «سرچشمه»، «دورت بگردم ایران»، «من او»، «مهمات»، «بریم بسازیم»، «چاپ اول» و… در کارنامه وی دیده می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بسیج تلویزیون دانش آموزان و دانشجویان رسانه کودک و نوجوان شبکه ورزش سینا معتضدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • ماجرای ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون چه بود؟
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون