Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل شیلات گلستان گفت: تولید و اشتغال زایی مزارع میگو استان از سال 92 تاکنون 700 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبر گزاری برنا از گرگان؛ سید جواد قدس علوی اظهار کرد: پرورش میگو که از دهه ی 70 در ده ها هزار هکتار اراضی شور، کم بازده و غیرقابل کشت مناطق ساحلی و مرزی در شمال استان ، آغاز شده، امروز با رشدی قابل توجه از 304 تن با اشتغال 251 نفر درسال 92 به 2585 تن با اشتغال زایی 1405 نفر درسال  97 رسیده که این رقم معادل 750درصد رشد می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

با اشاره به انجام عملیات های عمرانی مهم و تاثیرگذار در راستای آب رسانی به مجتمع میگو گمیشان تصریح کرد:  برای اولین بار آب دریای خزر بصورت مستقیم با احداث کانالی به طول حدود 13 کیلومتر در بستر زمین کاملاً لجنی و باتلاقی با حجم خاکبرداری حدود 500هزار مترمکعب درسال 1393 در مدت زمان حدود 3/5 ماه به فاز یک مجتمع میگوی گمیشان انتقال یافت.

وی از رشد قابل توجه سرمایه گذاری بخش دولتی و خصوصی در این مجتمع یاد کرد و افزود: میزان سرمایه گذاری انجام شده دولتی در بخش زیرساختها در فاز یک مجتمع پرورش میگو گمیشان تا پایان سال 92 شصت میلیارد ریال بوده که این رقم در حال حاضر در   فاز یک و دو به (560  میلیارد ریال ) رسیده است . (همچنین میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز تا سال 92 در این مجتمع، 52میلیارد ریال  بوده و اکنون به رقمی بالغ بر   800 میلیارد ریال ارتقا یافته است.

قدس علوی اذعان داشت: تعداد مزارع پرورش میگو نیز در استان از 11 مزرعه درسال 92 به 60 مزرعه درسال 98 رسیده و سطح مفید مزارع هم از 166هکتار درسال 92 به 937 هکتار در سال 98 افزایش یافت.

مدیر کل شیلات گلستان در خصوص راه اندازی فاز دوم مجتمع پرورش میگو گمیشان خاطرنشان کرد: فاز دوم این مجتمع به مساحت 6000هکتار با هدف تولید 22000تن میگو در قالب 222مزرعه طراحی شده که در حال واگذاری به بخش خصوصی از طریق شرکت شهرکهای صنعتی می باشد.   همچنین درراستای ایجاد زیرساختها در این فاز ،کانال آبرسان اصلی از دریا به فاز 2 با اعتبار دولتی حدود 300 میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی سال 98 و 99 ( مصوب سفر هیأت دولت در دی ماه 97 به استان گلستان ) در دست اجرا می باشد.

وی افزود: در فاز دوم مجتمع میگو گمیشان اشتغالی حدود 5994 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم هدف گذاری شده و هزینه احداث زیرساختها و تأسیسات مشترک ، احداث مزارع و تأسیسات حدود 20000میلیارد ریال برآورده شده است.

قدس علوی صادرات را از مهم ترین زنجیره های تولید میگو استان دانست و گفت: هر ساله حجمی زیادی از محصول تولیدی میگو استان به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر می شود که با توجه به کیفیت خوب این محول تقاضاها نیز رو به افزایش است. به طوریکه ارز آوری این محصول از 1/75 میلیون دلار درسال 92به بالغ بر 12میلیون دلار درسال 97ارتقاء یافته است .

وی با بیان اینکه در سال 99،   410 تن میگو در استان تولید شده است، یادآور شد: بی شک ظرفیت و توان تولید محصول باکیفیت و با ارزش میگو در استان بسیار بالاتر از این رقم است. اما سال 98 با توجه به این نکته که نخستین سال پرورش پس از بیماری لکه سفید بوده است، بنا بر احتیاطات لازم و جلوگیری از ضرر و زیان پرورش دهندگان، با تراکم پایین تر نسبت به همه ساله به امر پرورش در مزارع خود پرداختند که امیدواریم در سال جاری با افزایش این رقم شاهد ارتقا چشمگیر تولید محصول میگو در استان باشیم.

مدیر کل شیلات گلستان در پایان گفت: تلاش می کنیم در سالی که با تدبیر و اندیشه مقام معظم رهبری به «تولید،پشتیبانی و مانع زدایی ها» مزین شده است، با همتی دوچندان به رشد تولید، پشتیبانی از تولید کننده و رفع موانع مسیر تولید بپردازیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان میلیارد ریال میگو گمیشان پرورش میگو میگو استان درسال 92

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال

شهاب‌الدین شفیعی معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه و معاون کارگروه اشتغال شهرستان کرمانشاه گفت : از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا به امروز ۸۳۳ اشتغال خانگی بااعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال در شهرستان کرمانشاه ایجادشده و توانستیم رتبه اول اشتغال در سطح استان را کسب کنیم.

وی افزود: تعداد اشتغال ایجادی در سال ۱۴۰۲ در شهرستان کرمانشاه مطابق سامانه رصد بالغ‌بر ۱۳ هزار و ۷۶ نفر اشتغال‌زایی با ۱۰۰ درصد جذب ایجادشده است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه تصریح کرد: طبق آمار سامانه رصد (ثبت اشتغال ایجادی دستگاه‌های اجرایی) در این شهرستان بیش از ۱۰۴ درصد به تعهدات خود در حوزه اشتغال عمل کردیم.

وی بابیان اینکه اشتغال ایجادشده توسط ۲۹ دستگاه اجرایی است، ادامه داد: بیشترین اشتغال‌زایی مربوط به اداره صنعت و معدن با رقم ۴ هزار و ۵۵۰ نفر است.

شفیعی با اشاره به اینکه منابع پرداختی مختلفی ازجمله بانک عامل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان خدمات ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: در شهرستان کرمانشاه تا امروز از محل اعتبارات جز ۴ بند ب، تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ از مبلغ سهمیه ۴۳۷ میلیارد تومانی کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای اشتغال‌زایی مددجویان این نهاد تاکنون ۳۱۵ میلیارد تومان جذب و به متقاضیان پرداخت‌شده است.

وی ضمن قدردانی از بانک‌های عامل و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی که تعامل خوبی با متقاضیان دارند، عنوان کرد: در بحث مشاغل خانگی برخی دستگاه‌های اجرایی ازجمله میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، فرهنگ و ارشاد در رسته‌های مختلف تولیدی فعالیت خوبی انجام‌شده است.

معاون فرماندار کرمانشاه بابیان اینکه در رسته‌های صنایع‌دستی شامل البسه محلی، گیوه‌دوزی، گلیم‌بافی، سراجی سنتی (چرم‌دوزی)، احجام چوبی ایجاد اشتغال شده، افزود: رسته تولیدات کشاورزی مشاغلی همچون دام‌پروری و شیلات شامل پرورش دام و طیور، پرورش آبزیان، تولیدات قارچ خوراکی، بسته‌بندی گیاهان دارویی، بسته‌بندی محصولات باغی و... اشتغال‌زایی داشته است.

وی به ایجاد اشتغال در رسته فعالیت‌های تولیدی (صنعت و خدمات) شامل: قالیبافی، خیاطی، مونتاژکار لوازم الکترونیکی، مبل‌سازی، عروسک‌سازی و... اشاره و بیان کرد: در رسته فعالیت فرهنگی و هنری نیز مشاغلی از قبیل تصویرگری، طراحی هنری، گرافیست، طراحی دکوراسیون داخلی، برنامه‌نویسی نرم‌افزاری و... اشتغال آفرینی داشته‌ایم.

معاون کارگروه اشتغال شهرستان کرمانشاه از آمار گزارش تسهیلات جز سه بند ب، تبصره ۱۸ قانون بودجه تا تاریخ اول اردیبهشت ۱۴۰۳ درزمینه‌ی اشتغال‌زایی خبر داد و گفت: تاکنون از مجموع چهار هزار و ۲۵۶ طرح ثبت‌نام‌شده در سامانه تعداد ۲ هزار و ۸۴۱ طرح بااعتبار چهار هزار و دو میلیارد ریال و اشتغال پیش‌بینی‌شده و سه هزار و ۱۵۸ نفر به بانک‌ها معرفی شدند که تاکنون از این تعداد ۸۲۸ طرح بااعتبار یک هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال درزمینه‌ی اشتغال به ۸۵۰ نفر پرداخت‌شده است.

وی اضافه کرد کرد: از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در شهرستان کرمانشاه تاکنون تعداد ۳۸ طرح بااعتبار ۳۰۵ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی پیش‌بینی‌شده ۹۵ نفر به بانک معرفی شد که از بین آن ۳۷ طرح بااعتبار ۲۵۵ میلیارد ریال و با اشتغال ۸۷ نفر این تسهیلات پرداخت‌شده است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه ضمن تشکر از زحمات مدیران محترم ادارات عضو کارگروه اشتغال و بانک‌های عامل در تحقق ۱۰۴ درصدی تحقق اشتغال شهرستان کرمانشاه تأکید کرد تا زمان ابلاغ اعتبارات اشتغال سال جاری بانک‌ها نسبت به تکمیل پرونده و اخذ ضمانت‌های موردنیاز بانکی و پرداخت تسهیلات و تسریع درروند نوبت‌دهی و پرداخت اقدام کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟