Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شاهین شهر ا سؤالی را از وزیر کشور طراحی کرده است و می گوید: جمع آوری حیوانات بلا صاحب و دفع خطرات حیوانات مریض، مزاحم و ولگرد، از وظایف شهرداری است و در سال 87 کارگروهی زیر نظر وزارت کشور تشکیل شده است و معاون امور عمرانی وزارت کشور نظارت بر آن را برعهده دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ عصرگاه روز ششم اردیبهشت ماه در محله مسکن مهر شاهین شهر، دو جوان در حال نواختن صدای موسیقی شاد در کوچه ها بودند و از خیابانی به خیابان و از کوچه ای به کوچه دیگر طی طریق می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی طبل میزد و دیگری با هماهنگی خاصی، ابزار موسیقی خود را با طبل رفیقش هماهنگ می کرد. از تراس آپارتمان آن ها را تماشا می کردم و وقتی از کوچه ما رفتند، چهره های معصومشان را پیش چشم خود تجسم کردم و با خود گفتم که ایکاش در منزل نبودم و حداقل آن ها را با یک «خداقوت» تا سر کوچه همراهی می کردم. هرچند، چند دقیقه ای بیشتر در نزدیک منزل ما توقف نکردند، اما من که اگر راستش را بخواهید، پیشتر خیلی توجهی به این نوع موسیقی نوازی ها در محلات نداشتم، به صورت غیر منتظره ای مجذوب آن ها شده بودم. شاید جثه کوچک آن ها در مقایسه با موارد قبلی عامل این جذبه بود یا شاید قرار بود اتفاقی بیفتد و حس ششم من فعال شده بود. کودکان شاد بودند و مردم با دیدن آن ها در کوچه و خیابان لبخندی بر لبانشان جاری می کردند. دو ساعت بعد اما خبر هولناکی را از یکی از همسایه ها شنیدم که می گفت آن جوانان در چند خیابان آنطرف تر طعمه سگ های با هویت نامشخص شده اند، یکی از آنان جان به جان آفرین تسلیم کرده و دیگری هم به شدت زخمی شده است. 8 سگ به یکباره به سمت نوجوان حمله ور شده بودند. گویی موسیقی رهایی از دیار فانی را می نواختند.

ابتدا باورش برایم سخت بود و خیال می کردم شایعه ای است که اساس ندارد. اما وقتی با خیل انبوه مردمی که در اطراف محل حادثه جمع شده بودند و آمبولانس مواجه شدم، شکم به یقین تبدیل شد. مردی را دیدم که مات و مبهوت بود و می گفت «داشتیم خودمان را برای نجات او می رساندیم، اما به موقع نرسیدیم و مقهور سرعت عمل سگ ها شدیم» . یکی از مردم که از محل کار به خانه برمیگشت می گفت که چند وقت پیش هم جوانی که ساعت 5 صبح از کار به خانه می آمده است در محل خلوتی گردنش توسط سگ های ولگرد بریده شده است و کمی پیش تر از آن هم زنی مورد حمله سگ ها قرار گرفته و به شدت مجروح شده است.

به همین منظور و درباره چند و چون این ماجراهای تلخ و بررسی مسئولیت این قتل ها، با حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده ادوار مجلس و نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی به گفت و گو نشستیم که در متن آن در ادامه تقدیم حضور می شود.

اخیراً وقایع تلخی را درباره حمله سگ ها به شهروندان شاهد هستیم، چه کسی مسئول مبارزه با این سگ ها است؟

یکی از مشکلات مهم بهداشتی و اجتماعی در بسیاری از شهرها و روستاهای کشور، وجود سگ های ولگرد و بلاصاحب است. هر روز خبر کشته یا زخمی شدن هم وطنان عزیزمان در گوشه و کنار کشور بر اثر حمله سگ های ولگرد را می شنویم و این منحصر به شاهین شهر و یا محله مسکن مهر نیست. متأسفانه کسی هم پاسخگو نیست. بر اساس مفاد بند 15 از ماده 55 قانون شهرداری ها، جلوگیری از شیوع امراض ساریه انسانی و حیوانی و جمع آوری حیوانات بلا صاحب و دفع خطرات حیوانات مریض، مزاحم و ولگرد، از وظایف شهرداری به شمار می رود و در سال 1387 کارگروهی زیر نظر وزارت کشور تشکیل شد که اجرای دستورالعمل های مربوطه به این منظور را بر عهده دارد. اگر این کارگروه به وظایف خود عمل کرده است، پس چرا ما هر روز شاهد اتفاقات ناگواری هستیم.

آیا در مناطق دیگری از شهرستان هم چنین فجایعی رخ داده است؟

متأسفانه در آخرین مورد، روز 6 اردیبهشت ماه 1400 شهروند مظلومی در محله مسکن مهر شاهین شهر مورد حمله چندین قلاده سگ قرار گرفته و در اثر جراحات وارده جان سپرده است و واقعاً چه کسی در برابر این فاجعه باید پاسخگو باشد. در همین مکان، شهروند دیگری مصدوم شده و در بیمارستان بستری شده است. مسأله دیگری که وجود دارد این است که دیه این افراد و جبران خسارت آن ها بر عهده چه کسی است. در محله حاجی آباد شاهین شهر، روستاهای مورچه خورت و جهادآباد و شهرها و روستاهای دیگر شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار و دیگر نقاط کشور نیز موارد دیگری از این قتل و جراحات سخت بر پیکر شهروندان در روزهای اخیر گزارش شده است.

اقدام شما به عنوان نماینده مردم در مجلس در این خصوص چه بوده است؟

وزیر کشور باید در این خصوص پاسخگو باشد و به همین منظور سؤالی از وزیر کشور توسط اینجانب طراحی شده است که برای بررسی به کمیسیون تخصصی ذیربط ارجاع شده است. وزیر باید درباره نتیجه اقدامات ستاد مرکزی در اجرای وظایف 5 گانه توضیح دهد و اینکه نظارت بر ستادهای استان ها و شهرستان ها چه میزانی از موفقیت را در بر داشته است. به استناد ماده 5 دستورالعمل کارگروه مذکور، بایستی مرکز کنترل جمعیت حیوانات مزاحم در شهرداری ها ایجاد می شده است و وزیر کشور باید پاسخ دهد که چه تعداد از این مراکز در سطح کشور تشکیل شده است. همچنین بر اساس ماده 7 دستورالعمل مذکور، شناسایی کانون های وفور سگ های ولگرد باید از سوی مراکز کنترل انجام شود، اما این سؤال مطرح است که چرا امروزه سطح تمام شهرها و روستاها به کانون سگ های بی صاحب تبدیل شده است. نظارت عالیه بر اجرای دستورالعمل در سطح کشور بر عهده ستاد مرکزی کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان به ریاست معاون امور عمرانی وزارت کشور است و می بایست نظارت های لازم از سوی این مقام، در وزارت کشور صورت گیرد، اما متأسفانه به صورت روزانه اخبار ناگوار زخمی شدن یا مرگ مردم کشورمان به دست ما می رسد که این نشان دهنده ضعف در عملکرد مسئولان مربوطه است و امیدواریم پاسخ درخوری برای این سؤالات داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سگ های ولگرد وزارت کشور حمله سگ ها شاهین شهر وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی اورژانس دزفول، رضا معمارزاده سه‌شنبه بیان کرد: فرد مصدوم به درمانگاه شهدای سردشت دزفول منتقل و از آنجا نیز توسط آمبولانس مستقر در درمانگاه، به بیمارستان بزرگ دزفول انتقال یافت.

وی ضمن اشاره به وضعیت جسمی بیمار این مرد ۶۰ ساله افزود: فرد مصدوم با حال عمومی خوب از بیمارستان بزرگ دزفول ترخیص شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول به تشریح نکات آموزشی در زمان مقابله با خرس پرداخت و افزود: حفظ خونسردی و آرامش در صورت مواجهه با خرس، پرهیز از حرکات ناگهانی، اجتناب از حرکت‌هایی که موجب تحریک حیوان به حمله می‌شود از جمله مواردی است که در مواجهه با خرس باید رعایت کرد.

وی اضافه کرد: عشایر حاضر در مناطق پرخطر این شهرستان باید ضمن اخذ مجوز حمل ابزارهای دفاعی مانند اسپری دور کننده حیوانات درنده از دستگاه‌های متولی، از وسایل دفاعی مانند اسپری فلفل یا سلاح‌های غیرکشنده و مجوزدار برای دفاع خود در صورت مواجهه با حیوانات وحشی استفاده کنند.

معماری تاکید کرد: در صورت مواجهه با خرس بهتر است افراد به جای مبارزه با حیوان، ضمن حفظ آرامش بدون حرکت تا دور شدن خرس در محل باقی بمانند.

به گزارش ایرنا، مناطق کوهستانی بخش سردشت و شهیون دزفول به دلیل وجود جنگل‌های متراکم زیستگاه حیوانات وحشی گونه‌های مختلف است و این موجب شده تا چند مورد حمله حیوانات وحشی به اهالی و احشام این منطقه طی سال‌های گذشته ثبت شود.

دیگر خبرها

  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • حمله ناگهانی دو پاندا به مربی باغ وحشی در چین + ویدیو
  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • مقام سازمان ملل: حمله به رفح «یک تراژدی غیرقابل وصف» است
  • حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول
  • گوترش: عملیات در رفح یک تراژدی ویرانگر خواهد بود/ درباره گورهای جمعی تحقیق شود
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟