Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در سیزدهمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه شیلات خوزستان در سرسرای اداری استانداری افزود:با سعه صدر، برنامه ریزی و رفع برخی محدودیت‌ها و موانع پیش روی تولید ، می‌توان به رونق تولید و اشتغال در خوزستان امیدوار بود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گوناگون خوزستان در بخش آبزی پروری ، پرورش آبزیان در قفس و توسعه صنعت پرورش میگو گفت:از این ظرفیت‌های مهم برای رونق اقتصادی و توسعه پایدار استفاده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات مجتمع پرورش میگو در پایین دست سد بهمنشیر در آبادان برای تخصیص آب شیرین، از سازمان آب وبرق خوزستان خواست برای تامین و تخصیص پایدار آب به پرورش دهندگان میگو وارد عمل شود.
در این نشست که رییس سازمان شیلات ایران حضور داشت مقرر شد مجوز تولید یک هزار و ۲۰۰تن ماهی در پشت سد مارون در بهبهان توسط سازمان آب و برق خوزستان صادر شود.
شروع پروژه آبزی پروری در پشت سد جره با توجه به حجم کم آب آن و ضرورت انجام مطالعات زیست محیطی با وجود درخواست شیلات خوزستان مورد موافقت قرار نگرفت.
تزریق تسهیلات بانکی از منابع داخلی و فنی برای توسعه آبزی پروری ، ایجاد گشایش در صادرات آبزی از طریق تنوع بخشی به تولیدات و ضرورت برخورد با صید غیرقانونی و جلوگیری از صدور غیرقانونی پروانه صید از محورهای مورد بحث در این نشست برنامه ریزی و توسعه شیلات خوزستان بود.
استاندار خوزستان گفت: صدور مجوز صید دریایی فقط توسط شیلات و در منابع داخلی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست انجام خواهد شد و هیچ ارگان نظامی ، انتظامی و حتی فرمانداری های اجازه صدور مجوز صید دریایی را ندارند.

تخصیص ۳۰۰میلیارد ریال اعتبار برای شیلات خوزستان
رییس سازمان شیلات ایران از تخصیص ۳۰۰میلیارد ریال اعتبار عمرانی به شیلات خوزستان در امسال خبر داد.
نبی اله خون میرزایی افزود:این اعتبار برای اجرای طرح زیرساختی و اجرای پروژه‌های نیمه اتمام خوزستان درنظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا در این نشست ضرورت تقویت یگان حفاظت شیلات با تخصیص ۳۰میلیارد ریال ، برخورد با صیادان غیرمجاز ، کنترل ورود آلاینده‌های صنعتی پتروشیمی‌ها به آب‌های ساحلی ، تعیین تکلیف ۴۰۰شناور غیرمجاز صیادی ، جلوگیری از صید ترال وقاچاق آبزیان دریایی مورد تاکید قرار گرفت.

روند کاهشی صادرات ماهیان پرورشی خوزستان
مدیرکل شیلات خوزستان از روند کاهشی صادرات آبزیان پرورشی استان در پنچ سال اخیر خبر داد و گفت: میزان صادرات آبزیان خوزستان در سال ۱۳۹۶حدود ۴۶هزار تن بود که این میزان در سال ۱۳۹۹ به ۱۸هزار تن کاهش یافت.
فتح اله ابوعلی یکی از دلایل کاهش صادرات آبزیان به عراق را ممنوعیت واردات آبزیان از سوی آن کشور بیان کرد.
استاندار خوزستان در این زمینه گفت:تنوع تولیدات و کیفی سازی آن و ورود به بازارهای جهانی ، خرید توافقی آبزیان با لحاظ ضرر و زیان پرورش دهندگان و خرید آبزیان از طرف سازمان های نظامی و انتظامی و مراکز درمانی می تواند به رونق صنعت آبزی پروری در خوزستان منتهی شود.
در این نشست اعلام شد سالانه حدود ۳۴هزار تن از تولیدات آبزی خوزستان مازاد است و باید چاره ای برای بازاریانی آنان اندیشیده شود.

سرانه مصرف آبزیان در خوزستان از متوسط کشوری بالاتر است
مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در خوزستان ۱۸کیلوگرم در سال است افزود: میانگین کشوری مصرف آبزیان حدود ۱۴کیلوگرم است.
ابوعلی در ادامه صید غیرمجاز ، گرانی نهاده ها، ورود شناورهای خارجی به محدوده صیدگاه های خوزستان و فشار بیش از حد ذخایر آبزیان دریایی را از چالش های پیش رو در صید دریایی خوزستان بیان کرد.
استاندار خوزستان ضرورت برخورد با متخلفان و تقویت یگان حفاظت شیلات را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید با صیادان غیرمجازی که برای صید از شوکر الکتریکی و سم استفاده می‌کنند برخورد قانونی صورت گیرد.

برچسب‌ها نبی الله خون میرزایی خوزستان اشتغال پایدار خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان اشتغال پایدار خوزستان اشتغال پایدار خلیج فارس اخبار کنکور استاندار خوزستان شیلات خوزستان صادرات آبزی آبزی پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۹۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد