Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@15:38:01 GMT

خسارت ۳۳۰۰ میلیارد تومانی خشکسالی به کشاورزی لرستان

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۳۵۵۴

خسارت ۳۳۰۰ میلیارد تومانی خشکسالی به کشاورزی لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: طبق برآوردهای انجام شده خشکسالی تاکنون ٣ هزار و ٣٠٠ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.

اسفندیار حسنی مقدم با اشاره به بروز خشکسالی بی‌سابقه در استان اظهار کرد: امسال با خشکسالی کم‌سابقه‌ای مواجه هستیم، بارندگی بلندمدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ در صد کاهش پیدا کرده از طرفی بارش‌ها از برف به باران تغییر پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: استان دو دوره ٤٢ روزه و ۵۰ روزه را بدون بارش باران داشته، این موضوع خسارت‌های فراوانی را به زیر بخش کشاورزی وارد کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به کاهش حداقل ۶۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در سال جاری، خاطرنشان کرد: تاکنون ۳ هزار و ٣٠٠میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد شده که در صورت عدم بارش بدون شک خسارت‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

حسنی مقدم اضافه کرد: کل سطح محصولات بیمه‌شده ١٢٤ هزار هکتار است، بنابراین در موضوع خشکسالی باید ورود جدی داشته باشیم تا خسارت‌ها را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: مزارع دیم استان خسارت زیادی را متحمل شده‌اند و برای برداشت برخی دستگاه‌ها باید کمک کنند.

این مقام مسئول در خصوص حمله احتمالی ملخ‌های صحرایی به استان، افزود: احتمال دارد که لرستان و اصفهان مورد حمله ملخ‌های صحرایی قرار بگیرد، با توجه به اینکه حمله ملخ‌ها در روز دو تن در هکتار خسارت به بار دارد تمهیدات لازم اندیشیده شده اما نیازمند کمک مالی هستیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به خسارت ناشی از سیل فروردین‌ماه ۱۳۹۸ به زیر بخش کشاورزی، ادامه داد: تاکنون ۵۷۰ میلیارد تومان در زیر بخش کشاورزی کمک شده که برای ٣٠ هزار پرونده ١٢٠ میلیارد تومان کمک بلاعوض، ۴۵۰ نقطه زیرساخت‌های عمرانی حدود ١١١میلیارد تومان، ٢٤ هزار پرونده ٢٤٠ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره و ٤٠ هزار پرونده استمهال با ١٠٠ میلیارد تومان داشته‌ایم.

حسنی مقدم اظهار کرد: اما دو موضوع در خصوص خسارت سیل قابل توجه است یکی از بین رفتن ٢ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که از حیض انتفاع خارج شده‌اند که پیگیری‌هایی را در این خصوص انجام داده‌ایم.

وی تصریح کرد: در خصوص زیرساخت‌ها نیز تنها ده درصد از خسارت‌ها جبران شده و برای جبران مابقی نیازمند اعتبار بیشتری هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در خصوص تنظیم بازار مرغ نیز بیان کرد: در ماه رمضان آرامش نسبی بر بازار مرغ در استان حاکم بود و تاکنون ۲۷۰ تن مرغ گرم به خوزستان صادر شده است.

حسنی مقدم در خصوص جوجه ریزی در استان، خاطرنشان کرد: فروردین‌ماه ۳.۹ دهم میلیون جوجه ریزی داشتیم، اما اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش قیمت جوجه یک‌روزه هستیم، قیمت مصوب ۴۲۰۰ تومان است.

وی اضافه کرد: این موضوع تولید مرغ را در خرداد و تیرماه با مشکل مواجه خواهد کرد.

حسنی مقدم با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های ما استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است، عنوان کرد: یکی از راهبردهای اساسی ما در راستای توسعه بخش کشاورزی ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

این مقام مسئول بیان کرد: یکی از درخواست‌های ما این است که توزیع اعتبارات فصل کشاورزی در اختیار سازمان قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اصفهان بازار مرغ ماه رمضان خوزستان لرستان خسارت خشكسالي رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان میلیارد تومان بخش کشاورزی حسنی مقدم خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۳۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، فرماندار اردل با اشاره به فعالیت سامانه بارشی اخیر در چهارمحال و بختیاری گفت: به‌دنبال شدت بارش‌ها و حجم زیاد گل‌ولای، کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه این شهرستان پر شده است.
یعقوب شکوهی افزود: بیشترین بارش سامانه اخیر استان مربوط به شهرستان اردل است و این موضوع باعث بروز خسارت در برخی مناطق شهرستان شد و هم‌اکنون کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه به لایروبی و بازسازی نیاز دارد.
وی با اشاره به ریزش سنگ و رانش زمین در بخش‌هایی از شهرستان اردل مانند جاده‌های بخش میانکوه و تنگ درکش ورکش افزود: هیچ‌کدام از جاده‌های این شهرستان بسته نشد و تلاش راهداران برای ریزش‌برداری و پاکسازی محور‌های ارتباطی ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال